Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka ś

Czego potrzebuje kobieta od mężczyzny

Polecane posty

Gość muszka ś

Jak myślicie czego Ona potrzebuje od Niego? Całusek dla Dziewcząt 😘

Gość gość
Na pewno dużo zależy od tego, o jakiej kobiecie mówimy. Ja nie potrzebuje niczego, wiec jestem sama i dobrze mi z tym.

Gość gośćbaba
bezwzględnego oddania ,całkowitego zatracenia ,dzikiego pożądania i szalonej miłości

Gość gośćbaba
tzn mówię o sobie tylko :/ zapomniałam dodać ,dużo oddechu i przestrzeni ,żeby się nie udusić od miłosnych sznurów

Gość muszkaś
Nie masz potrzeby obcowania z drugim człowiekiem, jego ciepła, rozmów i dotyku?

Gość muszkaś
Babo, czyli intensywnie razem, ale też chwila oddechu od siebie ?

Gość muszkaś
Ciekawe co panowie myślą na temat tego, czego nam potrzeba od mężczyzn.

Gość gość
Mam, ale realizuje je bez mężczyzny - rozmawiam z przyjaciółkami, siostra, bratem, kumplami, przytulam zwierzaki i dzieci, chodzę potańczyć - tam mogę znaleźć sie blisko - w ramionach mężczyzny - i to mi wystarcza. W związku - stałym, do będę funkcjonującym / trzeba umieć dawać i przyjmować, a ja jestem na takim etapie życia, ze nie chce dawać nic z siebie i nie chce brać tez od innych. Uważam, ze to uczciwe.

Gość gośćbaba
koniecznie chwila oddechu,miłość to natchnienie,a to się ładuje w samotności żeby potem rzucić się na ofiarę z nową falą stęsknionych uczuć ,jestem przeciwnikiem pewnej rutyny zmęczenia materiału,kapcie tv nuda,seks do obrzydzenia przez 3 lata a potem przesyt?,lepiej utrzymać stałe napięcie

Gość muszkaś
Ok, to uczciwe, faktycznie. Babo, czyli stałe uwodzenie i dystans na przemian z falą namiętności. Czy nie ma nic fajnego w codziennej rutynie i wspólnym spędzaniu wieczorów albo grabieniem liści w ogrodzie? :P

Gość muszkaś
Panowie myślą czego nam potrzeba od nich? Czy panowie w ogóle myślą o tym, że warto się zastanowić, czego kobiecie potrzeba? ;)

Gość gość
Wam potrzeba tylko nasienia i pieniędzy, niektórym z Was pojęcie tego zajmuje sporo czasuale to dobrze, bo właśnie w tym czasie jesteście cudowne.

Gość muszkaś
A co jeśli kobieta tego nie dostanie?

Gość gość
Kobieta potrzebuje od mezczyzny duzego penisa.

Gość gość
To zależy, albo ma równolegle inny element z nasieniem przynajmniejalbo całkiem zmienia element, spłacając do końca poprzednią hipotekęi znowu jest cudownie.

Gość gość
Te pytanie można być rozszerzyć i zadać pytanie czy wogole potrzebujemy czegoś od innych ludzi. Niektórzy stwierdza że inni nie są im do niczego potrzebni, można zredukować życie tylko do jedzenia, spania i pracowania. I wtedy będziemy samowystarczalni. I od biedy można przeżyć tak całe życie. Ale dla większości ludzi ważne jest też jak się je przeżyje. Życie w otoczeniu Przyjaciół, rodziny czy współmałżonka mija inaczej, lepiej, milej. Dlatego odpowiedź brzmi ani ona od niego nic nie potrzebuje ani on od niej. Ale jednocześnie tylko on lub ona może sprawić ze zaczniesz żyć pełnią życia.

Gość muszkaś
Bardzo mądrze powiedziane. Pełnia życia dzięki byciu z innymi ludźmi, z drugim cżłowiekiem.

Gość gośćbaba
dużo razem ,trochę samotności,żadnych gierek

Gość gość
Też niczego poza seksem wtedy kiedy mam ochotę czyli jakieś trzy razy w miesiącu.

Gość gośćbaba
żadnego dystansu ,jak poeta chce napisac wiersz ukochanej to idzie pod drzewo i tworzy ,ja w samotności jestem tak samo blisko

Gość waderka w gosciach
Ja potrzebuje by mezczyzna umozliwil mi bym mogla byc przy nim soba. Albo lepiej swoja lepsza wersja, bo moje JA ma tez swoje slabsze strony, z ktorych nie jestem dumna lub ktore obracaja sie przeciwko mnie. Najlepiej wiec, zeby wszystko tak balansowalo by moje poklady dawcy byly uzupelniane:) Wystarczajaco ogolnie?;)

Gość muszkaś
A w jakiego rodzaju masz pokłady dawcy? :classic_cool: Jasne, drugi człowiek, którego obecnosć sprawia, że wydobywamy z siebie najlepsze cechy to jest to.

Gość waderka w gosciach
Wszelakiego rodzaju:) Oczywiscie nie oznacza to, ze potrafie zadowolic kazdego, ale kompatybilny element powinien osiagac satysfakcje;)

Gość gość
dobry seks i kasa niczego więcej kobieta od faceta nie potrzebuje, no czasem się popisać przed innymi czyli musi być ładniejszy od qwazimodo i dość wysoki ale to nie jest warunek konieczny jak spelnia dwa powyższe, jak nie jest wysoki to niech stanie na portfelu. Niczego więcej kobieta od faceta nie chce.

Gość muszkaś
No tak, już mnie nic nie zdziwi po zamówionym drapanku pazurkami :classic_cool: Pytanie, czy jestem wystarczająco kompatybilna :p

Gość muszkaś
Gościu ja to bym chciała, żeby mi facet pasował jak ulał. ;)

Gość gość
a co facetowi potrzeba od kobiety....to się zmienia z wiekiem, na rzecz seksu do którego jest coraz mniej zdolny z wiekiem woli wyprane, wyprasowane i ugotowane i święty spokój, czyli pokojówka, żadne tam uczucia i przytulanki, po prostu ma go kto obrobić jak krowy w oborze i jest szczęśliwy, raz na rok gdzieś wyjdzie z kolesiami i zaraz po babę dzwoni co by go zabrala do chałupy. na tym się kończy rola faceta, no może po drodze coś spłodzi, jak jeszcze zarabia na to wszystko to jest ok jak nie to....porażka

Gość muszkaś
Gościu, strasznie to smutne co piszesz :O Jednak fajnie jest być z kimś z kim się dobrze rozumiemy, fajnie sie rozmawia, i takie tam. No nie mów, że nie.

Gość waderka w gosciach
To juz jest etap, ktory nie jest moim celem. Moge uprasowac koszule i uprac skarpetki, ale bez seksu nie bedzie mi sie chcialo:p

Gość muszkaś
Seks to motywacja do prania ? :D