Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morning_coffee

singielki 25 i więcej :)

Polecane posty

Gość gość
17.39 marzenia scietej glowy,szybciej znajdziesz modela do zwiazku niz zostaniesz adminem

Gość gość
A niech będzie ważny, ale najważniejszy? To przesada, tym bardziej że w pewnym wieku odpada i wtedy ważne jest, aby po prostu się lubić i potrafić się dogadywać. Gdyby był najważniejszy, to panowie zdecydowanie rzadziej zakładaliby rodziny(teraz każdy już wie, że rodzina seksu nie gwarantuje), a częściej bywali w domach publicznych lub na wyrywaniu małolatek na dyskotekach.

Gość gość
gość dziś widać że seksholik właśnie seks nie jest tak ważny

Gość gość
Kobiety wiedzą wszystko lepiej. One nawet wiedzą lepiej czym jest sex dla faceta i ile go potrzebuje.;)

Gość gość
gość dziś właśnie, że łatwo więc nie pisz bzdur *****czu pewnie jak kobieta zachoruje to ją zostawisz. Miłość > seks bo tylko dopełnie jest do miłości

Gość gość
Dajcie mi namiar na swojego dilera bo to co tutaj wypisujecie jest śmieszne :)

Gość gość
17:45 każdy ma głupią nadzieję ze trafił na "inna" kobietę. Z resztą niektórzy trafiają. Do domów publicznych chodzą głównie Zonac i faceci właśnie dlatego ze maja zony dla których sex nie jest najważniejszy. Chcesz takiego związku, takiego męża? Małżeństwa rozpadają się albo przez sex albo przez pieniądze. Ktoś napisał ze kobiety chcą zrozumienia, ba to Ty też zrozum ze sex jest dla faceta najważniejszy lub prawie najważniejszy. A to ze kiedyś pod koniec życia popęd spada , to weź sobie dziadka za meza. I dziewczyny nie piszcie ze jestem psycholem, maniakiem czy kimś takim. Po prostu pisze jak jest. Wszystkie problemy w małżeństwie, moim i moich kolegów wynikają ze spraw związanych z sexem. Najpierw to poprostu brak sexu, później wynikają z tego romanse, kłótnie, robienie sobie na złość. I później pada głupie pytanie, co sie stało, co się zmieniło.

Gość gość
gość dziś tylko miłość się liczy nie seks pozdrawiam

Gość gość
17.39 marzenia scietej glowy,szybciej znajdziesz modela do zwiazku niz zostaniesz adminem x Haha, dobre. W takim razie poluję na swojego modela :D

Gość gość
gość dziś bzdury opisujesz osoba która myśli tylko przyrodzeniem to zawsze tak będzie pisał najważniejsze jest uczucie-miłość nie seks :) *****czu wypad z tematu

Gość gość
gość dziś myślisz przyrodzeniem to możesz tak pisać *****czu miłość frajerze się liczy nie seks.

Gość gość
Polscy pseudo-faceci to miętkie , żałosne, rozbestwione uje źle wychowane przez mamuśki pokroju kodziary! Nieudaczniki życiowe co im się wszystko powinno należeć, a jak coś nie po ich myśli to szaleją jak ich histeryczne rodzicielki na ulicach!

Gość gość
rozpadają się małżeństwa bo myśli się tylko o seksie a facet jest z kobietą tylko dla darmowego seksu.

Gość gość
nawet badania naukowe były na ten temat więc co faceciku mówisz

Gość gość
17:52 a ja Pana wezmę w obronę. Jestem kobieta i też mi się wydaje ze jak jest dobrze w łóżku to będzie dobrze w każdej dziedzinie życia. A że Panowie myślą tym czym myślą, cóż natury nie zmienisz. Mój brat który rzucił żonę, bardzo fajna kobietke, dla innej, powiedział kiedyś ze z ta nowa "przerobil" przez rok więcej w łóżku niż z była zona przez 7 lat małżeństwa.

Gość gość
gość dziś - Dla darmowego seksu? Pierwsze słyszę :P

Gość gość
gość dziś nie będzie właśnie to zniszczy związek i małżeństwo.

Gość gość
wszystkie te posty natrzaskał ten durny chłoptaś, jedyna metoda by zniknął z wątku to kompletnie igrnowoać jego wpisy, nie wdawać się w dyskusję na temat modeli, seksu, to jakiś zboczeniec i ma na tym punkcie obsesje. gość dziś 17 22 ale z Ciebie prosta istota gość dziś Takie temauty bedziecie zakladac i za 10 lat ,a temat bedzie taki:,,singielki35 lat i wiecej'',jezeli chcecie tego uniknac musicie przestac wymagac modela do zwiazku. gość dziś gość dziś o czym będziesz gadał o ******iu żeby kobieta szybko się oddała seksualnie? nie znasz życia idioto tylko w głowie masz seks jezyk.gif kobiety nie zwracajcie uwagi na tego idiotę pozdrawiam gość dziś gość dziś co im idioto doradzasz, że seks jest najważniejszy w związku buhahaha wiesz co to jest miłość a co to seks? wiesz czy nie wiesz? czy tylko w główce masz ******ie seksholiku jezyk.gif gość dziś gość dziś kobiety przede wszystkim szukają miłości, oparacia, uczucia, bezpieczeństwa, że może liczyć na niego w każdej w sytuacji, romantyczność w związku a nie tylko ten seks, seks i nic więcej usmiech.gif tak mi się wydaje, że wiekszość związków opiera się tylko na seksie nie na miłości pozdrawiam

Gość gość
gość dziś bo twój brat to *****cz i seksholik co myśli tylko przyrodzeniem i są z kobieta dla darmowego seksu nie z miłości.

Gość gość
gość dziś haha nie wszystkie posty są moje idiotko :P opiera się między innymi też na badaniach naukowych.

Gość gość
17:57 dokładnie tak jest! matki melepety zrobiły z chłopców kaleki, totalnie ich zdominowały, czego przejawem sa te okazy tu na kobiecym forum! oni się nie odnajdują w męskim gronie, nie mają kolegów, nie mają męskich wyjść, wypadów, są żałośni, pasji też nie maja, a wielu z nich nawet nie ma pracy, bo mamusia nie chciała aby się synuś spocił :O i tak tkwią od rana do nocy na kafe, a potem w myślach sobie fantazjują, że gadali z kobietami :O

Gość alicijia27
ba to Ty też zrozum ze sex jest dla faceta najważniejszy lub prawie najważniejszy x Wiem, że seks jest dla facetów ważny. To jeden z powodów mojego singielstwa. Mam raczej małe potrzeby i nie wyobrażam sobie się z kimś użerać z tego powodu. Nie chcę kogoś odpychać i nie chcę udawać. Prościej jest się z tego wycofać zanim się zacznie.

Gość gość
alicijia27 dziś bo mężczyźni są z kobietami tylko dla seksu nie z miłości seksholicy i dewiaci :) to normalnie nie jest

Gość gość
facet który na poważnie szuka miłości nie ma takich ogromnych potrzeb.

Gość gość
A licja27 A byłaś u lekarza. Być może jest to problem medyczny i da się to rozwiązać. Szkoda pozbawiać się szans na meza czy dzieci tak bez walki.

Gość gość
Mezczyzni to przewaznie degeneraci i zboczency

Gość gość
dla faceta który seks jest najważniejszy jest psychiczny i *****czem normalne to nie jest.

Gość gość
gość dziś jak facet ją będzie kochał to nie będzie mu przeszkadzał seks np. raz na 6 miesięcy czyż nie?

Gość gość
dziewczyny nie przejmujcie się wpisami stulejarzy, dla facetów seks jest bardzo ważny, ale nie NAJważniejszy,ważniejsze jest by ten seks nie był z pierwszą lepszą tylko z tą wyjatkowa

Gość gość
A licja27 A byłaś u lekarza. Być może jest to problem medyczny i da się to rozwiązać. Szkoda pozbawiać się szans na meza czy dzieci tak bez walki. x To taka natura, nie problemy medyczne. Wiele kobiet ma niskie libido i tyle. A ta walka to pewnie miałaby postać jego fochów na moje bóle głowy ;)