Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Gość gość
W sobotę resort Jana Szyszki, we współpracy z władzami kościelnymi, zorganizował w Sejmie konferencję ekologiczno- teologiczną. Impreza finansowana była z publicznych pieniędzy. Ale Ministerstwo Środowiska nie wpuściło na nią naszych dziennikarzy. Weszli tylko reporterzy Telewizji Trwam, Telewizji Republika i TVP Info x smieci sie nie wpuszcza bo po co zeby potem szkalowali i nakrecali takich baranow jak ty ??

Gość gość
Nara przestrzelone doopsko [czes ]

Gość gość
michalik pracowała w salon24 została o ile dobrze pamietam usunieta za plagiaty wiec jest cos na rzeczy

Gość _iftar_
Wyleciała Salonu za plagiaty właśnie. To że shatyn nie jest w stanie tego wygooglowac to nie znaczy że nie ma sprawy :-D

Gość gość
iftar no przestań toż to elita narodu

_iftar_ dziś Wyleciała Salonu za plagiaty właśnie. To że shatyn nie jest w stanie tego wygooglowac to nie znaczy że nie ma sprawy x x To ja wiem i nie wyleciała a po rozmowie z szefem zrezygnowała. Z tym, że chodzi o to: x "_iftar_ dziś Już pisałam ale powtórzę: Eliza Michalik została skazana prawomocnym wyrokiem za kradzież tekstów i publikowanie ich jako swoich. Była złodziejem."

_iftar_ dziś To sobie cwoku jeden poszukaj. Twoja koleżanka z kodu to złodziejka. x x Ćwokiem to jest człowiek kłamiący i pomawiający innych jak ty, Iftar...

_iftar_ dziś Na takich ludziach buduje się kod. Na facecie który nie płaci alimentów i na złodziejce cudzych tekstów. x x A jak widac przeciwników KODU charakteryzuje używanie kłamstw i pomówień jak to robi Iftar...

_iftar_ dziś Już pisałam ale powtórzę: Eliza Michalik została skazana prawomocnym wyrokiem za kradzież tekstów i publikowanie ich jako swoich. Była złodziejem. x x Wygląda na to, ze po prostu kłamiesz, oczerniasz i pomawiasz, Iftar. Tylko po co? :O

_iftar_ dziś Na takich ludziach buduje się kod. Na facecie który nie płaci alimentów i na złodziejce cudzych tekstów. x I na podstawie tego wyrobiłaś sobie zdanie jakich ludzi skupia kod czy na podstawie opinii ekspertów z tvp ? Zrozumcie wreszcie że kod to ruch obywatelski sprzeciwiający sie łamaniu prawa przez najwyższych polityków. Zastanawialiście się kiedyś jaki da to przekaz następnym rządom gdy pis sie skończy ? Que ?? x A w ogóle to laska ma zryta beretke. Kiedyś była fundamentalistka religijną teraz wojuje z religia. x Ja kiedyś słuchałem punkrocka a teraz słucham muzyki poważnej. To znaczy też mam zrytą "beretkę" ? ( a swoją drogą to trzeba tak się lansować znajomością takich przygłupich terminów ?) x łosz chryste co za c***a obrażalska smiech.gif nawet nie potrafi zaripostowac pedauek smiech.gif x Tzn gdybym na twoim poziomie ripostował to wg ciebie bym umiał ? No ok. Łosz chryste, co za niereformowalna p***a, a udaje mężczyznę z natury... c***a w za ciasnych dresach . I jak lepiej ?

Zrozumcie wreszcie że kod to ruch obywatelski sprzeciwiający sie łamaniu prawa przez najwyższych polityków. x x Oni chyba nie są w stanie tego zrozumieć. Dla nich, po przekazach pisiowych, KOD to samo zło i już. A jest takim złem bo przestraszył samego Jarosława K. i chyba zaskoczył liczebnością.

