Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

Gość gość
Odurzona jest lepsza. Nie lubi Shatyna, ale codziennie siedzi tu od rana do wieczora i mu jedzie, przewaznie tak, ze az jej szkoda. Jak taki kundelek miniaturka. Najlepsze byly wklejki jak mu obiecywala, ze go zajepie we snie, czy jakos tak :D

gość dziś Moze jeszcze zacznij rozrozniac nomenklature fachowcow lotnictwa, dla ktorych ladowanie oznacza opuszczenie flap do maksimum, ustawienie inaczej przepustnicy, dotkniecie pasa itp, a nomenklature Shatyna, ktory z laickiego punktu widzenia stwierdza ze probowali ladowac. x x x :D No może nie tak do końca laik... Bo wiem, że klapy sie ustawia i raczej nie na max, ustawia się ciąg, czasami wypuszcza podwozie, żeby zwiększyć opór co pozwala na zwiększenie ciągu silników a więc większe stabilizowanie lotu na niedużej wysokości (oczywiście nie na 20-30 metrach tylko na 70-100 metrach. Ale generalnie oczywiście masz racje.

może jakiś nieduży ładunek rozj**ał coś istotnego i samolot przestał reagować. wystarczyło kilka sekund 40, 30 20 i pierdut o ziemię. x x I piloci tego nie zauważyli?:D x x x dlatego że worsztyl i muś mówili prawdę i tupolew dostał zgodę na schodzenie do 50m. x x Nie dostali takiej zgody ale... Nawet gdyby ją dostali to oni sami nie mieli uprawnień do schodzenia tak nisko bez widoczności ziemi.

Gość gość
Narodowe prawd***** moga jej naskoczyc :)

Gość gość
A moze rzad odwola ja specjalna uchwala?

Gość gość
A ile glosow trzeba zebrac zeby odwolac szefowa polskiego FB?

Gość Myrevin
Jedzie autokar, uderza w niego samochód. Autokar wali w filar wiaduktu z 49 osób jadących autokarem ginie 14 osób, 35 jest rannych . Wypadek miał miejsce na terenie Niemiec. Czy przyczyny wypadku wydają się komuś nieoczywiste? Ale niemiecka prokuratura to nie polska. Przepadała wrak autokaru, samochodu i o zgrozo, przeprowadziła sekcję zwłok 14 ofiar tego wypadku. Złośliwym śpieszę podpowiedzieć że nie wiem czy wrak autokaru wrócił do polski.

Gość gość
Odurzona od rana przyleciala do shatyna obrazac go :D

Gość gość
Teraz prawiki placza, ale tydzien temu jak masowo oskarzali o gwalcenie dzieci to bylo fajnie i zabawnie. :)

Gość gość
tak, to ja, Shatyn, kretynko :D masz w zyciu jakies rozrywki oprocz siedzenia na temacie u kogos, kogo nie lubisz?

{I właśnie temu służy walka pomawianego i oczernianego Prof. Rzeplińskiego z ordynarno - autorytarną władzą pis , aby rodziny , które nie życzą sobie ekshumacji swoich bliskich czuły , że Państwo w postaci chociażby TK stanie po ich stronie,} <<>> :D:D:D

W ostatnich wyborach głosowałem na Kukiz'15. :classic_cool: Do senatu na PiS, bo tam tylko trzy partie były. Swoją drogą, ordynacja ordynacją, nie z tym chce polemizować. Kogo reprezentuje senat, skoro nie wszyscy mogą głosować na wszystkie partie.

Gość gość
Musisz miec smutne zycie alkobabo :)

Gość gość
Dla nich siedzenie od lat na forum i obrazanie innych jest widocznie super rozrywka :)

Gość gość
Dla nich. Ja tu nie siedze codziennie od x lat :)

Gość gość
Alkobaba zlapala alkomirka za nogi i oboje pierdza caly dzien na kafe. Fama niesie ze maja ciekawe zycie :D

Widzę, że nie aprobujecie postawy Prof Rzepilńskiego. No tak, jest zagrożeniem dla waszej władzy.. Otóż to w demokratycznym państwie prawa tak powinno być - jest zagrożeniem dla niebezpiecznie głupich pomysłów (takich jak np ten z odgórnym nakazem ekshumacji). Wyobraźcie sobie że całkiem spora część społeczeństwa jego działania wspiera, doceniając jego zasługi dla walki prawa obywatelskie. Możecie "padać", wklejać mordki (swoja drogą mało treściwe komentarze)- ale tego faktu to nie zmieni. x otulona_snem dziś jak ten turbo matol,potrafi poprawic humor smiech.gif ,co wyplodzi samodzielnie to sie kupy nie trzyma,zajmij sie wklejami psycholu smiech.gif x Widzisz, tempa cippo.. czasem coś opiszę po swojemu, tak jak to widzę. Za to Twoje możliwości samodzielnego pisania ograniczają się do stwierdzeń " turbo debil", "psychol"... ; Pani iftar czasem coś wrzuci sensownego , choć na ogól też jest treściwie " padłam" ;);), a merivin jak widze to twój poziom- so no comments. Przyjmij do wiadomości karykaturo kobiety, że nie jestem shatynem, tylko uzytkownikiem tego forum, (jakich wielu) i twoje wycieczki do mnie staja się nudne. Ogólnie widzę że stanowicie zwarty tandem, takie t.w.a. co sobie tyłki podlizuje a na inne poglądy warczy że piana z pysków wam idzie ;) Ja zawsze mam szacunek do rozmówców, nawet (albo zwłaszcza) mających odmienne poglądy. Tak mnie nauczono ale widzę, że za mało chodziłem do kościoła aby dorównać wam albo wynieśliście poziom szacunku z domów rodzinnych. No cóż, powiem tak; znamienne dla elektoratu pis-jednak smutne i żałosne. Ende.

