Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku że wcale nie jestem zbyt ładna

Polecane posty

Gość gość
Autorko, a jak faceci cie traktuja na codzień?

Gość Przystojniak_30
7,5 to raczej na 100% ładna dziewczyna.

Gość gość
nie widze postow nowych

Gość gość
21:12 mili są dla mnie, czasem mam wrażenie, że niektórzy aż za milutcy, ale jakie to ma znaczenie?

Gość Przystojniak_30
autorko dzięki za foty :)

Gość gość
No, ja dostałąm ocenę 6/10 (trochę nie czaję po co te skale dawać, wydawało mi się że ktoś się podoba albo nie albo jest obojętny i tyle :P), przeciętniara ze mnie wg pana przystojniaka 30 :>

Gość gość
Po co dziękować za foty, nie jestem Jessicą Albą żeby za to dziękować :D

Gość Przystojniak_30
wypadało mi wg. zasad Savoir-vivru :P

Gość gość
Nie przejmuj sie dziewczyno, polscy faceci maja duze wymagania co do wygladu, chcieliby barbie najchetniej !

Gość Przystojniak_30
czy tylko Polscy z tym bym polemizował :P

Gość gość
A baby Kena i chuuj

Gość gość
to do Afryki trzeba się wyprowadzić może :P

Gość gość
a właściwie to czemu macie takie wymogi? jestescie tak niedojrzali, że nie umiecie dostrzec uroku w drugiej osobie, tyle że zwyczajnej nie pięknej, w jej sposobie bycia, usmiechu, w rozczochranych włosach, w charakterystycznej wymowie, w seksownym spojrzeniu? trzeba wam podstawić pod nos czasem tombakowe piękno, na które ktoś i tak nie miał wpływu i dostał sobie w pakiecie za darmo, żebyście byli zadowoleni?

Gość gość
21:37 to jest prawda. Tylko niedojrzali 20-25 letni chłopcy zwracają tak ogromną uwagę na wygląd.

Gość gość
gość dziś Kobiety mają dużo wyższe wymagania jeśli chodzi o wyglad przecież was interesuje tylko wygląd i nic wiecej! Oczekujecie modela z wyglądu!

Gość gość
gość dziś Kobiety mają dużo wyższe wymagania jeśli chodzi o wyglad przecież was interesuje tylko wygląd i nic wiecej! Oczekujecie modela z wyglądu!

Gość Przystojniak_30
no ja nie ukrywam też zwracam na to uwagę :P każdy zwraca tylko nie każdy się przyznaje te gadki o wnętrzu itp. wiadomym jest, że liczy się pierwsze wrażenie czyli wygląd dopiero później ludzie się poznają głębiej i albo do siebie pasują albo nie.

Gość gość
gość dziś Kobiety znacznie bardziej zwracają uwage na wygląd oczekuja faceta 10/10 nie niżej! Minimalna wada przekreśla wedlug faceta wedlug opinii kobiet! Nie spotkalem ani jednej kobiety ktora by nie wymagała modela z wyglądu.

Gość gość
gość dziś Kobiety znacznie bardziej zwracają uwage na wygląd oczekuja faceta 10/10 nie niżej! Minimalna wada przekreśla wedlug faceta wedlug opinii kobiet! Nie spotkalem ani jednej kobiety ktora by nie wymagała modela z wyglądu.

Gość gość
Autorko, mam dokładnie takie same spostrzeżenia! Mam typowo słowiański typ urody. Jeżeli chodzi o figurę - jestem szczupła, sporawy biust, jednak bez zarysowanej talii. Do tego nie jestem już najmłodsza. Też nasłuchałam się od koleżanek, jaka to jestem atrakcyjna (albo dochodziły mnie słuchy, że faceci twierdzą, że mam zayebiste ciało) - jednak mam tak jak ty - na ulicy jestem niezauważalna. Też doszłam do wniosku, że jestem po prostu przeciętna. Zwłaszcza, że jest tyle pięknych młodych dziewczyn. Jeżeli ktoś zawiesi na mnie wzrok, to jest to jakiś mniej lub bardziej zapuszczony typ - nawet jeszcze mniej atrakcyjny niz ja ;)

Gość gość
gość dziś Kobiety znacznie bardziej zwracają uwage na wygląd oczekuja faceta 10/10 nie niżej! Minimalna wada przekreśla faceta wedlug opinii kobiet! Nie spotkalem ani jednej kobiety ktora by nie wymagał modela z wyglądu. To wy zdecydowanie wybieracie partnera życiowego na podstawie wyglądu :)

Gość gość
gość dziś Kobiety znacznie bardziej zwracają uwage na wygląd oczekuja faceta 10/10 nie niżej! Minimalna wada przekreśla faceta wedlug opinii kobiet! Nie spotkalem ani jednej kobiety ktora by nie wymagał modela z wyglądu. To wy zdecydowanie wybieracie partnera życiowego na podstawie wyglądu :)

Gość gość
A ten słowiański typ nie oznacza przypadkiem tęgiej przaśnej wiejskiej kobiety?jak z teledysku donatana?

Gość gość
no ale sorry, jak ktoś postrzega kogoś pod kątem 'modelu' jak w samochodach, to nie jest zbyt wartościowym człowiekiem. Mam kuzyna, który od roku przebiera i wybrzydza, po tym jak rozstał się po jakiś 6 latach z byłą, która go ofkors zdradziła i w ogóle się od dawna nie dogadywali, ona była dla niego nieprzyjemna, no, ale ładna, to trzeba wybaczać! I sam mi mówił że mu często coś w wyglądzie nie pasuje, a poznał kilkadziesiąt dziewczyn, jeśli nie setkę. No NIE WIERZĘ, że nie widział żadnej która mogłaby się podobać, po prostu może jest szczególistą i patrzy na najdrobniejsze rzeczy. On ma sporo kasy, czasem myślę, że to ona robi z ludzi pustaków.

Gość Przystojniak_30
a może ten zapuszczony typ ma piękne wnętrze skąd wiesz dlaczego nie dasz mu szansy :P ?

Gość gość
Pustakiem jesteś autorko zwracają uwage tylko na wygląd oczekując modela z wyglądu

Gość gość
Pustakiem jesteś autorko zwracają uwage tylko na wygląd oczekując modela z wyglądu