Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum 40

Polecane posty

Gość gość
Dwie przekupy przylaza na temat i sie wyklocaja :D

Nie. Nie cały czas. To tylko wam się tak wydaje. Ja raczej odpowiadam na to co wy do mnie piszecie. Przykład? Popatrz powyżej. To ja napisałem do ciebie pierwszy dzisiaj czy ty do mnie? A jeszcze wyżej. To ja napisałem pierwszy do otulonej czy ona do mnie? No i już masz czarno na białym kto do kogo pisze...:D

I dlatego to ty robisz z siebie wała a nie ja...:D Ja czasami robie z was idiotki... A czasami wy same z siebie....:D Tak jak teraz ty...

To też nie było inteligentne otulona. Zamiast coś merytorycznie obrażasz rozmówcę? Nie wiesz, że to zwykłe, prostackie chamstwo?

Nudząc się przegladałem temat i znalazłem post do mnie... x Myrevin dziś Bruno Shatyn wczoraj A więc wracając do tematu... Polska nie produkuje helikopterów. Podobnie jak nie produkuje samochodów. Podobnie jak Rumunia, Czechy itp, itd. } <<>> Fabryki stoją na terenie tych pastw i zatrudniają obywateli danego kraju. Skoda ponad 20 000 ludzi zatrudnia, Dacia pond 10 000. Gliwicka montownia 3 500 osób. x x No tak. A... Fabryka Volkswagena we Wrześni Fabryki Volkswagena w Poznaniu Fabryka Fiata w Tychach Fabryka silników i skrzyń biegów Toyoty w Wałbrzychu Fabryka silników Fiata w Bielsku-Białej Fabryka silników Opla w Tychach

Gość Myrevin
Września.. otwarcie fabryki 24 października tego troku... Poznań... 6899 osób Reszta to produkcja podzespołów.. nie chce mi się szukać ilości zatrudnienia. Czeska Skoda skoda zatrudnia 20 000 osób w 10 milionowym kraju nasze montownie, w 38 milionowym kraju, musiałby zatrudniać razem 60 000 tys osób by skala była taka sama. Czyli parę fabryk by dogonić jedną Skodę... No coś jest nie tak, przede wszystkim kolejne Polskie rządy. No są wyraźnie antypolskie.

We Wrześni, Poznaniu, Tychach produkują samochody a nie podzespoły. Podobnie jest z produkcją samochodów ciężarowych i autobusów.

Witam wszystkich . Właśnie obejrzałem kawałek info z TVpis- panorama. Główna wiadomości wydania: prezes pis udzielił wywiadu kilku zachodnim gazetom. Prezes pis uważa to, prezes pis uważa tamto.. że unia jest zła, że trzeba reformować itp . Znamy to stanowisko- brać ile się da i absolutnie nie dawać nic od siebie- bo tak stanowi interes narodowy. Specyficzna wizja wspólnoty :) Ale nie to jest istotnie w tym spocie- nie było podanej ani jednej opinii jakiegokolwiek polityka opozycji ws wypocin prezesa. To jest rozumiem ta Wasza tv w wydaniu obiektywnym ;) x Ktoś tu napisał że 500+ już przynosi efekty w postacie wydanych pieniędzy na wakacje dla dzieci. Ale czy aby zamysł programu nie było troche inny ??

Jarosław Kaczyński, nie wiadomo czy świadomie, przyznał wprost, że jego partia przez całą kampanię okłamywała opinię publiczną. Bo przekonywano nas, że 500+ to program prodemograficzny, a nie socjalny. Tymczasem teraz Kaczyński mówi to, co ekonomiści i opozycja powtarzali od dawna, a czemu politycy Prawa i Sprawiedliwości zaprzeczali. x – To jest program przede wszystkim przeciwko nędzy, bo czy będzie miał skutki pronatalistyczne, dziś trudno ocenić. Mam nadzieję, że będzie, choć podejrzewam, że dopiero „Mieszkanie+” naprawdę odegra taką rolę – wyjaśnia Kaczyński.

Gość gość
A co z solarisem, pesa? Mirku, w Polsce tez cos sie produkuje pod wlasna marka, do tego z sukcesami.

Gość gość
Jeszcze jedna kadencja PiSlamu i wszystkie sprzedawczyki z pod znaku PO i im podobnych dostana sra/czki i nareszcie będzie spokój :D

_iftar_ dziś A wakacje dla dzieci wykraczają poza ramy pomysłu??? x Jesli udałoby się na tych wakacjach cokolwiek spłodzić to nie. W przeciwnym razie tak .

Gość gość
Najwieksza beka jest jak idiotka Odurzona wmawia Shatynowi ze ja to on :D Tak tepych gesi jak ona i Iftar to ze swieca szukac.

gość dziś Jeszcze jedna kadencja PiSlamu i wszystkie sprzedawczyki z pod znaku PO i im podobnych dostana sra/czki i nareszcie będzie spokój smiech.gif x Fajnie by było gdybyś to rozwinął/ęła .. Kto jest sprzedawczykiem? Czy np ja - dlatego że nie popieram rzadu pis ? itp.. Myslę, że będzie zgoła inaczej.. Jesli grozić bedzie jeszcze jedna kadencja pis to przeciwników nagle zacznie przybywać.

_iftar_ dziś Dzieci mają płodzić dzieci??? x x Skoro uważasz, ze 500+ czyli projekt prodemograficzny powinien powodowac wycieczki na wakacje to, wg twojego myślenia tak... x x x x Mam nadzieję, ze pis nie dotrzyma do końca tej kadencji. Sondaże wyraźnie na to wskazuja a i nastroje w społeczeństwie również. Ale teraz... Znikam na czas jakiś...

Gość gość
Nudząc się przegladałem temat i znalazłem post do mnie... x Myrevin dziś Bruno Shatyn wczoraj A więc wracając do tematu... Polska nie produkuje helikopterów. Podobnie jak nie produkuje samochodów. Podobnie jak Rumunia, Czechy itp, itd. } <<>> Fabryki stoją na terenie tych pastw i zatrudniają obywateli danego kraju. Skoda ponad 20 000 ludzi zatrudnia, Dacia pond 10 000. Gliwicka montownia 3 500 osób. x x No tak. A... Fabryka Volkswagena we Wrześni Fabryki Volkswagena w Poznaniu Fabryka Fiata w Tychach Fabryka silników i skrzyń biegów Toyoty w Wałbrzychu Fabryka silników Fiata w Bielsku-Białej Fabryka silników Opla w Tychach Nudząc się przegladałem temat i znalazłem post do mnie... x Myrevin dziś Bruno Shatyn wczoraj A więc wracając do tematu... Polska nie produkuje helikopterów. Podobnie jak nie produkuje samochodów. Podobnie jak Rumunia, Czechy itp, itd. } <<>> Fabryki stoją na terenie tych pastw i zatrudniają obywateli danego kraju. Skoda ponad 20 000 ludzi zatrudnia, Dacia pond 10 000. Gliwicka montownia 3 500 osób. x x No tak. A... Fabryka Volkswagena we Wrześni Fabryki Volkswagena w Poznaniu Fabryka Fiata w Tychach Fabryka silników i skrzyń biegów Toyoty w Wałbrzychu Fabryka silników Fiata w Bielsku-Białej Fabryka silników Opla w Tychach

Gość gość
Mirek albo Agatka się zdenerwowali i spamują.