Gość gość Napisano Październik 21, 2016 Potrzebuje darmowy program do obróbki filmów. Pomózcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Listopad 5, 2024 Photopea Ten nie jest darmowy, ale zapłaciłam około 240 zł za dożywotni dostęp... program zauważyłam na innym kanale, ale tutaj można obejrzeć szkolenie z obsługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Listopad 5, 2024 * jakby kogoś to interesowało : ) bo temat wiadomo, że stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieznajoma.ona. 140 Napisano Listopad 5, 2024 2 minuty temu, marawstala napisał: * jakby kogoś to interesowało : ) bo temat wiadomo, że stary. Jakie filmy robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Listopad 5, 2024 (edytowany) 10 minut temu, Nieznajoma.ona. napisał: Jakie filmy robisz? Nie robię : ) ale oki rozumiem o co Ci chodzi... wkleilam w nie ten temat : ) Edytowano Listopad 5, 2024 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Listopad 5, 2024 (edytowany) Jeśli chodzi o filmy to nie wiem... Lata temu korzystam trochę z Adobe premiere : ) bo musiałam. Miałam za darmo chyba od wykładowcy. Nie pamiętam... Edytowano Listopad 5, 2024 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach