Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś do niego podszedł z PiSu to kopał go nogami wykrzykując hasła PO równoczesnie śpiewając Międzynarodówkę. Cieszysz się Iftciu?

Gość gość
zaloguj się shatyn

Gość gość
Nie mogie bo jestem chory na nogie.

Gość gość
weż sie do roboty nierobie,przejdzie wszystko.:D:D:D:D

Gość gość
Mam robić tak jak Ty przesiadując cały czas na Kafeterii, czyhając na posty Shatyna?

Gość gość
Tomasz Łysiak współscenarzysta zaznacza, że przedstawiciele Polonii dziękowali za ten film, mówili, że jest niezwykle potrzebny. Na film "Smoleńsk", nie można patrzeć jedynie jako na dzieło sztuki, ale także jak na część zjawiska historycznego, jakim w naszych współczesnych dziejach jest teraz Smoleńsk. Ten film, jego historia, problemy z jego produkcją, to też jest część smoleńskiej historii. Ponadto Smoleńsk to nie tylko sprawy związane z wyjaśnieniem przyczyn tego, co wydarzyło się 10 kwietnia 2010r., ale również wszystko, co wydarzyło się przed tragedią- rozdzielenie wizyt, a także, co wydarzyło się po i co można nazwać „tragedią posmoleńską". Można stwierdzić, że wobec Smoleńska państwo polskie abdykowało, nie realizując funkcji związanych z ochroną obywateli, nie zabezpieczając ciał ofiar, nie pomagając rodzinom smoleńskim, nie wykonując podstawowych obowiązków dotyczących poprowadzenia i zabezpieczenia śledztwa.

Gość gość
tzn. udało się w Austrii , natomiast nie udało się w Reichu :classic_cool:

Gość gość
_iftar_ dziś Rzepliński wczoraj kwestował na Powązkach. W ub latach też, czy to tylko taki jednorazowy lansik sytuacyjny??? X Gruba, sprawdź, a potem zadawaj kolejne idiotyczne pytania.

Gość gość
rzepiński kwestował na Powązkach na groby żydokomuchów które powinny zostać stamtąd natychmiastowo przeniesione

Tomasz Łysiak współscenarzysta zaznacza, że przedstawiciele Polonii dziękowali za ten film, mówili, że jest niezwykle potrzebny. Na film "Smoleńsk", nie można patrzeć jedynie jako na dzieło sztuki, ale także jak na część zjawiska historycznego, jakim w naszych współczesnych dziejach jest teraz Smoleńsk. Ten film, jego historia, problemy z jego produkcją, to też jest część smoleńskiej historii. Ponadto Smoleńsk to nie tylko sprawy związane z wyjaśnieniem przyczyn tego, co wydarzyło się 10 kwietnia 2010r., ale również wszystko, co wydarzyło się przed tragedią- rozdzielenie wizyt, a także, co wydarzyło się po i co można nazwać „tragedią posmoleńską". Można stwierdzić, że wobec Smoleńska państwo polskie abdykowało, nie realizując funkcji związanych z ochroną obywateli, nie zabezpieczając ciał ofiar, nie pomagając rodzinom smoleńskim, nie wykonując podstawowych obowiązków dotyczących poprowadzenia i zabezpieczenia śledztwa. x x x Nie powinno się z takiej tragedii żartów robić i dowcipkowac jak Łysiak opowiadając bzdury...:O

Gość gość
lewactwo sikało na znicze i kwiaty pozostawione przez Polaków na Krakowskim Przedmieściu , a straż hajki od 'nasze kamienice ' usuwało te kwiaty i znicze - tego my Polacy nie zapomnimy !

lewactwo sikało na znicze i kwiaty pozostawione przez Polaków na Krakowskim Przedmieściu x x A moze to byli prawicowcy weszpolacy? Skąd wiesz?

Gość gość
to podaj przykłady 'wszechpolaków ' sikających na groby i znicze polskie , skoro uważasz że to mogli być wszechpolscy natomiast żydówka hajka od kamienic nakazała usuwać te znicze i kwiaty

To ty uważasz i twierdzisz, że to byli "lewacy". Ja tylko wyraziłem wątpliwość bo tak samo mogli to być prawicowi weszpolacy. I w przeciwienstwie do ciebie nic nie twierdziłem nie mając ku temu podstaw. Natomiast prezydent miasta nakazał posprzatanie. I tak powinno byc. Jej/jego narodowość nie ma żadnego znaczenia.

Gość gość
To podaj przyklady lewakow sikajacych na znicze. Porzadkowanie Krakowskiego Przedmiescia po tygodniu to nie sikanie tylko dbanie o przestrzen miejska.

- Będziemy analizować pod kątem prawnym, co możemy zrobić ws. blokowania na Facebooku profili związanych z ******* narodowymi - zapowiedział wiceminister sprawiedliwości Patryk Jaki. Wcześniej w tej sprawie zareagowała minister cyfryzacji. Z portalu społecznościowego zniknęły profile m.in. Marszu Niepodległości. O blokadzie konta poinformował także poseł ruchu Kukiz'15 Marek Jakubiak. (http://www.tvn24.pl) x x A jak mnie zablokowano mój nick tutaj to jakoś Jaki nie reagował...:D

• Marek Jakubiak nie zamierza odpuścić Facebookowi zablokowania swojego konta • Podobny problem mieli też inni posłowie. Zgłaszam sprawę do prokuratury oraz Rzecznika Praw Obywatelskich - zapewnia WP poseł ruchu Kukiz'15 • Ograniczanie wolności wypowiedzi posłowi jest w Polsce przestępstwem i nie mam zamiaru tego tolerować - dodaje x x :D Ciekawe co z tego wyniknie bo sprawa nabierze cech precedensu. Co prawda w Polsce precedens prawny nie funkcjonuje tak jak np w USA ale zawsze można się powoływac na wyroki w podobnych sprawach. Co wtedy z prawicowymi portalami na których bardzo czesto wypowiedzi "nieprawomyślne" sa kasowane lub niepublikowane przez nadzorców?

otulona_snem dziś ale nieszczescie x x JAk widać dla Jakubiaka z twojej ulubionej partii to spore nieszczęście skoro zawiadamia prokuraturę...:D

Mnie to nie przeszkadza. Pisałem o Jakubiaku z twojej ulubionej partii któremu to bardzo przeszkadza..:D Usiłujesz odwrócić kota ogonem ale.. Mało inteligentnie jak zwykle...

Gość gość
Ta piertolnieta eks alkoholiczka, ktora tak na marginesie nie wiadomo po chooy tu w ogole wlazi, nadal w kazdym widzi Shatyna. To jest jakas mega tepa idiotka, nawet jak na kafeterie.

Gość gość
ona tu wchodzi dla beki, Shatyn to gorszy przypadek bo on wierzy w te glupstwa które głosi

Gość gość
Ta, dla beki :D Chyba lepiej powyzywac i robic z siebie idiotke.

Gość gość
Ta, dla beki :D Chyba predzej powyzywac i robic z siebie idiotke. I nadal glupia tzipa twierdzi ze jestem Shatynem. Ten kooref nawet nie wyobraza sobie zenozna byc kims innym. Kaftan i do tworek.

Gość gość
Odurzona, a czy ja to Shatyn? :D Koziol, tak? :D Ile juz dzisiaj wypilas hulucyno? :D

Gość gość
Czy to prawda ze dla Odurzonej najlepsza rozrywka w zyciu jest hejtowanie na kafeterii?