KachA1410 0 Napisano Październik 29, 2016 Witam, ostatni okres miałam 27 września. Miesiączki mam nieregularne, ale zawsze pojawiają się 27-31 dni po ostatniej. Od paru dni codziennie rano, a czasami nawet w środku dnia boli mnie dolna część brzucha. Mam tak zawsze przed okresem, ale teraz miesiączka się nie pojawia. Żadnych mdłości nie mam. Wyskoczyło mi nawet parę krost na twarzy co jest normalne przed okresem. Ostatnio uprawiałam seks z chłopakiem 23 października, w niedzielę i pękła nam prezerwatywa, ale od razu to poczułam i przestaliśmy. Już wiele razy się tak działo, ale okres zawsze miałam. Czy to możliwe, że miesiączka się spóźnia przez stres? Ostatnie 2 tygodnie miałam dość stresujące, a teraz jeszcze zaczynam o tym myśleć ciągle. Powinnam zrobić sobie test, czy to jest normalne i mogę jeszcze zaczekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2016 Jak wyczułaś,ze guma pękła,czy był wystrzał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KachA1410 0 Napisano Październik 29, 2016 Prawie zawsze to czuję, to takie dziwne uczucie, ale to był jednak fałszywy alarm bo dzisiaj dostałam okresu. Za bardzo się zaczęłam tym stresować bo pierwszy raz tak miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
np Karolina 0 Napisano Listopad 5, 2016 Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania (58) 6 915 915 czat na netporadnia.pl e-mail kontakt@netporadnia.pl Godziny kontaktu: od 18.00 do 23.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Jesteśmy po to by Ci towarzyszyć i Cię wspierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 29, 2016 Następnym razem starajcie się współżyć tylko w dni niepłodne. Unikniecie podobnych sytuacji. Jeśli będziesz mieć jakiś problem to kup sobie mikroskop owulacyjny. Z własnego doświadczenia mogę polecić afrodytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach