Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie we łbach robiąc sobie 2 dzieci na 40m2 u teściowej?

Polecane posty

Gość gość
16 00 no ale wyczyn jeden dzieciak wow chwalisz się żalisz czy o jaki chuj ci chodzi roszczeniowa patolko z jedynakiem w ręku :-o

Gość gość
Rodzice w jednym pokoju, ona z mężem i trójką dzieci w drugim, a dwie siostry męża licealistki w trzecim. x Najbardziej współczuję tym młodym dziewczynom - licealistkom , jak się uczyc czy do matury przygotować w takich warunkach jak za ściana trójka bachorów drze gęby ?

Gość gość
najwidoczniej ciężko Ci przyjąć do wiadomości że ja w blokowisku się wychowałam a nie palę co chwilę papieroska przepijając piwkiem tak jak ty kretynko x tak tak blokowa panno a teraz idź tyłka za kotarką swojemu Sebikowi wypiąć a w tym czasie dziadkowie w drugim pokoju zajmą się twoimi bachorkami :-P

Gość gość
16:21 hahaha królica kotarianka w natarciu :D idź się z sebixem pobzykaj to sobie we wściekłości ulżysz :P może zmajstrujesz piątego dzieciora w kawalerce u teściowej :P hehehehe tej babie z 16.00 to takie jak ty mogą buty pastować leniwa patolo!!

Gość gość
Gdyby nie dziadkowie to większość dzieci byłaby skazana na żłobek-czytaj-sierociniec. Tak małe dzieci powinny być przy rodzinie a nie wśród obcych.

Gość gość
niestety nie trafiłaś rodzice nie żyją brat z siostrą zgineli w katastrofie pociągu teściowa i ja pod jednym dachem weź mnie nie osłabiaj idiotko :-o

Gość gość
one mają wywaloną psitę na wierzchu, a zamiast mózgu siano

Gość gość
ta ta z 16 najlepsza pent house 40 meter buhahahahhaah paytolica jakich mało ....:-D

Gość gość
A dupę to se umyjta lochy a nie a nie opierdalacie innym hehehe z nudów kobiety spełnione hehhehe

Gość gość
I przylazła patola ujadać ,nieroby żerujace na mopsie i 500+ ,leniwe barachło :-O

Gość gość
16:21 nie ośmieszaj się już królico :o

Gość gość
gość dziś ta ta z 16 najlepsza pent house 40 meter buhahahahhaah paytolica jakich mało x po co robisz syf na forum zazdrościsz krowo rozpłodowa?

Gość gość
no ale fakt ta z 16 pojechała po całości wreszcie topik na którym może pokazać jaka to jest lepsza od reszty patolstwa bo mieszka sama na 40 metrach i od razu łaaaa jaka to ja jestem lepsza od królic a w sumie to do królic mam większy szacunek niż do takich szmajor

Gość gość
Teraz jest w modzie nie pracować i nabijać sie z tych co muszą zapieprzać! Muszą a nie chcą,bo każdy chciałby siedzieć w domu ale nie wszyscy mężowie się na to zgadzają. Mają poczucie niesprawiedliwości że oni zapieprzają a żona siedzi w domu i dlatego poganiają żony do roboty

Gość gość
s********j mogę sobie robić syf gdzie chce i kiedy chce to jest dupoteria możesz mnie w kakao pocałować wy lochy syfu nie robicie jak n*******lacie się z innych to ja mogę z was co niby czym wy lepsze jesteście krowy j****e

Gość gość
16.45 uważaj bo żyłka ci w p/i/z/d/i/e pęknie hhahahhahah

Gość gość
brudne prymitywne familioki ,córunie z tych rodzin jako 14 latki mamusiami zostają do 20 to już i piątka zaszczanego bachorstwa przy nodze się pałęta i każde z innego tatusia hehehe tępe rozpłodówy

Gość gość
16:50 tobie nie ma co pęknąc bo od rodzenia pomiotu twoja doopa i pisda jak wiadro

