Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie jak dzionek minął ? Wstyd się przyznać ale cały dzień przegibałam nic nie zrobiłam nie chciało mi się nawet obiadu nie zrobiłam wyciagnełam pierogi z zamrażarki i zjedli a ja pół dnia przesłałam potem wpadli szoguy na kawkę no i nim się obejrzałam to i do pracy no i dzionek zleciał buziaczki kotku

Gość gość
ha ha. To ja teraz tak często mam. Ale wiesz co myślę na te nasze niedowagania? Brak planód na dany dzień. Po sobie to poznałem. Jak mam robotę rozplanowaną(tą którą muszę zrobić) to cały dzień na obrotach i nawet nie pomyślę o trenowaniu oka. Powietrze mi zchodzie dopiero po fajrancie.

Gość gość
Kotuś plany to ja miałam tylko zapału nie było ja muszę mieć natchnienie a jeszcze dzisiejsza noc będzie nie przespana bo spodziewam się kolejnego pępkowego wiesz jak u mnie jest

Gość gość
no wiem jak jest i myślę że to też potwierdza to co myślę. Plany masz o nieprzespanej nocy, więc już masz rozplanowaną noc. Po tej nocy(niewiadomo jak się skończy) też będziesz miała plany. Chyba że to będą takie plany które można odłoży, np. Poczytanie jakiejś gazety czy czegoś tam. Ale są rzeczy których nie da się odłożyć. Ja mam zawsze jakieś plany na następny dzień i mało z tego wychodzi. Ale niech dostanę tela to wszystko idzie na bok. U mnie tel, to tak jak u ciebie alarm do boju np.Dzisiejszej nocy.

Gość gość
No widzisz korku tak już jest w tej naszej branży jest alarm i trzeba wszystko zostawić i lecieć takie życie no niestety taką mamy pracę

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już chociaż jak już wspomniałam wcześniej ta noc będzie na dyżurze buziaczki kotku na dobranoc i do jutra

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki

Gość gość
ja już na chlebek zarobiłem, teraz czekam żeby zarobić na coś do chlebka. Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę. Wieczorem wczoraj padłem nawet buziaczka ci nie wysłałem.

Gość gość
spoko mija, właśnie robię kupę, taka rzadka dzisiaj, buziaczki, kochanie!

Gość gość
Kotuś wieczorem tu nie zajrzę bo szoguny do mnie jadą jutro szogunka ma imieniny i prosiła żebym jej ciasto upiekła i gołąbki zrobiła bo ona nie umie i zrobię jej tą sałatkę co mi przepis dałeś robiłam ją na Nowy Rok to nie mogli się obieść a więc sam widzisz będę miała zajęcia co niemiara porostu szoguny idą na łatwiznę buziaczki kotku na dobranoc i do jutra

Gość gość
ja pierdziu. To szogunka musi mieć tupet. I nawet ci w tym nie pomoże? Kopa bym jej dał i by się skończyło. No ale jak się zgodziłaś, to słonko jutro jak się wyśpisz to tu zajrzysz. Ja to ci życzę szybkiego uporania się z tym i spokojnej nocki. No i gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj kotku nie dawno z pracy przyszłam no i mamy nowe 500+ odbierałam poród i dlatego zeszło się dłużej buziaczki kotku na dzień dobry i także życzę miłego dzionka

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaki na dobry wieczór

Gość gość
ha. W soboty słonko jak się cieplej zrobiło, to ja mam w końcu co robić. Nazbierało mi się tych zajęć coniemiara. Jutro też w domku nie posiedzę. Oby mnie jutro nie muliło. widzę że jak pempkowe, to i dyżury u ciebie się skończyły. Jak tam z tymi sałatkami dla szogunki? Buziaczki.

Gość gość
A skończyły się dyżury skończyły w końcu a co do sałatek to właśnie jestem u szogunki na imprezie buziaczki kotku

Gość gość
na imprezie? Łał. To musisz pochwalić te sałatki i inne bajery co zrobiła

Gość gość
Ha ha już przepisy chcieli a i twoja sałatka ma powodzenie

Gość gość
słonko to nie moja sałatka, a twoja. Ty ją robiłaś. A, jak przepisy chcieli, to znaczy że dobrze ją zrobiłaś.

Gość gość
No niby moja ale twój przepis chyba zaraz do domu pojadę towarzystwo do bani

Gość gość
no jak tak, to lepiej wracać do domu i niezawracać sobie gitary. Drinka to i w domu na spokojnie wypijesz.

Gość gość
No właśnie zbieram się zabieram swoje zabawki i na swój plac zabaw

Gość gość
i prawidłowo. Ja też tak robię jak mi coś niegra. Dobrze że rzadko to bywa, ale bywa.

Gość gość
chyba strona się zmienia bo nie poszło

Gość gość
tak myślałem

Gość gość
Dojeżdzam właśnie do domu zaraz sobie na spokojnie kawkę wypije

Gość gość
ty kawkę, a ja zaczynam się ogarniać do kolorowej

Gość gość
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej kotuś to zmykaj spać miłych snów i buziaczki na dobranoc takie namiętne i słodkie

Gość gość
wzajemnie słonko miłej nocki życzę. Gorące buziaczki ślę. No i smacznej kawki. Jeszcze raz gorące buziaczki. Do jutra słonko.