Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 29 lat i przepracowałem w życiu 2 lata

Polecane posty

Gość gość

W siedmiu różnych miejscach, przeważnie w ramach stażu lub na umowę-zlecenie. Jak myślicie, ile emerytury dostanę ? :)

Gość gość
to to nic, ja mam 33 lata i przepracowane 0 (słownie zero) lat :D

Gość gość
Bez kitu. Ostatnio robię się coraz bardziej zdesperowany. Przecież nie będę mieszkał z rodzicami do końca życia. A w schronisku dla bezdomnych też nie chcę skończyć. Koorwa, trzeba coś wymyśleć, bo będzie krucho :(

Gość gość
A ja mam 23 lata i przepracowane 3.

Gość gość
Dobre i 3. Zawsze to więcej niż 2.

Gość gość
A ja mam 40 i przepracowałam 24 lata .... Wstyd mi za takich nygusów

Gość gość
Co chcesz ? Jakbym miał pracę, to bym do niej poszedł...

Gość gość
To idź. Praca jest - ZAWSZE ! Dla chcącego nic trudnego. Widocznie masz za wysokie wymagania - innymi słowa - wyżej srasz niż doopę masz :p

Gość gość
Mam podstawowe i pracuje na czarno i kasy mam w hój. Niby bezrobotny a kase ma.

Gość gość
Ja mam 27 lat. Przepracowalam na umowie o pracę 2 lata. Od 3 jestem na swojej działalności. Moja szwagierka ma 30 lat i nie przepracowala ani godziny. Mama nawet na podpaski daje co dla mnie jest upokarzajace. Ale ja i tak jestem z tych gorszych. Bo moje dziecko tula się po przedszkolach. Bo wolę pracować. Ja tylko chce godnie żyć. Żadne zasiłki mi się nie należą. Nawet 500+. Moja szwagierka urodziła dziecko i ma 1000+500+ileś tam na samotną matkę choć nią nie jest bo mieszka u niej (mamy) jej chłopak. Ten kraj wspiera nierobów zamiast dopomóc tym co coś wnoszą.

Gość gość
Aha, i na emeryture to sobie sam odkładam.

Gość gość
Nareszcie jakiś ciekawy temat.

Gość gość
20:44 Weź mi nie mow bo mi się ciśnienie podnosi. Pracujesz to cie jeszcze podatkami i zusem wydoja. A takiemu "biednemu"trzeba pomoc bo on nie ma. Też znam taki przypadei. Na własne życzenie nie pracuje ale wymagania że hoho i te stałe teksty że :jakie to niesprawiedliwe że jedni mają dużo pieniędzy a inie są biedni. Rzygać się chce.

Zazdroszczę:D. Ja mam 23 lata a już 4 lata przetyrane w różnych zakładach, no i w sumie gófno z tego se mam:D🖐️

Gość gość
Właśnie wszyscy mi tak mówią: "Znajdź pracę". Ale gdzie ? U kogo ? Jak o to pytam, to mówią: "No, nie wiem, ale musisz szukać". I to tyle, jeżeli chodzi o konkrety.

Gość gość
Piwosz_93 dziś X I tak będzie do usranej śmierci, bo w tym kraju to można się tylko garba dorobić.

nikt nie dozyje emerytury, choroby nas zniszczą, nowotwory niedługi będą plagą. trucizny w jedzeniu, powietrzu, wodzie, lekach. nie martwcie się więc o niskie emerytury.

Gość gość
Tak czy inaczej, w czasie wojnym zajmuję się głównie ocenianiem fotek okolic intymnych, które kobiety przysyłają mi na mail'a :) Adres: deutsch-seele (małpa) wp.pl

Gość gość
20:32 niech ci nie będzie wstyd :-)bądź dumna,że tyralas kiedy inni zdobywali wykształcenie i rozwijali się :-)

Gość gość
Ja mam 27 lat, na umowę o prace przepracowalam łącznie 13 miesięcy, plus 3 msc na umowę zlecenie,łącznie przepracowanych 16 miesięcy w życiu. Trochę mi głupio,ale tez nie moge się porównywać do innych,bo raz, ze wpadnę w depresję (choć i tak borykam s i e z nią od 11 lat) a dwa, że miałam zawsze słabe zdrowie...

