Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wy macie we łbach robiąc sobie 2 dzieci na 40m2 u teściowej?

Polecane posty

Gość gość
ale wy potraficie czytać ze zrozumieniem ????? bo widzę że troszkę patologicznie z tym u was skoro przerósł was tak prosty przekaz :-) Mi nie chodzi o kasę tak jak to podkreśliłam A o to ciepło które oni mają jako rodzina ja rozumiem że wy tego nie rozumiecie zimne suki które zawsze wszystko OBRACAJĄ NA SWOJĄ MODŁE TO PATOLA :-) BRAWO WY.

Gość gość
A wasze zdanie mam za przeproszeniem w d/u/p/i/e/ :-)

Gość gość
My, zaradne i wykształcone kobiety tym bardziej mamy w poważaniu zdanie takich patusek kotarianek jak wy , a cieple rodzinnym na 40m2 w 10 osób śpiewajcie dalej ,naiwniaczki :-D:-D :-D

Gość gość
A co was to tak obchodzi ?? Swojego zycia nie macie ? Mogę mieszkac nawet w 10 osob na 30 metrach i chvj wam do tego.

Gość gość
co to jest patuska ??? Wykształcona kobieta :-D :-D TAKIE SŁOWO na dodatek nie potrafiąca wyciągać wniosków ze słowa pisanego . Wykształcona niepełne podstawowe imię mariola zawód kafeterianka :-D dobra jesteś Nie ma szansy na merytoryczną dyskusję z takim ogólnym czymś jak ty

Gość gość
ta ona tu siedzi i waruje jak suka przy budzie i non stop pisze jedno i to samo bo putak choja wie w doopie był a pewnie teściowa ją pogoniła i teraz żal doopę ściska zaradna chyba picza :-)

Gość gość
MARIOLA z 11:52-Gratuluję ,znakomicie siebie opisałaś ,ale wracaj już do swojego schowka na szczotki i zasuń kotarkę :-D

Gość gość
11:56 you made my day :P schowek wygrywa :P jak słyszę, że w tych puszkach po sardynkach jest miłośc, a w normalnych warunkach nie to nawet mi ich trochę żal, że musza sobie tak kolorować rzeczywistość. Kotarianki serio w to wierzycie? Jeden drugiemu wchodzi na łeb, nikt nigdy nie ma spokoju ani do nauki, ani do odpoczynku, przeciez to sa warunki stresogenne i generujące masę spięć. Błagam tylko nie opowiadajcie jak idealne te swoje rodzinki macie w tych puszkach i jak to do takowych scysji na tle braku miejsca nie dochodzi, bo to nie 19.00 i wieczorynka się jeszcze nie zaczęła

Gość gość
tylko że ja nie o tym , ale to jest miej więcej tak JA napiszę trawa przed moim domem jest zielona i rosną na niej maki. A ty wykształcona kobietko , zaradna z cudownymi dzieciaczkami odpisujesz mi - NIE trawa na twoim trawniku jest pomarańczowa , rosną na niej osty i śmierdzą a ty lubisz ten smród :-D. Po czym piszesz zmiankę po angielsku gdzie sama sobie przytakujesz na swój wpis że on wygrał , bo jest charakterystyczny w twoim stylu . OJP wiesz co już dawno nie miałam styczności z tak zakutym łbem , który jest tak zamknięty na dialog :-o z resztą przeczytałam cały ten temat i widzę , że nie tylko mi nie dałaś dojść do słowa tylko zabiłaś to swoim wyniosłym bełkotem :-o Nie lubię takich osób które wiedzą lepiej jak za kogoś żyć i co dla niego jest lepsze , szkoda mi ciebie na swój sposób A odpisuję Ci bo nie mieszkam z teściami itd. itp. i nie dotyka mnie to :-) bo mieszkam sama teraz mam grypę i po prostu nudzę się A ty dalej udzielaj się tu i tłumacz każdemu że wiesz lepiej co on czuję powodzenia :-)

