Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

Gość gość
jest bohater i niewinny czlowiek co wie wszystko najlepiej :D

Jak widac po postach iftar powyżej, ona jednak uznaje, że Yoriksine to nie ja. I słusznie. I z tego wynika taka ocena iftar przez otuloną: "tylko psychol nie ogarnia w swej ciasnocie,ze ja go nie po tym rozpoznaje"... :D

Oczywiście, że ma prawo myśleć co chce i ja tego nie neguję. Zacytowałem tylko twoją ocenę ludzi myślacych w tej sprawie tak jak iftar a więc i iftar...:D

Ministerstwo Edukacji Narodowej ogłosiło listę kierowników zespołów, które opracują podstawy programowe dla szkół. Edukacją seksualną dzieci i młodzieży zajmie się prof. Urszula Dudziak, znana przeciwniczka antykoncepcji, dla której stosowanie pigułek przyczynia się do kobiecej rozwiązłości. x Ekspertką, która zdecyduje o tym czego w szkole dzieci dowiedzą się na temat seksu została prof. dr hab. Urszula Dudziak, pracownica Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego i częsty gość Radia Maryja. x Prezerwatywa nie wchodzi w grę. W dni płodne zalecana jest wstrzemięźliwość. Jeżeli zażywasz tabletki - nie ma rady, musisz być rozpustnicą. Nawet jeśli od lat na palcu nosisz obrączkę. Bo zabezpieczanie się w ten sposób „rozrywa jednoczący i prokreacyjny cel aktu małżeńskiego”. Narusza także twoją godność i, koniec końców, sprawia, że partnerzy zaczynają się zdradzać. x Całość: http://tnij.org/d8eii7h

BEATA GOSIEWSKA BRONI SIĘ KŁAMIĄC I MANIPULUJĄC INFORMACJAMI x Beata Gosiewska atakuje OKO.press w związku z artykułem, w którym ujawniliśmy, że wystąpiła o 5 mln zł rekompensaty od państwa za śmierć swojego męża. Niestety - im więcej mówi, tym bardziej się pogrąża x x Warto przeczytać całość o tej "pani"... http://tnij.org/9pb83y1

Prezydent Andrzej Duda próbował zakończyć kompromitującą Polskę dyskusję o tym, że Egipt za 1 dol. rzekomo odsprzedał Rosji helikopterowce Mistral. Minister spraw zagranicznych do spółki z rzecznikiem rządu przekazali mu, by się nie wtrącał. x Całość: http://tnij.org/40x8ixk

Yoriksine dziś /..a.../ A jak nazwać kobietę piszącą o facecie per "debil" albo"psychol" i parę innych ? Czy aby ty też nie podchodzisz do hejtu i obrażania wybiórczo ? oczko.gif Zakłądam że powalona (wybacz, dopóki sie nie pokaja za oczernianie tak ją będę nazywał) to twoja znajoma, ja shatyna nie znam. Utożsamiam się tylko z niektórymi jego pogladami. I nie widziałem nigdzie żeby kogokolwiek obrażał, choć czasem odpowiadał na ataki. Tylko to się wymyka z def hejtu jakby , co nie ? x x Dokładnie...:D Dlaczego? Bo tak wygląda prawda. Nieprzyjemna dla was (iftar, otulona, myrevin pod nickami stałymi i orange oraz orange), drażniąca itp ale prawda.

Gość gość
i. I nie widziałem nigdzie żeby kogokolwiek obrażał, choć czasem odpowiadał na ataki. X bohatir we formie:D:D:D

Gość gość
shatyn zaczyna wklejac art ze swoich zrodel wiedzy :D wyborcza na temat pudelek :D

gość dziś shatyn zaczyna wklejac art ze swoich zrodel wiedzy smiech.gif wyborcza na temat pudelek smiech.gif x x Dlaczego wszystkich widzisz przez pryzmat siebie? Może dla ciebie to są źródła wiedzy. Dla mnie nie.

Eksperci Macierewicza zawiadomili prokuraturę, że z czarnej skrzynki wycięto część zapisu Prokuratura nie wszczęła śledztwa, tylko zażądała dodatkowych informacji. Prokuratura uznała, że dokumenty przedstawione przez ekspertów Macierewicza nie są wystarczające do wszczęcia śledztwa. Prokuratura domaga się dodatkowych informacji, które miałyby uprawdopodobnić fałszerstwo. Jak dotąd, prokuratorzy nie uzyskali odpowiedzi — więc nie ma śledztwa

Sikorski: x "Koledzy z psychoprawicy popełniają dwa błędy intelektualne. Po pierwsze, ani premier ani prezydent nie prowadzą śledztwa w sprawie wypadku lotniczego. Po drugie, MSZ przekazywał stronie rosyjskiej noty od Ministerstwa Sprawiedliwości, dotyczące polskich postulatów odnośnie śledztwa. I z pewnością są one w archiwum MSZ" x x Psychoprawica ! Dobre określenie...

