Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Papierosy w 3 trymestrze

Polecane posty

Gość gość
No jasne, bo palenie to samo zdrowko. Pewnie tuz po porodzie malenstwu dymem w nos dmuchalyscie bo to takie zdrowe. Czasem to mi wstyd ze jestem kobieta. Wole na siebie dmuchać i chuchac, niz smrodzic fajami w ciazy jak patologia.

Gość gość
Palenie w ciazy może przyczynić się do chorób różnego rodzaju ---- i to ci nie wystatxzy zeby nie palic ???? :o

Gość gość
No to dmuchaj i chuhaj ale też nie oceniaj kobiet palących . Nigdzie nie napisałam ze samo zdrówko ale tak to jest jak święte krowy argumentów nie przyjmuja.

Gość gość
Ja p*****le gdzie ja napisałam ze ja pale ? I ze jestem w ciąży ? Napisałam bo nie ma co straszyć innych kobiet bo zaraz im wmówić wszystkie najgorsze choroby świata. A nie daj bóg obojętnie jaka choroba się przyplata to już będzie matka zła bo paliła. A jak wasze dziecko choruje albo nabędzie jakaś astmę ? Czym to wytłumaczycie ? Ze sąsiadka z "dolu" paliła i leciało na wasze biedne dzieciątko przez kratki wentylacyjne ?

Gość gość
Wez sie ogarnij. To ze przejdziesz kolo palacej osoby raz a zasmradzasz siebie i dziecko codziennie to dla ciebie jedno i to samo ??? Nic nie daje gwarancji zdrowia, ale najlepiej to dbac o siebie. Wciaganie syfu w pluca, tym bardziej majac rozwijajace sie dzieciatko pod serce, to dla mnie patologia i tyle. Zadna odpowiedzialna matka nie truje sie fajkami w ciąży.

Gość gość
Zadnej swietej krowy mamuśki nie mozna oceniac. A potem dziecko w szpitalu z promilami we krwi i tez mamusi nie mozna oceniac bo moze tylko raz drinka strzelila.

Gość gość
Jaka trzeba byc egoistyczna suka zeby palic w ciazy? Jak widze palaca ciezarna to zal.mi jej dziecka ...ze ma taka beznadziejna matke.

Gość gość
13.23 a kto straszy? Taka jest prawda ..palisz to licz sie z tym.ze dziecko moze byc chore. Wychodzi na to.ze palace i pijace ciezarne to swiete krowy i zadnej nie mozna powiedziec nic zlego. Egoistyczne ksiezniczki ktore w d***e maja zdrowie wlasnego dziecka.

Gość gość
No nie a rodzące chore dzieci które się oszczędzaly później tylko stekaja i wina wszystkich dookoła .

Gość gość
Ja nie wiem ludzie czy wy niemacie rozumu.... co z tego że dziecko rodzi się pozornie zdrowe punktów 4 kilo wago i co z tego ? słyszałyście o smierci łóżeczkowe ? dzieci których matki paliły w ciązy o 80 % zwieksza isę to ryzyko. Palenie w ciązy wpływa na rozwój dziecka w przyszłości ..... Ale najważniejsze że rodzi sie zdrowe nie ..... naiwne.... a może jak tak nie szkodzi to zapalcie szlug przy dziecku jak spi w łóżeczku i dmuchajcie mu w twarz ....będzie to samo co robiłyście jak dziecko było w brzuchu. Usprawiedliwiajcie się dalej a potem zwalajcie wine na nauczycieli ze dziecko ma kłopoty w szkole i tp. Zalajcie wine na potencjalne alergie jak i to że dziecko może być nerwowe lun nadpobudliwe. Powodzenia mądrale - palcie dalej i obserwujcie swoje dzieci :*