Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że od 9 lat nie byłam na żadnej randce ? jestem samotna jak palec

Polecane posty

Gość gość

mialam konto na portalu randkowym...kilku chcialo się spotkac...przeciągałam to az skasowalam konto, wrzucilam swoje fotki ale stare sprzed lat... niestety teraz jest mnie troche kilogramow za duzo, jestem zaniedbana, zapuszczona, brałam silne leki antydepresyjne i przeciwlękowe, bylam bliska samobojstwa ale moj silny instynkt samozachowawczy powstrzymal mnie przed zrobieniem głupoty, okropne problemy finansowe w domu, problemy ze zdrowiem mamy, ogolnie tragedia... nie mam zadnych znajomych, jedyna kolezanka robi kariere w stolicy i ma mnie ogolnie w d***e, poznala nowych ''fajnych'' znajomych a nie takie problemowo niewiadomo co jak ja :O

Gość gość
idz do ludzi bo sama uschniesz.

Gość gość
ja od 10 lat nie randkuje

Gość gość
ja tez nie bylam.

Gość gość
Jaki jest kod aby uruchomić stan wojenny w Play?Pilne

Gość gość
zamiast na randkę jedź w popularnych terminach na pielgrzymkę do Częstochowy . Tam poznasz wartościowych kandydatów , a u Maryi wyproś szczęśliwe zamążpójście , już wiele dziewcząt tak uczyniło . W sieci jest wiele świadectw z pielgrzymek .

Gość gość
A kto by chciał randkę z zapuszczonym kaszalotem?

Gość gość
Ja nie byłam na randce odkąd skończyłam 39 lat. Po 40 kobieta staje się niewidoczna dla mężczyzn. także ogarnij się póki jeszcze jesteś młoda. ja pogodziłam się z tym, że już zawsze będę sama, mam swoje życie zainteresowania, pracę, ale Ty się męczysz w tym stanie. Pomyśl o modlitwie jak ktoś już wcześniej doradził, poczujesz, że nie jesteś sama :)