Oni chyba nie są w stanie tego zrozumieć. Dla nich, po przekazach pisiowych, KOD to samo zło i już. A jest takim złem bo przestraszył samego Jarosława K. i chyba zaskoczył liczebnością. x No więc tym bardziej, widząc że ich wódz zmienia politykę w skutek protestów społeczeństwa powinni dostrzec ich słuszność i zasadność. Ale to będą powtarzać pierdy, bo powiedziała kępa, czarnecki, szydło to jest eltya.. Ku*wa, żal za dupę ściska że trzeba całej kadencji żeby pół narodu poznało sie na jednym małym człowieczku. Oby ;)

Gość gość
Mały człowieczek... hmm... A który polityk po 90 roku był wielki? Retoryczne pytanie. W świetle dziś znanych faktów, zmianę ustroju zawdzięczamy Kiszczakowi. Gdzie w kłamstwie wielkość? Bo niemal wszystkie elity rządzące po 90 roku podtrzymywały mit założycielski III RP. Dziś RP jest prześmiardnięta ludźmi pokroju Jarosława, pierdzi nadal okrągłym stołem. Beka jej się lustracją. Rzyga usiłowaniem przedstawienia faktów. Co jakaś(nowoczesna), wydawało by się świeża partia, śmierdzi służbami PRLu... Generalizując po raz setny.. Bardzo wiele się zmienia, a wszystko pozostaje jak jest.

Gość gość
elizka po rozmowie z szefem zrezygnowała :D:D:D, wyleciała bo internauci zrobili szum i pisali co myślą o jej pisaninie i udowadniali jej nieuczciwosć ,wiec shatyn nie wybielaj

Gość gość
Shatyn 19:06 że 2003r to okoliczność łagodząca?co ma rok do rzeczy jest nieuczciwa i tyle

Rok ma tyle do rzeczy, że to po prostu było dawno. Każdy ma prawo do błędu i każdy ma prawo do poprawy. Im więcej czasu tym większa szansa na zmianę. Nie?

Napisał m.in... x Dlatego mam propozycję: jeśli ktoś uważa, że popełniła przestępstwo, niech gna do sądu. Tutaj wielu z was juz ją osądziło. Kto nie lubi tego czy innego autora, nie musi go czytać. Zakończmy już ten spór na łamach Salonu. Nie zajmujmy się maltretowaniem Autorki. Jeśli Eliza popełniła błąd, to pewnie już wyciągnęła z tego wnioski. Powtarzam – jeśli, bo nie sprawdzałem źródeł i nie mam takiej łatwości wydawania sądów.

Gość gość
shatyn 20;21 szkoda ze takiej wyrozumiałosci nie masz do tych co sa po drugiej stronie :)

Ku*wa, żal za d**ę ściska że trzeba całej kadencji żeby pół narodu poznało sie na jednym małym człowieczku. Oby x x Może wczesniej... Słupki w sondażach spadaja ostro a i pojawiają się takie rzeczy: x "47 proc., czyli prawie połowa Polaków, źle ocenia rząd Beaty Szydło. Prof. Kik nie ma wątpliwości - to efekt Czarnego Protestu przeciwko zaostrzeniu ustawy antyaborcyjnej. x Badanie na zlecenie "Super Expressu" przeprowadził Pollster na próbie 1083 dorosłych Polaków w dniach 10 i 11 października, a więc tydzień po Ogólnopolskim Strajku Kobiet. Rząd PiS dobrze ocenił co czwarty badany (25 proc.), natomiast więcej niż co czwarty nie miał w tej sprawie zdania (28 proc.). "

Gość gość
przepraszam, ja tylko na chwileczkę :classic_cool: leeeeeeeeeeeegia to stara kruwaaaaaaaaaaaa leeeeeeeeeeeegia j/e/bana jeeeeeeeeeeeeeeest leeeeeeeeeeeegię czeba piedroliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić leeeeeeeeeeeegię cewukaeeeeeeeeeeeeeeeeees :classic_cool: 🖐️ 😘

Gość gość
Iftar wsadzila glowe w piasek:D Mimo wszystko "polskie helikoptery" byly lepszym farmazonem zrodzonym w jej malym, zadufanym w sobie mozdzku :D:D

gość dziś "Mały człowieczek... hmm... A który polityk po 90 roku był wielki? Retoryczne pytanie." x Tak masz racje, to pytanie retoryczne. Ale ja odpowiem tak jak wielu uważa: każdy.. Możesz snuć bajędy o komuszej pajęczynie w III RP, o układach starej władzy z solidarnością, o micie Lecha Kaczyńśkiego, który dla Polski nie zrobił nic a jego żądny zemsty brat ją pogrąża rozliczając i dzieląc wszystkich ze wszystkimi.. Lepsze jest wrogiem dobrego.. Docenimy to co mieliśmy , na co tak strasznie narzekaliśmy, wtedy gdy stracimy niemal wszystko.