Gość gość
gremlin kontratakuje :D:D:D

_iftar_ dziś Wyobraźcie sobie że całkiem spora część społeczeństwa jego działania wspiera, x a inna całkiem spora nie. x No. ok , tak lepiej. To po co było to "padłam" ? "Tempa" to mój ulubiony epitet i przyznasz że zasłużony dla powalonej. No mam tę wadę niestety , że jesli ktoś mi ubliża, oczernia to odpowiadam tym samym.. To tyle na temat mojego wychowania. Tobie się nie dostało zauważ ;) x _iftar_ dziś odnośniki do rodziny to domena shatyna. Teraz jak widzę i twoja. Ogólnie to szybko się denerwujesz jak na świeżynkę topików politycznych smiech.gif x Po co mi ta wiedza co jest domena shatyna. Mnie to nie interesuje. Bywam na topicach politycznych i nigdzie nie toleruje hejtu, obrażania itp. Czasem odpowiadam kulturalnie, a czasem mniej. Świeżynką nie jestem na pewno ;) x gość dziś gremlin kontratakuje smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x A ty masz dalej w czubie :)

_iftar_ dziś nie przypominam sobie bym do dziś zamieniła z tobą 5 zdań, o jakiejś rozmowie nie wspominając. Nie przypominam też sobie bym jakoś szczególnie zajmowała się twoją osobą. Dlaczego wiec ty pijesz do mnie??? I od kiedy czytujesz moje posty, że masz tak konkretnie wyrobione zdanie na temat sensu moich wypowiedzi??? x Widzę że i Tobie udzieliła sie lekka nerwówka ;) Nie piję do Ciebie, absolutnie nie. Może czasem wysmiewam pewne postawy czy komentarze, ale dopóki któs mnie nie atakuje personalnie i ja tego nie robię. Więc luz. Oczywiście że czytałem niektóre twoje (i innych) posty , do tego nie musimy się znać raczej. Nie znam Cię i nie interesuje mnie Twoja bytność na kafe, mnie interesuje wymiana poglądów politycznych only ;)

_iftar_ dziś Tempa to jest błąd ortograficzny. A facet piszący o kobiecie per tempa dzida to jest cham, który robi błędy ortograficzne. x Wiem, że błąd , cleowo tak piszę jak juz nadmieniłem. Mam wrażenie czasem że wy tu zbyt poprawni jesteście ;) A jak nazwać kobietę piszącą o facecie per "debil" albo"psychol" i parę innych ? Czy aby ty też nie podchodzisz do hejtu i obrażania wybiórczo ? ;) Zakłądam że powalona (wybacz, dopóki sie nie pokaja za oczernianie tak ją będę nazywał) to twoja znajoma, ja shatyna nie znam. Utożsamiam się tylko z niektórymi jego pogladami. I nie widziałem nigdzie żeby kogokolwiek obrażał, choć czasem odpowiadał na ataki. Tylko to się wymyka z def hejtu jakby , co nie ?

_iftar_ dziś Poglądów politycznych ze sobą nie wymienialiśmy. Niewiele więc wiesz o moich. Dlatego uczciwie było by byś się do nich nie odnosił, a już na pewno ich nie oceniał. x To jest bez sensu co napisałaś. To sugerowałoby, że dopóki się kogoś na forum nie zna ( nie wiem jak , osobiście czy mailowo) to nie masz prawa z nim wymieniać poglądów ? I nie oceniać. To przeczy idei ogólnodostępnego forum .

Ciesze się zatem że się dogadaliśmy ;) Można i tak. Twoje personalne opinie na mój temat - nie znając mnie ;)- również Cię dyskfalifikują jako rozmówcę na moim poziomie. So, show must go on :) TNR

Gość gość
won na groby bezbożne psy

Gość gość
Yoriksine ty jestes pedalem ??

_iftar_ dziś Otulina uważa, że jesteś shatynem. Dlatego obsypuje cię takimi właśnie epitetami. Shatyn ma dokładnie to, na co zasłużył. x x Oczywiście, ze sobie zasłużyłem punktując niewiedze jej i twoja. Co do mojego obrażania to normalnie kłamiesz. Hejtu u mnie też nigdzie nie znajdziesz.