Gość gość
gość dziś no ale fakt ta z 16 pojechała po całości wreszcie topik na którym może pokazać jaka to jest lepsza od reszty patolstwa bo mieszka sama na 40 metrach i od razu łaaaa jaka to ja jestem lepsza od królic a w sumie to do królic mam większy szacunek niż do takich szmajor x a wiesz gdzie ja mam twój stosunek do mnie dziecko? :D co cię tak ubodło, że już w kolejnym poście mnie jedziesz? napisałam jak jest. Widać że to ty masz jakiś kompleks. Powiedziałam jakie mnie sytuacje spotykają ze strony tych ściskaczek na metrażu u teściów więc odpowiadam tak zeby do ich durnych łbów coś dotarło ale widzę, że cię ukłułam :D i dobrze, może włączysz mózg zamiast macicy (błagam nie powiadaj, że masz wille i zupełnie bezinteresownie bierzesz w obronę królice) z Jakoś nikt mnie tu nie pojechał tylko kotarianeczki ciekawe dlaczego :D ale macie ból ale żal :D

Gość gość
gość dziś - i to jest właśnie obraz typowej kotarianki rozpłodowej co trzaska piunte dziecko u teściowej :D a powyzywaj sobie :P w końcu co ty masz z życia, chociaż tym sobie ulżysz. Oj chyba będzie dzisiaj ostro za kotarką jaksię tak tu nagkrecisz i nabuzujesz :P

Gość gość
"no ale fakt ta z 16 pojechała po całości wreszcie topik na którym może pokazać jaka to jest lepsza od reszty patolstwa bo mieszka sama na 40 metrach i od razu łaaaa jaka to ja jestem lepsza od królic a w sumie to do królic mam większy szacunek niż do takich szmajor " x Siedzę i czytam ten temat, nie wypowiadam się. Generalnie mam ubaw. Ale wiele razy czytałam zarzuty jak to anty-kotarianki obrażają, wyzywają, użwają wulgaryzmów. Owszem - były takie posty, ale jednak większość szlamu wylewa się od kotarianek i obrończyń. Przykład zacytowałam. Po prostu żenada. Tak samo błędy językowe, brak interpunkcji - przecież to w liceum i technikum też jest wymagane. Ile wy macie klas ukończonych, że nawet poprawnie językowej wypowiedzi nie jesteście w stanie skonstruować? x A babka z 16 po prostu pokazała - można mieć WŁASNE niewielkie mieszkanie i olej w głowie. Bo w kotariańskim świecie jeszcze 3 dzieciakow powinna sobie zmajstrować, a mieszkanie powinno być teściów/rodziców. PS. "szmajora" serio???

Gość gość
aleś sie uczepiła tej kobiety z jedynakiem na dwóch pokojach ooj chyba coś jest na rzeczy w jej słowach. Nie wiem dlaczego wyśmiewasz jej warunki mieszkaniowe. Przecież cały czas mówimy, że nie musi być pałac żeby były normalne warunki w domu, a takie z pewnoscią ona swojemu dziecku stworzyła ale ciebie to boli w chooy, bo pewnie ciśniesz broche jak ta jej kuzynka w pudełku u teściów, bo miłość najważniejsza no nie? :D

Gość gość
16:57 akurat mylisz się i to bardzo. Bo mieszkamy w domu sami,ja zajmuje się domem i dziećmi i po prostu nie wyobrażam sobie pracować .

Gość gość
17.01 dom i dzieci ambitnie:P

Gość gość
gość dziś "większość szlamu wylewa się od kotarianek i obrończyń" xxxxx Kochana kotarianki i obrończynie to jedno i to samo. Przecież to chyba logiczne, że żadna kobieta mająca normalne mieszkanie i normalny pomyślunek nie stanie w ich obronie. Kotarianki same się bronią i za każdym razem zaznaczają, że rzekomo mają swoje mieszkanie/dom haha nie dziwne to? że niby osoby mające normalne warunki mieszkaniowe maja tyle wyrozumiałości dla pasożytów :P no kochana litości:P

Gość gość
"Nie wiem dlaczego wyśmiewasz jej warunki mieszkaniowe. Przecież cały czas mówimy, że nie musi być pałac żeby były normalne warunki w domu" Na tym topiku było to wspomniane dobre 10 razy. W różnych słowach, prostszych, trudniejszych, mniej kulturalnie, bardziej kulturalnie. Więc jak to świadczy o kimś kto nie jest w stanie tego ani przeczytać, ani przyswoić, ani zapamiętać? ;)

Gość gość
i znowu sama se pisze i sama się broni s******laj buhahaha

Gość gość
Do kotarianek -mam na OLX fajny parawan do sprzedania , wydzielicie sobie przestrzeń,tylko 20 zł , która chętna ?

Gość gość
gość dziś i znowu sama se pisze x se se se seba już skończyłeś ? I nie zdążyłeś wyjść ? Ojejku chyba znowu w ciaży będę...