Gość gośćtysi
Ja man to we lbie, ze zaczynany budowe domu i w przyszlym roku bedziemy mieszkac u siebie :)

Gość gość
Jaasne , najlepiej prawić takie dyrdymały o szczęściu na kupie i w ciasnocie - tak wszystkie szczęśliwe jak w Kalkucie czy Bombaju , tam też w slumsach wszyscy szczęśliwi tylko jakoś codziennie wzdychają do bolywoodzkiego kolorowego świata :-P

Gość gość
no na pewno nie ma szczęścia na kupie :-) Ale samemu jak szczur być też nie jest fajnie . Grunt to się nie wp*****lać w czyjeś życie , nawet jeżeli ma się odmienne zdanie :-)

Gość gość
Ale samemu jak szczur być też nie jest fajnie x Ignorantko , szczur to zwierzę stadne , nie ma szczurów samotników na chyba że chore i słabe odtrącone przez stado więc twoje porównanie nietrafione , ale inne szczurze zwyczaje na pewno są ci bliskie , np rozmnażanie :W ciągu sześciogodzinnego okresu płodności samica potrafi się parzyć nawet z 500 samcami – a okres ten przypada 15 razy w roku. Szczury mogą się rozmnażać od trzeciego miesiąca życia aż do śmierci, przy czym średnio żyją około trzech lat. Jedna para szczurów jest zdolna przez rok wydać na świat nawet 2000 młodych.

Gość gość
ja mam szczurka w klatce geniuszu 👄 JEST WIĘC SAM JAK SZCZUR zrozumiałaś :-)

Gość gość
13 51 weź nie kalecz tą ortografią tego forum :-o , nawet zdania nie potrafisz po ludzku sformułować Boże gdzie to się uchowało kobitka penie po podstawówce , przytulam bidulko

Gość gość
a co lepsze jest to mój drugi szczurek ,poprzedni miał niecałe 2 lata jak zdechł . Ten ma pół roku i właśnie weterynarz powiedział mi żebym dokupiła mu samiczkę , bo ponoć to jest sposób żeby , żył dłużej (gdyż samotność im nie służy ) Tak że nie jestem ignorantką . ZA to TY jesteś ograniczona Bingo właśnie tego mi brakowało Ograniczona tylko do swojej racji , pusta taka bez polotu Nie ważne jak jest , jest tak jak ja wam tu napisze i chuj mnie obchodzi co wy myślicie , ma być tak jak ja uważam BRRRR koszmarna jesteś

Gość gość
Szczury powinno trzymać się parami. I to jednopłciowymi!!!! Ktoś jednak miał rację, ze Ci pocisnął bo jesteś totalną ignorantką, i do tego chodzisz do słabo wykształconego weterynarza najwyraźniej. także brawo - wszystkie swoje szczury trzymałaś niezgodnie ze standardem dla danego gatunku. Nie chce wiedzieć w jakich klatkach i jak je karmisz nawet :O

Gość gość
gość wczoraj No wow, ameryke odkrylas ze trzeba bedzie splacic ? To powiem Ci jeszcze ciekawostke, ze jest jeszcze cos takiego jak umowa o dozywocie. oczko.gif i nikogo nie trzeba splacac x Tylko najpierw tą umowę trzeba mieć. Jakby teście wiedzieli, że tak bardzo czekasz na ich śmierć, to guzik by ci dali, a nie umowę o dożywocie. Swoją drogą są bardzo naiwni, skoro dali się namówić na dożywocie zamiast darowizny z wychowkiem.

