Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie łączą mnie żadne więzi z matką czy ktoś też tak ma

Polecane posty

Gość Przytulaczka Wasza
Wlasnie, to z ta szklanka wody to durny tekst ;) tez czesto go slysze . Moja znajoma nie chce dzieci, tzn mojej kolezanki corka nie chce. Ma ponad 30 lat i powiedziala , ze nigdy nie bedzie miala, bo jak widzi male dzieci to ich nienawidzi za sam wyglad i czesto przygaduja jej i jej matka tez jej dokucza i mowi wlasnie, ze kto jej poda słynna szklankę wody na starosc ;) ;) jak slysze takie teksty to tez sie we mnie gotuje. Dziewczyna nie chce dziecka, nie ma takiej potrzeby i nie chce skrzywdzic dziecka ( bo nie cierpi dzieci) to po co ma sluchac bab i godzić sie na dziecko pod wpływem jęczenia ludzi. Sa sprawy do ktorych wtrącać sie nie mozna. Dziecko to nie zabawka, to duza odpowiedzialność i kto nie chce to niech nie ma na starosc tej " szklanki wody" ;) Masz racje Kawusiu, ten tekst o szklance jest zalosny. Polacy czesto maja jakies utarte teksty, ktore drażnią. Pozdrawiam Was bardzo, pozniej znow nspisze :)

Gość Przytulaczka Wasza
Oj przepraszam , to mialo byc do Selerka, pomyslilam sie. Selerku wybacz :) pomylilam nicki

Gość gość
Nie jestem w stanie czytać tego topiku, bo sam tytuł mnie przeraża. Uważam, że normalnie matka zawsze kocha swoje dziecko. Jeśli jest inaczej, to czytsta patologia i mały odsetek. Zastanówcie się, może to córki są patologiczne. Za swoje niepowodzenia obwiniacie matki, wygodnie i głupio. Same bierzcie odpowiedzialność za swoje życie, rozpieszczone debilki, egoistki i matoły w jednym. Będziecie matkami kiedyś i biada waszym dzieciom, samoluby!

Gość Przytulaczka Wasza
Selerku a co z Twoim ciśnieniem? Dostajesz leki na to? Ja mam ciśnienie zawsze raczej niższe i jak jest taka pogoda, ze mocno pada i jest wiatr to niedobrze sie czuje, a u Ciebie czym jest spowodowane? W ciazy mozna brac tabletki? Moj tata wyleczyl wysokie ciśnienie zmiana pożywienia, mowil, ze bylo bardzo zle z ciśnieniem u niego i wzial sie sam za siebie i juz zadnych lekow nie bierze, wygrzebal na necie i trzyma sie swojej diety i dobrze sie czuje, czesto wspominał nazwisko Kempista i chyba to pani znana od wartosciowych porad. :)

Gość gość
Ja tez nie bylam w stanie czytac tego topiku ale juz przywyklam i wiem, ze nie musze sie juz martwic i miec wyrzuty sumienia, ze omijam mame szerokim lukiem ;)

Gość gość
Czyżby matka musiała znosić wszystkie fanaberie i nieposłuszeństwo dzieci bez słowa. Myślałam, że wychowywanie polega na tym, że za dobre się chwali a za złe karze. Niektórym wydaje się, że matka to niewolnica , bezpłatna niańka, sprzątaczka i kucharka w jednym. Żałosne wymagania, żale i plucie we własne gniazdo.

Gość gość
Nigdy nie omijałam mamy szerokim łukiem, chociaż nie zawsze jej zdanie i zachowanie wobec mnie było po mojej myśli. Czasem wygarnęłam jej, bo wiedziałam wszystko, żałosna nastolatka lub ważna studentka. Dzisiaj już nie mogę jej powiedzieć w oczy, że byłam głupia i że ją kocham.

Gość gość
Ohohoho czyżby ktos sie zdenerwował? Jakis nerwus wkroczyl na temat ;) jakas nerwowa mama , nerwowy post za postem, czuje nadchodzący amok ;) Mamuska sie rozkręca ;) hahahaha wlasnie macie przykład dzuewczyny. A po drugie: my juz mamy dzieci ktore z nami sa szczesliwe i jesli temat ci sie nie podoba nie musisz tu byc. Nie popsujesz tematu, nie uda ci sie :)

Gość gość
Uwaga mamuska z rozkrecajacym sie amokiem

Gość gość
Na razie macie małe dzieci, poczekajcie jak urosną i kopną was w ....Wszystko przed wami, córeczki!!

Gość gość
Dlaczego nie mozesz jej powiedziec? Wstydzisz sie?

Gość gość
14:33 jesteś bezczelna i prostak, źle wychowana i czego ty możesz nauczyć swoje dzieci... wyrzuty sumienia i tak was opadną, karma wraca

Gość gość
14:38 Ona już nie żyje i niczego już nie naprawię.

Gość gość
Mamy duze dzieci. Dlaczego wypowiadasz sie nie znajac tematu? Przeczytaj wszystkie posty dokladnie , przeczytaj posty skrzywdzonych dziewczyn i napisz czy mama ci to robila. Prosze bardzo. Zaloze sie ze wogole nie czytalas tematu, tylko tytul a wchodzisz tu i zrgrywasz wielka madrale, a moze jestes niespełniona pania psycholog , ktorej marnie wychodzi wypowiadanie sie o zyciu. Dalej sie blaznij , zaraz ci sie znudzi, nie szkoda ci czasu?

