Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie we łbach robiąc sobie 2 dzieci na 40m2 u teściowej?

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze jedno, bo niektórzy cosik mylą pojęcia. Rozpłodowa królica niekoniecznie oznacza kotarianki, tak samo kotarianka nie oznacza rozpłodowej królicy. Są ludzie, którzy mają dużo dzieci i warunki do wychowywania i są ludzie, którzy mają tylko dwoje, a warunki do wychowywania zerowej liczby dzieci.

Gość gość
Moge chodzic w domu w majtkach, poklocic sie z mezem i kochac sie z nim glosno na pralce. x Trafiłaś w sedno. To jest ta prywatność, o której kotarianki nie mają albo zielonego pojęcia, albo nie mają wstydu, wiedząc, że ich majtki ogląda teść jak sie idzie odlać.

Gość gość
A potem mąż zdradza na prawo i lewo, ale przeciez zonka nie bedzie sie skarżyc tylko siedzi cicho, bo gdzie pojdzie?

Gość gość
Ha,ha z tymi majtkami to mi sie przypomniało-kiedyś miałam chłopaka,który po kilku piwach wyznał mi, że wąchał majtki swojej siostry i walił konia...Obrzydziło mnie to.Ona już z nimi nie mieszkała,bo założyła swoją rodzinę.Ale sam fakt,że podniecała go siostra..

Gość gość
Zycie intymne krolic ogranicza sie do posuwania po ciemku na misjonarza , za kotarka. Raz dwa, aby zaplodnic. O wspanialym seksiku i szalonych upojnych wieczorkach z mezem moga sobie pomarzyc. Nie znaja takiej relacji, to im nie zal. Mysla, ze seks to tylko intynkt rozplodowy, ktory trzeba zaspokoic, i tyle, niz poza tym.

Gość gość
To jest kwestia horyzontów. Jak ktoś niw chce ich poszerzać, to będzie sie kisił w ciasnocie. Naprawdę niw trzeba dużego mieszkani, żeby zapewnić sobie prywatność, a te zaraz o pałacach plotą.

Gość gość
gość wczoraj Zycie intymne krolic ogranicza sie do posuwania po ciemku na misjonarza , za kotarka. Raz dwa, aby zaplodnic. O wspanialym seksiku i szalonych upojnych wieczorkach z mezem moga sobie pomarzyc. Nie znaja takiej relacji, to im nie zal. Mysla, ze seks to tylko intynkt rozplodowy, ktory trzeba zaspokoic, i tyle, niz poza tym. x O tym właśnie pisałam wcześniej. O myleniu pojęć. Kotarianka nie oznacza królicy i na odwrót. Racja tylko w tym, że seks jest na chybcika, a na pewno z adrenaliną, czy dziecko się nie obudzi.

Gość gość
No to jak na szybcika to nie ściemniaj ze masz orgazm, dajesz aby pan małżonek nie miał opuchlizny. Po co w ogóle bronisz takie życie, przecież to galopujący syf i bieda. Powiedz jedna zdruga ze inaczej nie możesz ale nie pociskać jakaś szczęśliwa i zaradna.

Gość gość
:D

Gość gość
mam taką znajoma co ma 2 dzieci mieszka u teściów i waty do mnie ze jej pieniędzy na dzieci nie chce pożyczyć. ale z jakiej racji ? ja też mam dziecko i o wszystko starałam się sama. zasiłki? haha zebrać oo nieee na wszystko za wysokie dochody a ta 500 plus za swoją nieporadnosc bierze razy dwa do tego alimenty i co chwilę do mopsu ... 1500 za darmo... bo do pracy nie pojdzie

Gość gość
Też mnie to irytuje, bo taka sąsiadeczka ma trójkę dzieci dostaje 1500 zł za nic,a jak pójdzie do pracy to i tak jeszcze tysiaka ekstra będzie mieć a ja mając jedno dziecko nie zasługuje na 500 plus bo pracuję i ja i mąż. Jasne, kochany rządzie, wspieraj nieróbstwo i dziw się że gospodarka nie funkcjonuje. Bo w czym moje dziecko jest gorsze że nie zasługuje na te 500 zł co miesiąc? też najlepiej narobię trójkę dzieci, nie będę pracować bo po co skoro z 500 plus mogę żyć a i inne zasiłki uda się wtedy załatwić, bo na tyle osób to przy jednej wypłacie mojego męża, dochód przypadający na jedną osobę będzie znikomy... super inwestycja :D niech se rząd buli, a co tam, po co pracować...

Gość gość
gość wczoraj A do kogo ty piszesz z tym orgazmem? Bo tutaj o orgaźmie nikt nie pisze, że ma.

