Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Niektórzy mają cały rok urlop jak Płock Petrov :D

Znowu stoi ? Dzisiaj Mann w pożegnalnej rozmowie z Michałem Nogasiem. To jest nieprawdopodobne co się dzieje. https://youtu.be/jUjQFzjm8ts

Przepchnę i uciekam.

Gość gość
Nieprawdpodobne jest to że niektórzy chcieliby żeby trwać całe życie, blokować dojście młodym do zawodu. Dla mnie też i to jest bardziej nieprawdopodobne że za tamtej " dobrej"władzy matce zabrano zasiłek pogrzebowy a nie czy i co Mann nadaje. On mi matki nie pochowa hipokrytko .I nie przewinie. Ludzie mają SWOJE REALNE problemy, mają gdzieś ujadanie całej tej warszawskiej fanfaronady odrywanej od koryt, stanowisk i pieniędzy.

Gość gość
A co ma Mann do twojego pustego gara czy jakiejs matki, nierobie?

Gość gość
Ludzie mają realne problemy zatem trzeba wyjepac wszystkich z radia, i jeszcze dac Gosiewskiej 5 baniek. Logika pisowskiego hejtera :D.

Gość gość
Piertolony len siedzi na bezrobociu na forum i czepia sie innych. Wez sie za robote frajerze, przestaniesz oczekiwac ze panstwo ma ci dac.

Gość gość
Nie Mann pewnie ma dać komukolwiek cokolwiek ; jak rozumiem chodzi o obcięcie. 70 % zasiłku pogrzebowego, którzy ludzie latami wpłacali, Okradziono ludzi w biały dzień z ich pieniędzy ; nikt nie chce pochować drugiego jak psa pod płotem. Rozumiem intencje. Kogo obchodzi Wojciech Mann i jego problemy, radio i wewnętrzne przepychanki, skoro sam ma olbrzymie problemy życiowe. Po drugie. Ludzie mają po prostu swoje poglądy. Uznają że skoro ich okradano, oszukiwano w biały dzień, tracili pracę, pracowali na smieciowkach i nikt nie miał współczucia dla nich, nie interesuje ich teraz " krzyk" warszawki, która uważa że dopiero ich krzywdy to krzywdy. Ta niesolidarność społeczna to skutek długotrwałego utrzymywania przez radio i telewizję propagandy sukcesu, gdy ludzie byli sami z problemami, nie wychylając się ze schematu ---gdyby się odezwali -poleciałyby na nich obelgi- nierob, pijak i dlatego mu źle w tej pięknej, usianej autostradami. Polsce.

Co ma Michał Nogaś i Wojtek Mann do zasiłku pogrzebowego, czy umów śmieciowych ? Żyję według prostych zasad. I według takiej miary mierzę ludzi. Potrafię zrozumieć każdego, kto wykazuje chociaż odrobinę dobrej woli, ale strzelania na oślep bo "znowu w życiu mi nie wyszło" nie rozumiem. Nikt nie mówi, że życie jest proste. Niezależnie od tego jakie kto ma problemy, musi sobie z nimi radzić. Jeśli nie radzisz sobie z niełatwą rzeczywistością szukaj pomocy. Zamiast tracić energię na wylewanie swoich frustracji ma bogu ducha winnych ludzi w sieci, walcz o siebie. Zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji. I nie pisz mi, że g****o wiem bo bladego pojęcia nie masz kim jestem :)

Gość gość
Dałem głos na Madryt, a Ty chyba nie :(w Zamku w Poznaniu jeszcze nic nie wiedzą o LP, coś mi się tu nie podoba. :o

Jest taki kawałek Lady Pank. Adekwatny bardzo do tego co tu się ostatnio dzieje. W siódmym niebie nienawiści, lepiej niż na chaju nam ... https://youtu.be/x1obCNdJWjc

Na razie jest ustalona trasa. Bilety się drukują. Dam Ci znać jak będą w sprzedaży. Nie głosowałam tym razem. Wolny raz traciłam na bezsensowne przepychanki z trollami, ale było mi to potrzebne w sumie. W przyszłym tygodniu zagłosuję na Madryt na pewno. Ok spadam popracować. Co by tu trójko zagrać ? :D

Gość gość
CzyraczkA ale ty jesteś pustostanem. Aż dziw bierze ze tacy ludzie chodzą bezkarnie po świecie.

Ok. Biorę się za robotę. Wyciągnęłam sobie dzisiaj "Nieprzeboje" Wojtka Manna. Polecam tak krok 1 jak i 2 :) Dobrego dnia :)

Gość gość
Chyba bardziej by pasowało mniej niż zeroaha, dla mnie wydrukuj trzy, chyba że SiSi zechce to jeden więcejsama niech Ci da znać czy zechce ;)kiedyś gadałem przez radio do Listy z Niedźwiedziem, w sumie dwa razyraz ze Szklarskiej, drugi ze ŚwinoujściaMadryt górą. 🖐️

Gość gość
Jesteś szefową mojego Empiku? lubię ją. ;)

Gość gość
A ta idiotka znowu z linkami. Weź wy/pi/er/da/laj z tym goownem idiotko skrobaczko :o

Gość gość
Ty wypiertalaj widmoku popaprany :o

Gość gość
Skrobaczko wypad debilko z ta goowniana muzyka.

Gość gość
Znów masz problem ze zrozumieniem najprostszych zjawisk niestała sraczko. Spokojnie nie denerwuj się, wyjaśnimy. Jeden z pracowników Trujki dobrowolnie zrezygnował z pracy. Podkreślamy: dobrowolnie. To czasami się zdarza, że ludzie odchodzą z pracy. Np. w 1996 roku też był taki przypadek że pewna pani odeszła z pracy. Znalazła inną, lepszą. Potem wyszła za mąż i urodziła dwoje dzieci. Żyje szczęśliwie pod nazwiskiem męża. Tak więc jak widzisz nie stało się nic nieprawdopodobnego. Odejście pana z trujki nie zagroziło lasom tropikalnym, nie wytrąciło księżyca z orbity, krowy nie przestały dawać mleka a kury znosić jaj. Po prostu nie stało się nic ważnego. Już rozumiesz? To zjawisko najwyraźniej obce twojemu doświadczeniu życiowemu nazywa się rozwiązaniem umowy o pracę i jest bogato udokumentowane w literaturze fachowej. Zachęcamy do zapoznania się z nim, ta wiedza naprawdę nie gryzie i krzywdy ci nie zrobi. Będziesz spała spokojniej świadoma skomplikowanych procesów zachodzących codziennie w świecie w którym żyjesz.

Gość gość
trujki ? nie dziwota, że toto roboty ni ma tylko caly dzień na kafe :D

Gość gość
Tak Trujki, bo trują niemiłosiernie. Nie potrafisz co to ironia, nie pchaj się na afisz 🖐️

Gość gość
"nie potrafisz co to ironia" I ta składnia ;) no nie dziwota...:D

Gość gość
trujki ? k***a co za debil :O Czytaczce wyrazy współczucie z powodu powyższego

Gość gość
Stalin jak przeprowadzal czystki w kadrach ksiezyc tez nie spadl, lasy tropikalne staly, czyli nie stalo sie nic waznego.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.