Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Gość gość
Bruno Shatyn dziś x to mnie akurat nie dziwi. rzeciez u nas tez się nie mowiło za czasów PRLu o Katyniu czy Wołyniu. a i dzisiaj w PRLu pisowskim Wołyń to temat niewygodny i w mediach pomijany

otulona_snem dziś a ten dalej brnie,brnie i brnie x x To ty brniesz a ja tylko spokojnie tłumacze to co ty uznawałaś za coś dziwnego. Okazuje się, ze to wszystko jest normalne i realne.

Gość gość
NOTARIUSZ!! to byl hicik kafe :D:D:D aa byl jeszcze znajomy milicjant dobry czlowiek nosil siatki z zakupami starszej pani ahahahahahhhahahahahahhha

Gość gość
gość dziś X ty za to świecisz głupotą :(

gość dziś Do teatru pojechałem po żonę, tańczyłem w paru spektaklach a w jednym grałem na wiolonczeli i ladowałem na otwartym lotnisku z powodu remontu głównego. x tanczy spiewa zna historie zdolna ta bestia z kafe x x Nie... To normalne, proste zadania aktorskie. Zwykła rzecz w teatrze jak sie w nim pracuje. Może niezwykły dla kogoś kto o teatrze nie ma pojęcia.

Gość gość
dobra wez dalej zyj w tym swoim wlasnym swiecie turbo psycholu :D:D

Gość gość
no to widze koniec rozmowy

gość dziś NOTARIUSZ!! to byl hicik kafe smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif aa byl jeszcze znajomy milicjant dobry czlowiek nosil siatki z zakupami starszej pani ahahahahahhhahahahahahhha x x Był jak się przestraszyłeś tego, że trzeba na włąsne słowa postawić pieniadze i zaczałes się gwałtownie z tego wycofywać. A w wśród milicjantów też byli normalni dobrzy ludzie.

gość dziś dobra wez dalej zyj w tym swoim wlasnym swiecie turbo psycholu x x To realny swiat... Dla ciebie kompletnie obcy bo to świat ludzie mądrych, dorosłych, wykształconych, inteligentnych itp

Gość gość
tak sie zaczalem wycofywac ze jak poprosilem o twoje dane albo nr telefonu to jak zwykle wyskoczyles z tym ze to ty pierwszy zaproponowales i to ja mialem podac publicznie tutaj swoje dane ahahahahaha ty j****y chory idioto :D ty propagandzisto ty k***o gorsza od najwiekszej k***y z kodu i PO ty zalosny smieciu sram ci do ryja frajerze:D:D::D

Dla przypomnienia.. x x _iftar_ dziś Porównywanie obecnej Polski do Niemiec lat 30 jest głupie. x x Bo? JEDEN konkret poprosze...

gość dziś tak sie zaczalem wycofywac ze jak poprosilem o twoje dane albo nr telefonu x x To ci powiedziałem, że dane podaje się notariuszowi...:D

i to ja mialem podac publicznie tutaj swoje dane ahahahahaha ty j****y chory idioto x x Ty też dane miałeś podac notariuszowi... Wraz z wpłatą pieniedzy do jego depozytu.. A tutaj mieliśmy podac namiary na tego notariusza. Co zresztą zrobiłem.

Gość gość
bo jest 2016 rok a nie 1930 to sa zupelnie dwa inne swiaty ty j****a przybleda z kafe ktora oprocz zasrywania topiku nie ma nic konkretnego do powiedzenia !! ciagnij sie lamusie j****y bo kazdy ma z ciebie tutaj beke i nikt procz nas z toba tutaj dluzej niz 2 strony nie moze wytrzymac i cie olewa p********y psycholu zrozum to w koncu odlacz sobie wtyczke i zacznij zyc jak normalny czlowiek poyebie

otulona_snem dziś i dzieci z lasek to tez hit nad hity x x Dzieci z Lasek są biedne, ociemniałe i od kiedy pamiętam wpłacam datki na ten Instytut. Dlatego uważałem, ze pieniądze tego co przegra, powinny pójść dla tych dzieci. Może dla ciebie ich nieszczęście to hit. Dla mnie nie.

Gość gość
daje 5 tys pln za namiar na tego idiote a wylecze te forum cale w 15 minut!!!!

Gość gość
ty pomyliles pojecia zmiast dzieci z lasek to ty chciales laske dzieciom podawac ty pedofilu zboczony :D:D:D:D ty zalosna szmato ahahahhahahahahahahahahaahah jak wy mozecie codziennie z ta k****m tutaj zalegac i marnowac cenny czas

Gość gość
NARA CHORE SZMATY WY JESTESCIE was sie powinno kijem okladac z kazdej strony zeby rowno puchło!!! a najbardziej zalosny jest ten frajer emerytowany propagandzista :D:D:D co mysli ze kafe podbil i zalozyl milion tematow :D:D

otulona_snem dziś wykonczysz kazdego smiech.gif wez idz na kolacje czy sushi czy co tam chcesz ale idz x x Wykończe bo potrafię na każdy zarzut odpowiedziec logicznie i zgodnie z prawdą a wy na temat własnych słow nie potraficie nic napisać?

Gość gość
brnij dalej ale w samotnosci bo juz widac ze odpaliles swoja stara spiewke czyli zameczanie ludzi :D:D

Bronisław Komorowski na konferencji organizowanej przez chińską partię komunistyczną. W miniony weekend w Chongqing odbyła się konferencja zatytułowana "Dialog Komunistycznej Partii Chin ze światem". x x Czy on w dalszym ciągu nie ma żadnego mądrego doradcy?:O

Gość gość
Shatyn ty swoją logiką przekonujesz sam siebie

Gość gość
pisgnij sie w leb paranoiku

Gość gość
są ludzie inteligentni i tacy którym sie wydaje ze takimi są, śledząc twoją działalność należysz do tych drugich

gość dziś są ludzie inteligentni i tacy którym sie wydaje ze takimi są, śledząc twoją działalność należysz do tych drugich x x Gdyby tak było jak piszesz to bez trudno rozwalili by mnie swoim argumentami. A tymczasem to ja ich rozwalam a oni uciekają. Jak zwykle. Ale może się mylę? Poprosze o uzasadnienie oparte na cytatach z moich postów. I zaraz się przekonamy jak to naprawde jest.