Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

otulona_snem dziś "Twoje postu" smiech.gif "zawau" smiech.gif nawet piszecie tak samo smiech.gif x x Czesciowo masz rację. Oba te przykłady dotycza literówki. W pierwszym przykładzie nastapiła zamiana liter "y" i "u" które sa obok siebie w każdej klawiaturze "QWERTY". W drugim przypadku zabrakło jednej litery a mianowicie "ł" po literze "a". Wiem, że dla ciebie otulona może to być bardzo skomplikowane dlatego zostawiam cię z tym postem i po prostu czytaj tyle razy az zaczniesz rozumiec o co chodzi. I tyle... Znikam na czas jakiś...

Gość gość
nie znikaj a wypiertalaj na szczaw pedale

gość dziś I właśnie takie oświecone mendy , w latach 30-stych wygłaszały podobne poglądy mówiąc co jest naturą ludzką a co nie... Ale penie tego też nie załapiesz, a skoro tak to stul dzióbek i idź poczytać historie oświecony patrioto ;)

Gość gość
A śmigłowce dla polskiej armii wyprodukujemy sobie z Ukrainą . Wspólnie i zgodnie ! Będą tanie , bardzo tanie i najlepsze na świecie ! xxxx Ludzie !!!!! Kto dopuścił PiS do rządów ! Ludzie !!!!! Gdzie w tym szaleństwie jest metoda ?

gość dziś A śmigłowce dla polskiej armii wyprodukujemy sobie z Ukrainą . Wspólnie i zgodnie ! Będą tanie , bardzo tanie i najlepsze na świecie ! xxxx Ludzie !!!!! Kto dopuścił PiS do rządów ! Ludzie !!!!! Gdzie w tym szaleństwie jest metoda ? x Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to , że naród zmanipulowany propagandą szczęśliwości na swoim podwórku to bezkrytycznie kupuje. Punktu pisowi co prawda spadaja ale jakoś bez szału.. :(

Gość gość
to ze ty lubisz ssac pęto i twierdzisz ze to jest w zgodzie z natura to nie znaczy ze zdrowy mezczyzna taki jak ja musi to popierac :D i nie jestem zadnym zatwardzialym patriota bo mam w sumie to w d***e wszystko ja zwyczajnie z was szydze bo jestescie przesiaknieci polityka a gdzie w tym wszystkim normalne zycie ??

Powiem tak: poluzuj trochę kołnierzyk albo koloratkę bo ci mózg przydusza.. Nawet gdybym był homoseksualistą to g****o Ci do tego palancie bo to mój homoseksualizm. A ssać "pęta" możesz sobie na kilometry kiedy chcesz i z dowolnym finałem - bo to twoja buźka nie moja i mi nic do tego. Zakumałeś zależność ?

Gość gość
nie zakuma bo to matoł

Deklaracje złożone przez Prawo i Sprawiedliwość mogą przynieść duży przełom w sprawach związanych z wyjaśnieniem reprywatyzacji. Są ważne z punktu widzenia rozliczenia winnych tego procederu, których niewątpliwie rozliczyć trzeba. x Nie przynoszą jednak konkretnych rozwiązań na przyszłość. Nieruchomości nadal będą musiały być zwracane albo spłacane osobom, które mają do nich prawa. Nadal nie wiadomo na jakiej podstawie. x Dopiero nowa kompletna ustawa reprywatyzacyjna pozwoliłaby mówić o sukcesie. x Nie ma jednak pewności, czy obrady nowego zespołu nie staną się areną politycznej walki, a na przesłuchania trafiać nie będą wyłącznie kolejni politycy PO. x x x Ciekawe czy zakres czasowy będzie obejmował również czasy za poprzednich rządów pisu i czas prezydentury Wawy Kaczyńskiego...

W sobotę resort Jana Szyszki, we współpracy z władzami kościelnymi, zorganizował w Sejmie konferencję ekologiczno- teologiczną. Impreza finansowana była z publicznych pieniędzy. Ale Ministerstwo Środowiska nie wpuściło na nią naszych dziennikarzy. Weszli tylko reporterzy Telewizji Trwam, Telewizji Republika i TVP Info x x Demokracja a'la piś...:O

"Egotyczny, niebywale chaotyczny, pokręcony". Kukiz, czyli gorszy Lepper 2.0 pod lupą "Newsweeka" x Jego współpracownik w rozmowie z "Newsweekiem" idzie o krok dalej w charakteryzowaniu Kukiza. – Paweł jest egotyczny, niebywale chaotyczny. Nabija się z księży, a potem wpada w bogoojczyźniany patriotyzm. Jedzie na Majdan, a po chwili ostrzega przed Ukrainą. Jest pokręcony. Atakuje tych, którzy nie okazują mu wystarczająco dużo szacunku – wylicza – (...) Przypomina mi Leppera. Z tym że Lepper miał szersze horyzonty i był lepiej zorganizowany. Pawła Sejm onieśmiela, improwizować nie potrafi. Widział go pan kiedyś na mównicy? Od roku zabrał głos kilkanaście razy. Na początku w ogóle nie kumał procedur. Jakie trzy czytania? Głosowania? Czarna magia! – dodaje. x Interesująca całość: http://tnij.org/38zdpvk

Eliza Michalik pluje na Wielką Pokutę na Jasnej Górze! x Dziennikarka Superstacji i znana bojowniczka o wolność i wyzwolenie Rzeczypospolitej z okrutnego kaczystowskiego ciemnogrodzkiego terroru Eliza Michalik znów atakuje. Tym razem dziesiątki tysięcy katolików modlących się na Jasnej Górze. x "Orgiastyczne, pogańskie obrzędy na Jasnej Górze dowodzą, że kościół katolicki już otwarcie stawia na gusła i zabobony i pogrąża się w mroku." x Gdy jeden z użytkowników wytknął jej obrażanie uczuć religijnych, odparła, że dopóki żyje w wolnym kraju, może wyrażać swoją opinię w każdej sprawie w dowolny sposób. x x Gdzie tu obrażanie uczuć religijnych? Gdzie plwanie na wielką pokute??

