Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja tesciowa dzisiaj zmarla. Doigrala sie za swoj chamowaty charakter...

Polecane posty

Gość gość

W ogole mi nie jest smutno z tego powodu.

Gość gość
Przyszła kryska na matyska. Pewnie mężuś zagarnie duży spadek.

Gość gość
Po ciebie też przyjdzie ta z kosą. Cierpliwości. Może krócej będziesz czekała niż teściowa :)

Gość gość
Ile mi krwi napsula... w koncu ulga.

Gość gość
Teściowa umarła ..a ty na co tu liczysz ze będziemy wysłuchiwać jak na nia najeżdżasz .O ZMARŁYCH NIE MÓWI SIE ZŁE !Juz po wszystkim i nie ma co na nowo sie nakręcać .

Gość gość
Ty tez masz chamski ,wieśniacki,prostacki charakter .Wstretna gnida jesteś .Troche taktu

Gość gość
A chorował a czy tak nagle ? Czemu licho nie bierze mojej....

Gość gość
Hop hop co z tą tesciowa że zmarła ?

Gość gość
Moja tesciowa zmarla po 15-tu latach nieodzywania. Namawialam meza, zeby pojechal na pogrzeb, ale nie chcial.

Gość gość
Dziwny ten twój topik. Twój mąż pewnie rozpacza po stracie matki a ta zamiast być wsparciem to wchodzi na kafe by dać upust satysfakcji.

Gość gość
Nawet jesli cholernie Cię to cieszy to teraz pokaż choć trochę klasy(jeśli z tak chamskim podejściem wiesz co to jest) I moze tak sie z tym nie obnoś, bo wśród żałobników i znajomych wyjdziesz na totalnego buraka. I to Tobie będą dupę rąbać. Chyba że teściowa dla wszystkich(rodziny, znajomych) była wredna i kazdy juz tego faktu nie mogł się doczekać.

Gość gość
Zmarla nagle. Meza wspieram, choć az tak nie rozpacza. Ale nie bede plakac.

Gość gość
Watpie czy ktokolwiek bedzie za nia plakal. Nawet tesciowi ulzylo widze to.

Gość Jakie to żenujące
Uważaj żebyś nie poszła za teściową.Niezła z ciebie franca, skoro nawet po śmierci obrabiasz tyłek zmarłej.

Gość gość
gratuluję. moja potwora wciąż żyje. najpierw ubliżała swojej córce (mojej żonie) jak była w ciąży , gdy córka była w szpitalu 7 dni po porodzie to aż 2 razy oddzwoniła do niej, oczywiście nie odwiedziła jej i dziecka w szpitalu (2 km miała do szpitala -tramwaje, autobusy w Gdańsku) . przez całą ciążę i pobyt w szpitalu nie pytała się jak się czuje i tp. Wnuki widuje 1-2 razy w roku na ich urodzinki. Gdy ją prosiłam aby zajęła się dzieckiem to nie chciała bo pomagała dzieciom drugiej córki. Zabroniła mi z rodziną przyjazd na działkę po zmarłym ojcu. Zrobiła awanturę pod szkołą dziecka z drugą córką. Maż jej powiedział, że nawet matki prostytutek odwiedzają córki po porodzie. To się zamknęła. Inne podejście ma do drugiej córki i jej dzieci nie ubliżała w ciąży, odwiedziła w szpitalu , parę razy w tygodniu odwiedza jej dzieci. ... pomaga 7 dni w tygodniu . oj jak masz dobrze że zamknąłeś ten zły rozdział w życiu...............

Gość gość
I już znalazła się jakaś szajbuska, która twierdzi, że nie mówi sie źle o zmarłych:O co za tępa idiotka. A właśnie,ze się mówi- zgodnie z prawdą, jakim kto był za życia. Jeśli ktos był gnojem, to fakt jego śmierci nie zmieni tego w magiczny sposób. Wobec tego po śmierci np. takiego Trynkiewicza czy zwyrola z Kamiennej Góry nikt nie będzie miał prawa powiedziec o nich nic złego, czyli prawdy? Nienawidze takich zakłamanych osób jak ty

Gość gość
Zazdroszczę, mnie ta stara qrwa pierwszą wykończy i jeszcze zatańczy franca na moim grobie.

