Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki też masz melodię do spania jak moja mamcia nawet gdy prześpi całą noc to rano wstaje i mówi nie wyspałam się a potem w dzień na pół godziny się musi położyć bo robota jej nie idzie

Gość gość
tylko że do tej melodii trzeba dodać dyżury. Jak wieczorem napisałem do ciebie to położyłem się o 3ej a wstałem po 5ej. Miłego dzionka słonko. Gorące buziaczki ślę

Gość gość
No tak ty masz dyżury ale mamcia nie zawsze je ma ale mamcia późno chodzi spać no a potem skutki że jest nie wyspana buziaczki kotku

Gość gość
mnie też w dzień muli że rady nie daję. Tak jak teraz. Trochę oko trzeba potrenować bo robota się nie klei.

Gość gość
Haha mamcia też trenowała no ale za to teraz ma zapał do pracy a ja mam gościa swojego to i nie mam czasu w dzień się przełożyć ale jak pojedzie to odrobinę to wszystko

Gość gość
Hej kotku jak ci minął dzionek ? Buziaki na dobry wieczór

Gość gość
słonko niedawno zjechałem. Dziś ja byłem w gościach. Szefowej teściowa miała imieniny. A co tam u ciebie słonko? Buziaczki ślę.

Gość gość
spadam słonko spać bo muli mnie. Dobrej i spokojnej nocki życzę. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Sorry kotku za przerwę ale szoguny wpadli na kawkę dopiero pojechali powiedziałam im że ja idę spać bo rano wstaje no to zebrali się i pojechali już zaczynają mnie denerwować tymi częstymi odwiedzinami zwłaszcza na noc zmykam i ja do wyrka miłych snów kochanie buziaczki na dobranoc

Gość gość
Witaj kotku miłej i spokojnej niedzieli ci życzę i ślę gorące buziaki dzisiaj zapowiada się piękny dzionek szkoda tylko że to nie sobota można byłoby na podwórku co porobić mamcia przestała całą noc wstała i mówi no dzisiaj to przespałam całą noc zjadła śniadanie ja poszłam kawkę zrobić wchodzę z kawą a mamcia chrapie tylko łozgot idzie i teraz kawkę muszę sama pić a mamcia będzie zimną piła

Gość gość
słonko jutro pogadamy bo może to pogoda taka czy co? Ale wolę narazie okienka niezostawiać na widoku bo czegoś mogę zapomnieć. Gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Ok kotku miłych snów buziaczki na dobranoc

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę.

Gość gość
Witaj kotku w ten deszczowy dzionek buziaczki na dzień dobry i także miłego dzionka życie

Gość gość
właśnie ta pogoda pokićkała mi plany słonko

Gość gość
a co to nie poszło?

Gość gość
Kotuś sorry ale dzisiaj tu nie zajrzę chyba mnie grypa łapie zimno mi i mam gorączkę zaraz wezmę leki i do wyrka miłego wieczoru kotku i buziaczki na dobranoc

Gość gość
1

Gość gość
2

Gość gość
to słonko życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia. Coś na rozgrzewkę i do wyrka wygrzać się. Gorące buziaczki ci ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki i znowu zima wróciła

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
dziś słonko wyjątkowo gorące buziaczki. I gorące buziaczki na dzieńdobry. Miłego dzionka słonko.

Gość gość
DZIĘKUJĘ KOCHANIE

Gość gość
Haha buziaczki wyjątkowe dla słonka , słonko jak znam życie to twój kotek da kwiatki dla szefowej , a wieczorkiem pójdzie znią na romantyczną kolację a ty ? Gdzie w tym wszystkim jesteś ? Pamiętaj kochanka zawsze jest na drugim miejscu takie jest życie . Ja na twoim miejscu te buziaczki kazałbym wsadzić mu w D/U/P/E / haha hahahahahahahahahahahaha

Gość gość
Święta prawda ja już to przerabiałam , żona zawsze była na pierwszym miejscu na każde jej żądanie mieliśmy razem wyjechać na wczasy miał jej powiedzieć że jedzie w delegację i co oddzwonił i powiedział sorry ale nie mogę bo żona zachorowała wbił mi wtedy nóż w plecy a moje serce rozpadło się na tysiące kawałków i wtedy zrozumiałam że ja zawsze będę tą drugą tak że i ty słonko nie licz na nic więcej jak tam ktoś wcześniej wspomniał on nawet nie ma czasu się z tobą spotkać a czemu ? Bo szefowa jest na pierwszym miejscu no chyba że c****asuje taki układ no to wówczas życzę powodzenia i wytrwałości w takim spontanicznym związku tylko dam Ci dobrą radę nie daj sobie dziecka zrobić bo tacy bydlacy wyprą się wszystkiego im chodzi tylko o sex

Gość gość
Ja pitole ale co niektórzy się martwią o mnie nie wiem dlaczego ? A może to zazdrość ich zżera ? Buziaczki kotku na dobry wieczór jak tam dzionek minął ?