Co jakiś czas pojawiają się informacje, że Caracal został przepłacony. W komentarzach można było przeczytać: "Kuwejt i Turcja (sic!) kupiły je taniej i Francuzi zarabiają na Polsce". Postaram się w bardzo prostych słowach wyjaśnić, dlaczego Polska miała "przepłacić" za Caracale i dlaczego sami sobie strzeliliśmy w stopę. x x Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to w artykule jest bardzo przystepnie wszystko wytłumaczone i obalone kłamstwa oraz manipulacje pisiorstwa. x Całość: http://tnij.org/dim67ig

Minister spraw wewnętrznych próbuje podważać wiarygodność Trybunału Konstytucyjny uznając go za dzieło dyktatora Jaruzelskiego. Błaszczak fałszuje historię i mimowolnie przypomina prawo z czasów "wojny polsko-jaruzelskiej", podobne do tego, które dziś forsuje PiS x Całość: http://tnij.org/5zojgfb

...redaktor naczelny ''Rzeczpospolitej" Tomasz Wróblewski przyznał się przecież do błędu, pisząc drugiego dnia w komentarzu: "Pochopnie napisaliśmy o odnalezieniu na wraku rządowego tupolewa w Smoleńsku trotylu i nitrogliceryny. To mogły być te składniki, ale nie musiały".

W pierwszym tekście Cezarego Gmyza ["Trotyl na wraku tupolewa"] kłamali, że Seremet ich wersję akceptuje. Drugiego dnia w tekście Gmyza ["Prawda za pół roku"] są dwa kłamstwa: jedno o tym, że rosyjscy eksperci będą badać próbki - z takim rozumieniem, że polscy nie będą mieli do nich dostępu. I drugie, że płk. Szeląg stwierdził, iż dotychczas żadne badania pod kątem obecności materiałów wybuchowych nie były przeprowadzane. Nieprawda, bo badania były robione przez komisję Millera. Jest o tym mowa we wtorkowym tekście, tylko nie jest powiedziane, jakie były rezultaty tych badań...

Wklejki to cytaty, fakty a nie opinie. Nie ma znaczenia skad sa. I nie mam po co się wybierać do sądu bo nie kwestionuje wyroku. Wyrażam swoje zdanie.

I szczerze mówiąc nie znalazłem nic na temat wyroku o którym piszesz Iftar. Nie twierdze, że takiego wyroku nie było ale nie znalazłem w necie nic na jego temat. Może podaj link... Bo w linku który podałaś nie ma nic na temat rzekomego wyroku. Chyba nie kłamiesz, prawda?

_iftar_ dziś Już pisałam ale powtórzę: Eliza Michalik została skazana prawomocnym wyrokiem za kradzież tekstów i publikowanie ich jako swoich. Była złodziejem. x x Wygląda na to, ze po prostu kłamiesz, oczerniasz i pomawiasz, Iftar. Tylko po co? :O

Sama Michalik w jednym ze swoich artykułów skierowanych do prawicowych dziennikarzy napisała... x "...upewnijcie się, że podanie, za innym dziennikarzem danych o dziurach w drogach z raportu NIK jest aby na pewno plagiatem, skoro takie dokumenty nie są objęte prawami autroskimi i służą do tego,by je cytować. Przedstawcie wyroki sądów, które skazały mnie za plagiaty. Nie cytujcie anonimowych, tworzonych przez hejterów stron internetowych i prawicowych forów, które utopiłyby mnie za moje poglądy w łyżce wody. Sprawdźcie fakty, przeprowadźcie dziennikarskie śledztwo i opublikujcie story. Zróbcie rzetelną reporterską robotę, bo za to wam płacą. Obawiam się jednak, że takie story zburzyłoby waszą czarno - białą wizję świata i wytrąciło argumenty z ręki."

Gość gość
Iftar złapana na kłamstwie. To nic nowego:P

Wygląda na to, że Iftar przyłapana na kłamstwie i pomawianiu, zamiast się z tego wycofać i przeprosić, uciekła. Jak dziecko w przedszkolu...:O

Gość gość
Powiem tak: poluzuj trochę kołnierzyk albo koloratkę bo ci mózg przydusza.. Nawet gdybym był homoseksualistą to g****o Ci do tego palancie bo to mój homoseksualizm. A ssać "pęta" możesz sobie na kilometry kiedy chcesz i z dowolnym finałem - bo to twoja buźka nie moja i mi nic do tego. Zakumałeś zależność ? x łosz chryste co za c***a obrażalska :D nawet nie potrafi zaripostowac pedauek :D