Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam Graala

W jakich środowiskach ładne dziewczyny nie patrzą tak na wygląd?

Polecane posty

Gość Szukam Graala

Szukam atrakcyjnej kobiety, nie ukrywam. W których środowiskach ładne kobiety nie patrzą tak na wygląd, jak typowe dziunie z modnych klubów? Może np. w środowiskach rockowych lub teatralnych, literackich lub prawicowo-patriotycznych lub katolickich? Może tam dziewczyny o anielskiej urodzie bardziej patrzą u facetów na wnętrze?

Gość gość
wszyscy patrzą na wygląd - tak jak ty. Jeżeli jesteś brzydki to żadna nie będzie cię chciała. Do tego jesteś pusty.

Gość gość
Tak samo jak ty nie patrzysz pustaku i jak się domyślam przeciętniaku? :P

Gość Szukam Graala
No owszem, jestem przeciętny, ale dorobiłem się już nieruchomości, więc mam czym imponować dziewczynie. :P

Gość gość
To ty przygłupie od anala na pierwszej randce?

Gość gość
gratuluje, nie jesteś bezdomny...ale nie imponuje mi to. Nie wiem czemu miałoby komukolwiek imponować.

Gość gość
Haha, brzydal a szuka ładnej. Musisz mieć kasę, bez tego ani rusz ale na milosc nie licz. Mozesz dostac co najwyzej imitacje milosci i szacunek.

Gość gość
kobitki lecą na 3 rzeczy: 1-testosteron 2-dowcipną inteligencję 3-kasę jesli masz choć jedną z tych rzeczy dupcysz jesli masz dwie to dupcysz ile chcesz a jesli masz wszystkie to dupcysz wszystkie

Gość gość
wiesz, nieruchomość to ma wielu facetów i to przystojnych też jak również kobiety mają. chcesz piękną, sam jesteś brzydki, szukaj na portalach pięknych kobiet i pisz do nich, że zapraszasz na kawę ( ty stawiasz) i przyjezdzaj po nie fajnym autem, może ktoras się zakocha

Gość gość
Niewidome nie patrzą na wygląd.

Gość gość
Na szczęście kretynie czasy się zmieniły, kobiety mogą same zarabiać kaskę i nie muszą brać brzydala z nieruchomością :D Niewolnice, to kiedyś kupowano na targach. Piękne łączą się z przystojniakami, zrozum to wreszcie. Sam jesteś przeciętny, a chcesz piękne, dlaczego piękna z wieloma opcjami miałaby się zadowalać przeciętniakiem? Jesteś nie tylko pusty, ale tez głupi i do tego przepełniony hipokryzją. Nawet jak jakimś cudem złowisz atrakcyjną kobitę, to potem będziesz jęczał o seks, a ona będzie wykręcała się bólem głowy. Graj w swojej lidze :P

Gość gość
A powiedz autorze, gdzie można zaleźć mężczyzn nie patrzących na wygląd i nie oczekujących seksu? W tym samym miejscu są kobiety, o które pytasz :D

Gość gość
w srodowiskach milionerow

Gość Kafe Zombie
W prosektorium.

Gość gość
Sam patrz na wnętrze, a nie wymagasz ładnej o czym ty piszesz. Szukaj se dalej. ale nie znajdziesz. Poza tym z osobą z którą masz całkowicie odmienne poglądy niemal na wszystko wcale nie czułbyś się dobrze. Pewna zgodność poglądów też musi występować

Gość gość
gość dziś Wszędzie po drugie wy za to w szczególnośc***atrzycie na wygląd i oczekujecie modela.

Gość gość
gość dziś gość dziś Wszędzie po drugie wy za to w szczególnośc***atrzycie na wygląd i oczekujecie modela. xxxxxxxxxxxxxx Jasne. Sam nie wierzysz w to co piszesz.

Gość gość
kobiety zdecydowanie bardziej patrzą na wygląd i oczekują niewiarygodnie przystojnego faceta potrafią nawet pójść z nim do łóżka ze względu na urodę.

Gość gość
gość dziś Widzę do jakich mężczyzn się kleicie od czasów gimanzjum olewając przy okazji przeciętnych czy brzydkich.

Gość gość
kobiety zdecydowanie bardziej patrzą na wygląd i oczekują niewiarygodnie przystojnego faceta potrafią nawet pójść z nim do łóżka ze względu na urodę xxxxxxxxxxxxxxxx A mężczyźni na wnętrze?.

Gość gość
kobiety mają zbyt przesadzone wymagania wobec faceta :)

Gość gość
Mówi się tak z powodu poprawności. Jak tak patrzysz na wnętrze to czego jęczysz na forum, że szukasz ładnej dziewczyny. Zwiąż się np z otyłą. Przecież może być dobrym człowiekiem z wnętrzem.

Gość Szukam Graala
Jestem przeciętny, niebrzydki. Jednak nic nie zrobię z tym, że podobają mi się ładne dziewczyny. Zwłaszcza, że już taką miałem i ciężko teraz zejść do niższej ligi. A nieruchomością łatwo zaimponować studentkom. :P

Gość gość
ja jestem ładna i podobają mi się tylko ładni i bogaci, przeciętnych biorę na "przyjaciół" :D

Gość gość
Poszukaj w środowisku niewidomych.

Gość Szukam Graala
Ja nie szukam aż takiej piękności, ale niebrzydkiej, przeciętnej, ale już ładnej, mającej jakieś tam powodzenie i mogącej flirtować z facetami, a nie takiej co nikt nie chciał.

Gość Szukam Graala
Obniżanie wymagań to nic innego, jak przyznanie się do bycia beznadziejnym. A lepiej mieć ładną, która unika seksu, niż brzydką z którą i tak się nie chce seksu uprawiać. :P

Gość Suzie Q
"Może tam dziewczyny o anielskiej urodzie bardziej patrzą u facetów na wnętrze? " x Ale my nie chcemy jakiegoś abstrakcyjnego wnętrza, tylko pewności siebie i żebyś zarabiał na przyzwoitym poziomie, a nie na etacie za najmniejsze krajowe.