Gość gość
gość dziś no na pewno nie ma szczęścia na kupie usmiech.gif Ale samemu jak szczur być też nie jest fajnie . Grunt to się nie wp*****lać w czyjeś życie , nawet jeżeli ma się odmienne zdanie usmiech.gif gość dziś Ale samemu jak szczur być też nie jest fajnie x Ignorantko , szczur to zwierzę stadne , nie ma szczurów samotników na chyba że chore i słabe odtrącone przez stado więc twoje porównanie nietrafione , xxx 13:51 połowicznie ma rację. Wszak padło tutaj określenie odnośnie kotarianek: szczurzyce. Czyli dobrze się czują w dużym stadzie na małej powierzchni. 13:35 samotny jak szczur, czyli jak napisała to 13:51 odtrącony, samotny nieszczęśliwy. Z kontekstu zdania: samemu jak szczur nie jest fajnie wynika, iż chodzi właśnie o samotność. Wątek nie dotyczy jednak samotności, a gnieżdżenia się na 40 m2 z dziećmi i rodzicami. Czyli o sytuacje, gdzie nikt tak naprawdę nie ma własnego kąta i odrobiny prywatności i jedynymi osobami, którym to pasuje są kotarianki. Bo się nie chce pomyśleć co zrobić, aby się wyprowadzić, lub powiększyć ten metraż, skoro rodzina jest taka zżyta, zgrana, kochająca się i synuś nie przeżyje bez mamuni, a synowa bez teściowej.

Gość gość
Do tej od szczurka w klatce - przytul sama siebie bo to jedyne na co możesz liczyć i nie ośmieszaj się już ,serio , jesteś żałosna

Gość gość
kobitka penie po podstawówce x A ty "penie" za Świętochłowic , bieda-familoku :-D

Gość gość
Przez miliony lat ludzie żyli "na kupię" uprawiali seks i mieli gromadę dzieci i to było normalne, nawet po trzy pokolenia w jednym domu, nagle w 21 wielu to patologia

Gość gość
"ja mam szczurka w klatce geniuszu usta.gif JEST WIĘC SAM JAK SZCZUR zrozumiałaś usmiech.gif" Jest sam wyłącznie przez TWOJĄ GŁUPOTĘ I NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Gość gość
"Przez miliony lat ludzie żyli "na kupię" uprawiali seks i mieli gromadę dzieci i to było normalne, nawet po trzy pokolenia w jednym domu, nagle w 21 wielu to patologia " Akurat homo sapiens sapiens pojawił się 40tys. lat temu. Ale jak rozumiem apelujesz do powrotu do mieszkania w jaskiniach, kazirodztwa itd? To idź pozwól swojemu bratu, ojcu, dziadkowi włożyć sobie penisa do pochwy i miej z nim dziecko - wtedy dasz dowód, ze "warto" żyć jak "miliony lat temu".

Gość gość
Może i dobrze niektowym by zrobiło cofnąć się w czasie nauczki by się wiele zwłaszcza pokory

Gość gość
15:05 cofnięcie w czasie bardziej przydałoby się tobie - wśród XVIII wiecznej biedoty nie odstawałabyś tak bardzo jak w czasach nam współczesnych -nawet na takiej kafeterii gdzie poziom jest ,delikatnie ujmując , niski :-) niestety widać , że ty jesteś poniżej tego niskiego :-O

Gość gość
To nie pokora rozwija ludzkość, a dążenie do wyższych standardów - w każdym wymiarze.

Gość gość
Temat jest nie o małym metrażu i dzieciach ale małym metrażu i mieszkaniu u teściów a to różnica. Ale najsprytniej to na kims pasozytowac .

Gość gość
Widzę każdy umie oceniać innych niczym jasnowidz a jaką daje to satysfakcję ublizając, zapominając o czym jest temat, liczy się aby innym dowalić

Gość gość
gość dziś No mamy taka umowe i co ? Tak cie to uwiera jak bolec w doopie ? Zajmij sie swoim zyciem, bo widze ze masz je nudne jak flaki z olejem, skoro bardziej cie interesuje cudze. A tesciowie nie musza wiedziec, co ja mysle. Krzywdy im nigdy nie zrobilam i nie zrobie. Tesc 85 lat i po udarze jest osoba lezaca. Zmieniam mu pampersy ja i maz , bo 83 l tesciowa nie jest w stanie tego robic. Myjemy go, karmimy. Ciekawe czy ty byłabys w stanie to robic bez mrugniecia okiem.