Gość gość
Dlaczego wszystkich widzisz przez pryzmat siebie? Może dla ciebie to są źródła wiedzy. Dla mnie nie. x to po co wklejasz stamtad non stop linki daj logiczne wytlumacznie i pokaz koniecznie co czytasz procz wyborczej :D ty nawet w swieto zmarlych musisz robic z siebie debila?

Szef brytyjskiego kontrwywiadu Andrew Parker ostrzegł w wywiadzie dla dziennika "Guardian", że Rosja stanowi narastające zagrożenie dla stabilności Wielkiej Brytanii i używa szeregu narzędzi, aby próbować wpływać na sytuację wewnątrz Zjednoczonego Królestwa. x x To oczywista oczywistość. Dzięki działaniom agentów wpływu Anglia wychodzi z UE. Putin zaciera rączki z radości.

to po co wklejasz stamtad non stop linki daj logiczne wytlumacznie i pokaz koniecznie co czytasz procz wyborczej x x Bo tam, m.in. pisza mądre rzeczy. A oprócz GW czytam wszystko co sie da i na ile mi czas pozwoli. Bido...:D

Gość gość
aha czyli to nie twoje zrodlo wiedzy :D jaka ty bida intelektualna jestes :D no ale w sumie czego sie po tobie spodziewac frajerze:D

Gość gość
zebys sie k********.u mial zesrac to sledztwo bedzie przeprowadzone i modl sie zeby na wawelu w trumnie byl kaczynski bo inaczej takich jak ty ukamieniuja szczekaczy obszczancu obrzydliwy

gość dziś aha czyli to nie twoje zrodlo wiedzy x x No nareszcie doszło to do ciebie. Powoli, powoli ale wreszcie doszło. Było długo i cięzko.

gość dziś zebys sie k********.u mial zesrac to sledztwo bedzie przeprowadzone i modl sie zeby na wawelu w trumnie byl kaczynski bo inaczej takich jak ty ukamieniuja szczekaczy obszczancu obrzydliwy x x W zasadzie nie powinieniem odpowiadać na takie posty ale... Ten jeden raz. Ćwierć inteligencie. Jarosław K. pojechał do Rosji, rozpoznał ciało brata i bratowej i przywiózł te ciała do Polski. Gdybyś cokolwiek wiedział to nie pisałbyś takich bzdur. I to byłoby na tyle...

Gość gość
nie zrodlo wiedzy a debil czyta i wkleja :D:D:D:D:D:D to jest mistrz:D

Gość gość
no widzisz rozpoznal przywiozl a ty i tak zesrany jestes w galoty czy cie znowu na forum nie dojada wszyscy pseudo ekspercie od niczego :D wez sobie poczytaj i powklejaj z nie swoich zrodel wiedzy :D twoje zrodla wiedzy to sa tajemne :D:D:D:D

Gość gość
Ja tez zdaniem alkobaby jestem Shatynem, ona to wie!!!! :D:D

Gość gość
Mirek loguj sie cieciu z niemieckiego wysypiska :D

Gość gość
york maly ujadajacy piesku zadalem ci pytanie czy ty jestes pedalem i lubisz miec kutą piare?? bo to ze nowohuczczanin to pedryl to juz wiadomo

Gość gość
uwaga szmatyn wkleja ale to nie jego zrodlo wiedzy :D:D:D:D on tego nie czyta on tylko wkleja bo ktos cos zlego na pis powiedzial :D nosz co za debil mistrz po prostu :D:D postawmy mu wirtualny znicz albo g****o ktos potrafi z emotki robic??

Prokurator Piotrowicz bronił proboszcza Tylawy mimo dowodów, że ten molestował dziewczynki. Dzisiejszy poseł publicznie dezawuował świadków, w tym ofiary księdza i z pasją tłumaczył, dlaczego należy umorzyć sprawę. x Całowanie dziewczynek w usta przez proboszcza Piotrowicz bagatelizował: „dzieci dawały ciumka księdzu”. Dotykanie miejsc intymnych uznał za przejaw „zdolności bioenergoterapeutycznych”. x Całość: http://tnij.org/zafd562 x x Skoro już nikogo tu nie ma to znikam na czas jakiś...

Gość gość
oko press kolejne zrodlo wiedzy nowohuckiej p*****ly L:D

Gość gość
szmatek daj jeszcze jakis link ale koniecznie do nie swojego zrodla wiedzy :D:D:D zapewne bedzie to kolejna lewacka strona ale to tak przez przypadek :D:D

Gość gość
Wylogowani alkobaba z gachem na temacie 😴