Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Z widmoka jest taki socjotechnik jak z Pudziana baletnica. Jedzie na byciu tu non stop i hejtowaniu 24 na dobe. Na koniec cieszy sie jak szczerbaty do suchara ze nadal tu siedzi.

Hej w przelocie :) Dzisiaj w trójkowym notowaniu ponownie na pierwszym Fisz Emade Tworzywo https://youtu.be/sygvbGHjcv0 Lubię ten kawałek bardzo. Płock a co się stało, że masz tragiczny dzień ?

Nosz cholera. Nie dość, że szambo wybiło, to jeszcze spsuta :O :P

Gość gość
want brakuje tu i jej cycka

Dzięki Demonka ;) Hobbita lubisz ? Smok się właśnie obudził :D

Gość Pł
"Czyszczenie" biurek jak to przy piątku, kiepska pogoda i samopoczucie, wszystko przeciwko mnie :P

A co to jest "czyszczenie" biurek ?

A dlaczego dziś ? Wczoraj nie lubiłaś ? :D Ja lubię zawsze, chociaż widziałam już tyle razy, że wstyd się przyznawać

Gość gość
Matu zaraz sie będzie wybielał, ale nikt już nie daje sie nabrać na te manipulacje

Gość Pł
Matuzalem może brylować w dziale dla seniorów. Człowiek ma 60 lat, z czym do ero i ludzi.

Gość
Dziś jestem na tak :-D A tak naprawdę to nie mój gatunek ;-)

Gość gość
Matu miał całą rzesze wiernych amatorek anusów 60 cio letnich, scata, wymiotów, merytoryki i chuuj z cycami wie czego jeszcze. Tu zaraz wpisze sie jego obrończyni :D:D

Gość Pł
Nie słyszałaś nigdy tego określenia? :D To znaczy że wszyscy przypominają sobie na koniec tygodnia o robocie i terminach i zaczyna się wyścig z czasem żeby nie zostawić niczego na weekend :P

Gość matuzalemO325
...rzygam jak mam orgazm i wale stopami konie kolegom z pracy. :)

Nie słyszałam. Mój szef to straszna menda, zapieprzam właściwie 24/24. Nawet jak śpię, to kombinuję co w robocie. ;) Słynny piątek, piąteczek, piątunio to ja świętowalam lata temu :D :D

Gość gość
gość dziś gość dziś Vałka wstawiała ciрe na forum, a w domu mąż i dzieci. Jak ty byś sie czuła gdyby ktoś twoim dzieciom i znajomym pokazywał twoją ciрe ? smiech.gif Wiesz jaki to wstyd w otoczeniu dla dzieci i rodziny że ma sie taką k***e w domu ? Matu privował z hajabuzą największą hejterką, wyzywał z pomarańczy ludzi od kaleków i leków. Straszył jak doprowadzi kobiety do samobójstwa i śmiał sie że osierocą dzieci. Sami sie wyhejtowali bo woda sodowa uderzyła do łbów z ciągłego brylowania na czyimś grzbiecie. xxxxxxxxxx Kresko Imperium robiła i robi gorsze rzeczy 🖐️

Gość gość
haha debilu wszyscy którzy znają bliżej V34 ryczą ze śmiechu, bo po tym wpisie jasno widać, że NICZEGO o niej nie wiesz. Tak samo zresztą o Matuzalemie i Hajabuzie. Pisz sobie dalej z ciotkami idiotkami a od normalnych userów trzymaj się z dala :):P:)

Gość Pł
Musisz zmienić szefa :D Jakoś nie kręcą mnie te hobbity, wolę Harrego :D

Gość gość
Niby kto normalny? Ty czy Hajabuza? :O Awaria nie powinnaś spać hejtero? Jutro od 6 musisz zacząć zmianę na forum :P:D Przerażają mnie faceci okupujący to miejsce kilka dobrych lat. czego przykładem jest Widmo, Smof, Błędny, Przyjaciel In, Nowy, Koke, Najszybszy. Ile można klepać dzień w dzień :D

Gość niestała     czytaczka
Harrego też lubię. Wszystkie bajki lubię :D Szefa nie mogę zmienić niestety. Mamy jakby to powiedzieć hmmm dożywotni kontrakt :P ;) Muzyki do Harrego pewnie nie słuchałeś ? Polecam, ale w słuchawkach, na leżąco i z zamkniętymi oczami. https://youtu.be/bYrD_l3juoU

Gość Pł
Pracujesz dla Boga czy co? :D Podobno jakiś scenariusz wyszedł w formie książki, ale opinie bez szału.

Dla Boga ? Gorzej :O Dla siebie ;) Scenariusz Harrego ? A nie słyszałam. Jestem na etapie lektur, które w sumie z fantastyką mają dużo wspólnego ale muzyki nikt do nich nigdy nie napisze. Chyba, że za muzykę uznamy zgrzytanie zębami z bezradności i przeklinanie pod nosem w rytm przewracanych kartek haha :D

Gość Pł
Przynajmniej nie musisz prosić się o urlop :D

Urlop ? Zapomnij. Jaki urlop ? :D Człowieku nie w tym życiu ;) :D

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.