Gość gość
Depresja, słabe zdrowie, trudności ze znalezieniem pracy, niskie płace, częste zmiany miejsca pracy, praca na trzy zmiany... mówię wam, że to nas stopniowo wykańcza i zatapia jednego po drugim. 50% z nas dożyje 30-tki. A do 40-tki dociągnie może 10%.

Gość gość
Ale ja sam mam już 29 lat, więc przynajmniej będę w tych 50% co dożyją 30-tki. Będę mógł powiedzieć: "Ahahaha, przynajmniej dożyłem 30-tki. I co, szmaty ?" A teraz już idę spać. Gute Nacht :)

Gość gość
Będziemy żyć krótko,do tego dąży rząd, rozmanazac się będą patole,ale co z tego...rząd powinien wspierać w pierwszej kolejności pracujących i chcących pracować, zagwarantować wszystkim umowy o prace, dla pracujących możliwośc zapisania się do lekarza przed emerytkami rencistami itp

Gość gość
Ale śmierdzące bezrobotne lenie. Buhahahaha. Ile mamusia daje na piwko i papierosy? 2 dychy? Nie lamentujcie, że roboty nie ma. Bo jest. Tylko trzeba CHCIEĆ robić, a nie wymigiwać się brakiem pracy. Czy już wiesz jak będziesz pomagał rodzicom jak będą starzy?

Gość gość
Ja mam 26 lat i pracuję od 19go roku życia. Mam swoje pieniądze i jest cool jestem niezależna, pracę lubię bardzo bo jest lekka-siedząca i mam kontakt z ludźmi co mi odpowiada. Mpgliby lepiej trochę płacić ale cóż. O emeryturze nie myślę bo kto dożyje emerytury haha

Gość gość
A ja mam 34 lata wyższe(studia zaoczne i szkoły sam opłacałem sobie) i przepracowałem może łącznie z 5 lat,z czego tylko 3 tyg na umowę o pracę. Reszta to umowy zlecenia albo własna DG...Nie czuję się dobrze z tym i chciałbym mieć pracę, aplikowałem na wiele w moim przekonaniu niezbyt wymagających stanowisk niestety bez efektu. Szczerze nie znam kogoś kto by dostał pracę bez jakiejś protekcji, chyba, że taką 10h za 2000 mc. Szkoda mi trochę, że nie poszedłem inną drogą w życiu i szczerze mówiąc zmarnowałem kilka szans...Inaczej też się patrzy z perspektywy czasu na to. Najgorzej jest w nocy jak człowiek spać nie może i rozmyśla. A ja często spać nie mogę bo rano wstać nie muszę... Wstyd mi przed Rodzicami, że nie zakładam rodziny ( bo jak mam to niby zrobić jak nie mam stabilizacji ekonomicznej), że biorę od nich jakąś pomoc, choć sam też im pomagam w wielu sprawach. Jednak boli mnie to, że nie mam pełnej samodzielności... Życzę sobie i Wam dobrego, stabilnego etatu;)

Gość gość
Mnie rodzice próbują wykurzyć zagranicę, ale ja nie jestem do tego przekonany, i konsekwentnie odmawiam.

Gość gość
Ja mam 37 lat moja praca nie licząc kilka miesięcy na umowach zalecenie to . 4 miesiące staż. 2 lata dg. 1 rok macierzyński i 3 wychowawczy( podaję bo chyba wlicza się staż. ) no i teraz szukam. Ale z takim cv to nawet do sprzątania nie chcą: -(

Gość gość
Ja mam 37 lat moja praca nie licząc kilka miesięcy na umowach zalecenie to . 4 miesiące staż. 2 lata dg. 1 rok macierzyński i 3 wychowawczy( podaję bo chyba wlicza się staż. ) no i teraz szukam. Ale z takim cv to nawet do sprzątania nie chcą: -(