Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agggggggg

Przybłakany dziki kot...jak mu pomóc Pomóżcie ...

Polecane posty

Gość Aggggggg
Tak mój kotek ma się dobrze,dostal jedznko i pewnie zje jak upewni się że już śpimy))Napisz,czy Twój kotek ma zasloniete wejście do domku.?Mój ma ,nie wiem czy to dobry pomysl?Mąż zrobił by mu nie wiało,by w domku ciepło było.

Gość Aggggggg
Mój siedzi naprzeciwko domu,boimy się podejść do niego by go nie wystraszyć.Kiedy mówię do niego kici kici nawet nie zamiałczy,nic((((( tylko siedzi jak kamień

Gość Aggggggg
Mój siedzi naprzeciwko domu,boimy się bliżej podejść by go nie wystraszyc.Mowie do niego kici kici a on nic,nawet nie zamialczy nic,siedzi jak kamień...

Gość Aggggggg
Myślałam że nie wysłało się i napisałam po raz drugi))))

Gość gość
Widze ze mam posty do przeczytania :) Zanim przeczytam napisze ze moja szwedka mieszka w mieszkaniu caly czas :) spi ze mna w lozku , ma swoje legowisko z ulubionego materiału typu gruby szlafrokowy duzy kocyk uformowany tak by mial wkolo ścianki bo lubi tak ;) przed snem musi buc godzine wyglaskana, pozniej klebek i mruczonko ;)

Gość gość
Moze kotek nie słyszy, moze jest głuchy. Jemu chyba narazie jest tak dobrze jak jest byle miałby gdzie przystanac :) wraca do was to dobrze , napewno jest na swoj sposob szczesliwy teraz :) dziki kot pod dom zlych ludzi by nie podchodził, on wie ze jestescie dobrzy ale koci instynkt kaze mu byc na dystans :) Ja od Szwedki :)

Gość gość
Agusiu chyba od niedawna jestes na kafeterii :)

Gość gość
Aggggggggg mój kociak nie ma wejścia zasłoniętego póki co, bo chciałam aby najpierw się oswoił z domkiem. Wejście jest niewielkie i tak z boku, że jak kociak wejdzie i się położy z rogu, to mu nie wieje :) Ale jak się zrobi zimniej, to planuję czymś właśnie to osłonić, tylko nie mam jeszcze na to pomysłu czym i jak, aby się nie zniechęcił. A Wy jak zrobiliście tę osłonę?

Gość Aggggggg
od niedawna ale jusz się zorientowałam ze podszywy to rasiści i ksenofoby bo nienawidza zwierząt :(

Gość Aggggggg
Witam,to znów podszyw,pozniej napisze miłego dzionka)))))podszywie chyba ty wogole nie spisz

Gość gość
dziewczyny , kot uciekł....smutno mi, ale może tak miało być? :(

Gość Aggggggg
Podszywie spadaj,zapomniales nawet mojego nicku wpisać! Tak od niedawna jestem na kafeterii)) Pytalas jak mąż zrobił osłonkę,z koca ) Spokojnie,przyzyczail się i normalnie wchodzi.Cieplo ma ,zima ie będzie wialo)

Gość Aggggggg
Pierwszy raz ,bal się wejść,ale już później łapkami sobie otwiera i wchodzi.Dzis podeszłam troszkę bliżej kocura,ale uciekł.Będe próbowała codziennie podchodzić coraz bliżej, musi się przyzwyczaić

Gość Aggggggg
W Szwecji zimno wrrrrrrrrrrrrrr,deszcz ,wiatr taka okropna jesienna pogoda.Juz nawet spacery nie sprawiają przyjemności.

Gość gość
Tydzien czasu Aggggg i die przyzwyczaisz do pogody :) ja tydzien temu jeszcze nie moglam pogodzic sie z przyjściem zimnego paskudnego wiatru a teraz juz przywyklam. Jak dlugo jestes w szwecji ? :)

Gość gość
Trole najchetniej atakują nowych na kafe. Znudzi mu sie. Gdybys zalogowala sie to nie miałby szans sie podszyc :)

