Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku że wcale nie jestem zbyt ładna

Polecane posty

Gość gość
21:49 możemy sobie przybić piątkę. Możecie mnie nazywać pustakiem, ale dla młodej dziewczyny średnio przyjemna jest myśl, że rzeczywistość nie jest tak różowa i że to mogło być przyczyną olewania przez niektórych facetów. I na co mi to, że jestem uznawana za inteligentną, mam duużo zainteresowań, nie akceptuję fochów, bardzo cenię partnerstwo, skoro i tak przebiją mnie te ładne laski. Potencjalny facet będzie miał gdzieś to wszystko jak mu się nie spodobam i nic tego nie zmieni.

Gość gość
Tępe dzidy które oczekują modela a wygląd przecietnie czy brzydko.Bo już sie żali bo przystojniacy nie podrywają żałosna jesteś.

Gość gość
Tępe dzidy które oczekują modela a wygląd przecietnie czy brzydko.Bo już sie żali bo przystojniacy nie podrywają żałosna jesteś.

Gość gość
Wy kobiety macie zdecydowanie duże wymagania co do wyglądu faceta

Gość gość
Wy kobiety macie zdecydowanie duże wymagania co do wyglądu faceta

Gość gość
A ja jestem bardzo ładna, zapuszczają wzrok na długo i panie i panowie, figury nie mam jakiejś super (bardzo drobna) ale twarz bardzo się genetycznie udała i czuje się o wiele ładniejsza od tych wystylizowanych dziołch na jedno kopyto i widzę że mężczyźni też doceniają że wyglądam po swojemu. To tyle z próżności pa

Gość gość
Kto tutaj idioto pisze, że ktoś chce przystojniaka? czytac nie umiesz/ona tylko napisała, że przystojni jej nie chcą, bo jakby chcieli, toby oznaczało, że jest ładna, i stąd wysnuła wniosek, że ładna nie jest. a że totalnych brzydali też nie chce tylko zwykłych to chyba normalne, ty też totalnej brzyduli bys nie chciał boby ci nie stanął, czego nie kumasz?

Gość gość
To wy wybrzydzacie w partnerach bo nie podrywa model, przystojniak i już foch księżniczki zasrane.

Gość gość
To wy wybrzydzacie w partnerach bo nie podrywa model, przystojniak i już foch księżniczki zasrane.

Gość gość
Potraficie tylko wybrzydzac i olewac przecietnych mezczyzn.

Gość gość
Potraficie tylko wybrzydzac i olewac przecietnych mezczyzn.

Gość gość
Ja bym przeciętnego chciała, tylko to oni mnie olewają nieraz :P

Gość gość
Ona nie chce normalnych tylko mega przystojnych znam takie księżniczki które narzekają na mężczyzn.

Gość gość
Ona nie chce normalnych tylko mega przystojnych znam takie księżniczki które narzekają na mężczyzn.

Gość gość
Ciekawe jaki ty byś był gdybyś miał fizjonomie pięknej kobiety. Oczywiście skromny idealny i lubiący się w brzydkich

Gość gość
Znasz mnie, że wiesz, jak myślę? musisz spamować swoimi nietrafionymi domysłami na tyle stron? nie masz nic innego do roboty?

Gość gość
Zmniejszcie wymagania to nie bedziecie mieli problemow oczekujecie mega przystojniakow olewajac przecietnych. Hipokrytki patrzące tylko na wyglad.

Gość gość
Zmniejszcie wymagania to nie bedziecie mieli problemow oczekujecie mega przystojniakow olewajac przecietnych. Hipokrytki patrzące tylko na wyglad.

Gość gość
Bo oczekujecie modeli a jesteście brzydkie czy przecietne hipokrytki.

Gość gość
Bo oczekujecie modeli a jesteście brzydkie czy przecietne hipokrytki.

Gość gość
jak plaskodupie to spierdalaj

Gość autorko a zgadasz
sie na ten niezobowiazujacy seks, czy sie szanujesz? bo z opisu jestes atrakcyjna, ale jak sie nie szanujesz, to nic ci nie pomoze...

Gość gość
Przystojniak_30 dziś a może ten zapuszczony typ ma piękne wnętrze skąd wiesz dlaczego nie dasz mu szansy jezyk.gif ? x no wiesz co, i to pisze osoba, która sama napisała o pierwszym wrażeniu na podstawie wyglądu ;) miałam ci wtedy odpisać, ale napiszę to teraz: tak naprawdę wygląd nie ma większego znaczenia. u mnie często bywało tak, że ktoś na początku nie wydawał mi się atrakcyjny, ale w miarę, jak go poznawałam i coraz bardziej podobał mi sie jako osoba, to automatycznie stawał się w moich oczach bardziej atrakcyjny. moge powiedzieć, że najważniejszy do tej pory męzczyzna w moim życiu był obiektywnie brzydki - ale dla mnie był najpiękniejszy. serio. masz rację - ten zapuszczony typ może miec piękne wnętrze. co nie zmienia faktu, że skoro głównie tacy zawieszają na mnie oko, to oznacza, że pięknością nie jestem ;) tak dla zobrazowania - jestem podobna do Eweliny Flinty (co sama zauwazyłam i jak powiedziałam to koleżance, to odparła "noo, w typie...")

Gość gość
O jejku jak wy jeczycie bo nie wszyscy faceci mnie podrywaja o jeju jaka tragedia. Kurde ja jestem brzydka jak noc nigdy nie bylam podrywana, nigdy nie bylam w zwiazku i zyje. A wy lamentujecie bo jakis przystkojniak was nie poderwal. Idac autorki tokiem myslenia to co ja mam zrobic? Powiesic sie bo nikt nigdy mnie nie podrywal?

Gość gość
Co mi po tej skali 7.5, np. będąc na Tinderze właściwie prawie każdy lajknie, ale prawie nikt nie napisze, żeby umówić się np. na kawę lub spotkanie, może 2% z tych co lajknęło. Ot, podobam się ogólnie ale nic poza tym, nie ma efektu wow, więc panowie polują na lepsze kąski. Już sobie odpuściłam, siedzę w domu.