Gość gość
Ja mieszkam z coreczka i mezem w jednym pokoju. Obok teściowie. Czekamy tylko na zgon , nie bede mieszkania kupowac jak tesciu ma 85 lat a tesciowa 83

Gość gość
Dziś, 10.30 Sądzę że to prowo bo w wieku 85 lat to ma się już prawnuki, a w wieku 3 lat wnuczka, to ile rodzice muszą miec, z 40-50 lat? No ale ok, przyjmijmy, że to prawda. Kup sobie gnido swoje mieszkanie, a nie liczysz na czyjś zgon... Nie życzy się nikomu śmierci... Weź kredyt, kup mieszkanie, miej swoje a ewentualnie, kiedy spelni się Twoje marzenie, czyli teściowie umra ( Boże, co ja wgl piszę...) to sprzedasz ich mieszkanie a najwyzej z tej kasy ze sprzedazy splacisz swoj kredyt. Bo wiesz, muszę Cię zmartwić, ale oni mogą jeszcze pozyc z 10- 15 lat i co, córeczka w końcu, jako 14-15 latka dostanie w koncu pokój po zmarlych dziadkach, pokój który będzie jej o nich przypominał? A i zle bym się czuła z tym że moi bliscy czekają tylko na moją śmierć bo im szkoda kasy na wlasne M.

Gość gość
Moja teściowa urodziła mojego meza po 40 ,zmarła mając 85 lat, A córka mlodsza miała w tym czasie 5 lat, można i mieć w tym wieku teściów.

Gość gość
gość dziś Ale 10;30 nie napisała ile jej córka ma lat. Ta córeczka może mieć teraz 15.

Gość gość
Powyżęj- czyli patola a 4 fajery ...15 letnia nastolatka "zaradni" rodzice po 35-40 lat wszyscy w jednej norze i razem dyszą kiedy teściowie zejdą -ohyda ..ale to prowo choć pewnie takie przypadki są i w realu :(

Gość gość
temat się wyczerpał :-D bidactwa załużta se o szlacetnej poaczce zawistne lochy :-P

Gość gość
W sumie racja, może i mieć 15 lat...A teście mogą dożyć i do 90 albo i więcej...

Gość gość
Zawistne lochy? A do kogo to, bo raczej te co z tesciami na dwoch malych pokojach siedza maja czego zazdroscic.

Gość gość
gość dziś No tak sie sklada ze mozliwe, bo maz byl najmlodszym poznym dzieckiem. Maz ma 41 lat, ja mam 35. Coreczka ma 5 lat. A tescie choruja, wiec 90 nie dozyja najpewniej.

Gość gość
TAK TAK czekacie jak umrą teściowie, bo z was d**y i do niczego dojsc nie mzoecie sami i tyle

Gość gość
gość wczoraj Czyli mąż ma rodzeństwo? Ha ha ha... No to akurat to mieszkanie będzie wasze i nikogo nie będziecie musieli spłacać he he. Chyba, że to mieszkanie komunalne i jakoś będziesz musiała to załatwić w urzędzie.

Gość gość
16.54 jak komunałka to tak -tacy serio są i celowo nic nie robia by godnie żyć- za co pociechy im potem dziękują (często idąc w patologię ) . Ale gdy nie komunalne i rodzeństwa było klkoro to trzeba będzie spłacić np. 75% wartosci :D:D:D

Gość gość
pomyślcie ma komunalne 80 metrów za darmo u nas w nowym bloku po remoncie byłam tam cudo wszystko nowe . a ja 40 metrów na 20 lat kredyt :-( mi też żal dupę ściska no ale co zrobić :-( życie

Gość gość
druga mieszka z teściową w konkubinacie z synem ma odłożone z zasiłków już 50 tysięcy mówi że za 5 lat kupią za gotówkę co weekend bawią się kino itd. A Teściowa z dziećmi a moja nawet palcem nie pomorze :-( przy moim małym a ta jej 4 wychowuje :-( ja się nie dziwie że wy złe jesteście i was to tak boli A co najlepsze ta teściowa za nią monisia monisia i że synową ma na medal

Gość gość
No wow, ameryke odkrylas ze trzeba bedzie splacic ? To powiem Ci jeszcze ciekawostke, ze jest jeszcze cos takiego jak umowa o dozywocie. ;) i nikogo nie trzeba splacac

Gość gość
a ja wam napisze prawdę moja teściowa ma dwóch synów ja i mój M nic nigdy nie dostaliśmy od niej zawsze młodszy miał wszystko mieszkał z nią z 3 dzieci na 40 metrach , potem wszystkie oszczędności i kasę ze sprzedaży mieszkania włożyła w dom dla nich i synowej . I tu nie chodzi o patologię tylko o to że autorka ma też coś na rzeczy mi zawsze było przykro bo moi rodzice też mnie olali i musiałam sama dojść do wszystkiego ,ale przyznaje zazdrościłam drugiej synowej nie domu itd. A uczucia od teściów i oparcia ja poszłam na operację do szpitala to nawet mnie nie odwiedziła , dodam że nigdy słowa na nią nie powiedziałam złego zawsze chciałam wejść w to ciepło rodzinne , ale mnie nie wzieli :-( nie uważam tego za patologię . Tam nigdy nie było picia , palenia nic podobnego zwyczajna rodzina ....dzieci wyrosły uczą się dobrze ot normalne dzieciaki A wy tu to tylko o skrajnościach piszecie ,tylko żeby dokopać drugiemu taka właśnie patologiczna pisanina :-o

Gość gość
Jak ktos zazdrości to ze tesciowa daje sie wykorzystywać i sam chciał by sue do niej dossac to tylko pokazuje mentalna patole i pasożytnicze podejście 🖐️ a jak wiadomo patola broni patoli.

Gość gość
Moze sprobujcie metody na wnuczka skoro tak bardzo chcecie kogos wykorzystac i wzbogacic sie na cudzej pracy i emeryturze?