Gość gość
a duzo muzułmanów masz w okolicy? jak z nimi wytrzymujecie? :(

Gość Aggggggg
Hej))) Mam nadzieję że trolowi się znudzi)))) W Szwecji jestem 3 lata,moj mąż jest 14..oczywiście z przerwami)Wcześniej przyjeżdżał "tak na sezon" teraz już na stałe.On już się przyzwyczaił do tego kraju,ja nie bardzo)£Muzulmanow aaa owszem mamy.Ale tu gdzieMy mieszkamy ponad 100 km od Sztokholmu nie jest ich az tak dużo(oczywiście na warunki Szwecji nie dużo) Ale w Sztokholmie jest ich bardzo dużo!.Są tu takie d dzielnice naprawdę bardzo nieebezpieczne .Tu gdzie mieszkamy mają wybudowane swoje osiedla,i powiem Wam że nie jedna Polska rodzina marzy o takim mieszkaniu,ja też bym chętnie w takim mieszkaniu zamieszkała.Osiedla z placami zabaw dla dzieci,bliko Las,sciezki rowerowe,sklepy ,basen itd...Naprawdę mają tu raj w Szwecji

Gość gość
nic dziwnego że pchają sie calymi tlumami do Europy, bo naiwni Szewdzi czy Francuzi buduja im ładne domy i jjeszcze dają kasę za friko :( A w Polsce trzeba zapierdzielać za 1600 brutto :(

Gość Aggggggg
Tak niestety to prawda,tu siedzą z całymi rodzinami wałesaja się nic nie robia.Ciekawe jak długo to Szwedzi wytrzymają

Gość Aggggggg
Jest tu coraz zimniej,biedne bezdomne zwierzęta będą miały coraz gorzej(Nasz kot już nie będzie musiał martwić się o jedzenie.J ak tylko zostanie z Nami nie umrze z głodu zimą.Moze jeszcze jakieś zwierzątko przyjdzie☺Zima się zbliża ,coraz zimniej szkoda wszystkich zwierząt które nie mają domku.

Gość Aggggggg
Ptaszki też już mają karmiki zrobione,jedzonko kupione.Tylko kot sąsiada siada pod drzewem obok karmika i obserwuje ptaszki,m am nadzieję że nic im nie zrobi.

Gość gość
Witaj Agggg milego dnia Ci zycze :) i innym tez :) nie zawsze moge tu byc :)

Gość gość
Ratujemy kotki a potem boimy sie o ptaszki haha :) ;)

Gość gość
Autorko, życzę Ci wszystkiego dobrego. Zasługujesz na to, masz serce dla zwierząt. Mam.nadzieję, ze kotek sie oswoi i zostanie z wami. Pozdrawiam ciepło. Tez jestem miłośniczką kotów.

Gość gość
Ja tez bardzo pozdrawiam i zycze duzo szczescia dla autorki i dla piszących na tym temacie. Gdybys autorko miala jakis problem albo ktos z piszących to temat mam zapisany i chetnie napisze do Was. Kto dba o koty ten ma dobre serce, po tym poznam dobrego czlowieka :):) Kot jest osobliwy , ma swoj charakterek a kto dba o koty to jest tolerancyjny i cierpliwy . Ci co sa za psami sa wymagający , domagają sie milosci a ci ktorzy sa za kotami to daja milosc :) Czesto slysze jak psiarze mowia ze kot jest fałszywy i nie daje milosci . To nie jest prawda, ja wiem i wy wiecie jak kot okazuje milosc ;) Ja od Szwedki ;)

Gość Aggggggg
Witam)))) Dziękuj***ardzo)))) Jest mi milo że tu zaglądajcie)))))))Ja też wchodzę kiedy mam chwilke)))Masz rację koty nie są fałszywe,to kochane i oddane ,zwierzaczki,przytulanki).Owszem do kotkow trzeba mieć cierpliwość) Ja mam takie powiedzonko......".Trzeba kota bardzo kochać by mu wybaczac) "Bo jednak wymagają cierpliwości)))) Ale co tam ,warte są tego)) Hmmmmm ktoś napisał chyba z lekką kpina że ratuje koty a boję się o ptaki.No cóż jeśli mogę pomóc głodnym ptaszkom to czemu nie? Ptaszki doskonale radzą sobie z kotami) zjadają i uciekają .Ale głodne na moim podwórku nie są.

Gość Aggggggg
Od kotki Szwedki))))) pozdrawiam serdecznie)))))) dziękuję

Gość Aggggggg
Wczoraj wieczorem jak zwykle siedział na swoim poslanku naprzeciwko domu.Probowalam podejść do niego bliżej,mowilam spokojnym głosem ,i o dziwo odrazu nie uciekł))))dobry znak ))Chyba wie że nie chce mu zrobić krzywdy,tylko pomoc)

Gość Aggggggg
Mile pozdrowienia dla wszystkich ,zmykam Obowiązki wzywają)))