Gość gość
14:39 nie poplacz sie zaraz ;) widze amok w toku ;) hahahaha , wspolczuje, chyba jestes bardzo nieszczesliwa :) moze przydałby sie psycholog albo psychiatra :)

Gość gość
Dziewczyny ale mam beke. Chyba ktoras z waszych mam wtargnela na temat ;) mozecie teraz wygarnac ;) jest okazja

Gość gość
Duże dzieci, to znaczy w jakim wieku? Uczysz sama, że matka to zło, więc poczekaj. Kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.

Gość gość
15:40 czesto po smierci kogos żałujemy a w czasie zycia tej osoby niczego nie robimy . Ja np mam dobrego tate ale kiedys chcialam sie zwierzyc a on na to ze " ja ci o swoich problemach nie mowie" no i zablokowalam sie, tata nigdy nie mowil kocham ( o mamie nie wspomnę) nigdy tego sie nie mówiło w mojej rodzinie i boje sie ze jak rodzice beda umierac to nie przejdzie mi przez gardlo :(

Gość gość
14:43 amok, to u ciebie. Nie zagłuszysz sumienia, sztuczny śmiech niczego nie zasłoni. Żal ciebie, taka nieomylna, taka w porządku, taka wszystkowiedząca .

Gość gość
Moja mama odwiedzala swoja mame raz na kilka lat i nie dzwonila wcale ani nie pisala do mamy. Tylko z siostra pisala listy, nigdy w zyciu nic nie powiedziala o swojej mamie, babcie widzialam raz w zyciu. Czyli moja mama tez sie nie kontaktowala ;)

Gość gość
14:48 widze ze jestes w swoim żywiołe :)

Gość gość
Nie musi u ciebie być tak samo. Było źle, jak piszesz i chcesz aby u ciebie też było źle, może jesteś taka sama.

Gość CostaCofee35
"Nie jestem w stanie czytać tego topiku, bo sam tytuł mnie przeraża. Uważam, że normalnie matka zawsze kocha swoje dziecko. Jeśli jest inaczej, to czytsta patologia i mały odsetek. Zastanówcie się, może to córki są patologiczne. Za swoje niepowodzenia obwiniacie matki, wygodnie i głupio. Same bierzcie odpowiedzialność za swoje życie, rozpieszczone debilki, egoistki i matoły w jednym. Będziecie matkami kiedyś i biada waszym dzieciom, samoluby! Najpierw przeczytaj caly topik , bo nie masz pojecia o czym piszesz.Sama jestes debilka,poniewaz nie umiesz czytac- o czym swiadczy twoj komentarz . Trolom dziekujemy.

Gość gość
Ta osoba nie zna tematu, nie rozmawiajcie z nia, nie karmcie trola. Dla niej matka Madzi tez jest wspaniala i kazda ktora bije i znęca sie nad dzieckiem.

Gość gość
swoją drogą są takie dzieci, że lepiej unikać kontaktu, smutne ale prawdziwe

Gość gość
" plucie we własne gniazdo" nastepny tekst polaczka ;) cos jak z ta słynna szklanka ;)

Gość gość
Michał Wiśniewski miał matke alkoholiczkę, trafił do domu dziecka i o dziwo, wybaczył jej. Głupi, prawda i pewnie troll?

Gość gość
15:00 nie masz nic do powiedzenia i twoje wypowiedzi niczego nie wnosza

Gość gość
To prawda, nie przeczytałam topiku i nie przeczytam, bo nie jestem w stanie pochłonąć tyle jadu i nienawiści. Jeśli ktoś ma słuszny żal, to przepraszam, ale za dużo już o tych "złych": rodzicach, emerytach, dziadkach, teściach, itp., Za mało za to o roszczeniowych młodych bez zasad i uczuć wyzutych z człowieczeństwa.

Gość gość
Ostatnio w galerii sytuacja: Idzie tatus, w wozku placze chłopiec, zanosi sie a ten nic , idzie powoli , zaglada do sklepow , dziecko dalej sie zanosi . Maz nie wytrzymal podszedl i pyta dlaczego nic nie robi by dziecko uspokoić a ten tylko glupio sie uśmiechnął i idzie dalej wolno a ludzie patrza, stoi przed daglasem, mama wącha perfumki, dziecko zanosi sie w dalszym ciagu, dziewczyny w daglasie szepczą miedzy soba, jedna rusza i rozmawia z facetem a ten nic, dziecko zanosi sie, traci oddech, mamusia wychodzi ze sklepu i zagaduje meza a na dziecko nawet nie spojrza, w koncu podchodzę ja i mowie prosze pani dziecko juz bardzo dlugo placze i meczy sie , ludzie wszyscy patrza na zanoszace sie dziecko, przechodzi ochroniarz, ktory sam sie zaniepokoił , rozmawiał z nimi a oni nic, gdzies dzwonił, my odeszlismy bo maz juz nie mogl zniesc płaczu.