Gość gość
Niestety ja tez nie uważam tesciowej za przyjazna duszę.... i kij jej w oko.

Gość gość
Autorko,mysle że powinnaś zamknąć ten temat.Ja że swoją rodziną także nie utrzymujemy kontakt z teściami.Ale w takiej sytuacji bym nie świętowała bo nigdy nie wiadomo co cię spotka.Ja swoją z nienawidziła do takiego stopnia że brakować by mi nie brakowało jej po tym wszystkim i po tym fałszu...Mam 30 stke na karku i zachorowałam i ile bym dała by być zdrową :-( Oni niech żyją swoim życiem a my swoim..

Gość gość
Do gość 17:12 . Ja rozumiem życie , nienawiść i trudne stosunki w rodzinie bądź ze znajomymi ,ale przychodzi taki moment ....ze poprostu lepiej w takim momencie nie mowić juz nic ...i jak masz ochotę to sie ciesz ,ale zachowaj to dla siebie .Nie wyzywaj nikogo po śmierci ,a tym bardziej mnie " szajbusko - idiotko " .Wspolczuje twoim dzieciom ?...

Gość gość
No ale jesteś szajbuską, do tego zakłamaną i fałszywą

Gość gość
Wasze matki/ojcowie też zdechną a kto wie może i wy albo wasze dzieci,nie wiadomo komu z brzegu.Życie nie znosi pustki.Zobaczycie jak to fajnie jak inni będą się cieszyć z waszego nieszczęscia.Poczekamy/zobaczymy,skaczcie ,trochę wam jeszcze zostało czasu.

Gość gość
wczoraj Nie tłumacz prymitywowi,bo matoł nic z tego nie rozumie co do niej mówisz.Cymbał zawsze nim będzie a czytając niektóre wpisy odnoszę wrażenie że IQ tych bab jest wielkości rozmiaru buta.Jedynie co potrafią na szóstkę to obrabiać doopy innym,używać wulgaryzmów ,manipulować dziećmi,mężami itd.Poza tym ZERO.

Gość gość
wczoraj Nienawiśc która w tobie siedzi wyzwala choroby.Leczenie zacznij od tego co czujesz do innych,złośc,zawiśc to najgorsze cechy.Czas wybaczyć,bo może być za póżno.

Gość gość
wczoraj Dobra Bozia:)jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie

Gość gość
wczoraj Tutaj piszą o teściowej a nie o zboku,kryminaliście/mordercy. Piszesz o skrajnościach,nie rozumiesz tematu????

Gość gość
23:13 - z bozią nie wyskakuj łajzo, bozi nie ma franco zapluta

Gość gość
dziś ha ha ha ha ha ha ha haha haha ha

Gość gość
Ja tez nienawidziłam swojej teściowej, ale gdy zachorowała i ostatnie lata swojego życia przeżyła cierpiąc i czasem będąc półprzytomna, to zwyczajnie było mi jej żal. Uświadomiłam sobie, że w sumie miała bardzo ciężkie życie, począwszy od "głodnego" i pracowitego dzieciństwa, a skończywszy z czwórką dzieci i mężem w więzieniu. Jej wredne zachowanie było w sumie samoobroną przed następnymi trudami życia, a to, że nie była mądra tylko cwana też spowodowane było naprawdę niełatwym życiem. Nad grobem nawet mi się łza w oku zakręciła i w naszej rodzinie to ja jestem osobą inicjującą wyjazdy na cmentarz, myje jej pomnik, zapalam lampki. I robię to co najmniej raz na 3 tygodnie, bo jej rodzone dzieci (mój mąż też) jakoś się nie poczuwają. Niech spoczywa w spokoju.

Gość gość
Teraz będzie cię nawiedzać w nocy ,ściągać pierzynę i ciągnąć za nogi ..jak taka franca była to zajdzie do ciebie nie długo :/