Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

Chętnie bym się zapiła w trupa (może nie dosłownie;-)) i zapomniała o wszystkim. Jest słabo. Kurdę, jak ja bym chciała wszystko zmienić, cofnąć czas i zrobić pewne rzeczy inaczej.Na zdrowie wszystkim!

Gość gość
ja tez

Gość gość
To co stoi na przeszkodzie? :P

Gość gość
cera sie od picia psuje,co bylo juz niejest od dnia w ktorym sie zmienisz. Mogę cie wypupczyc na poprawę humoru :-P

Gość gość
Zdrówko :)

Gość gość
Spoko :P Mam swój trunek

Gość gość
Mało wyszukany alkohol z Podkarpacia :D Bimberek :PByłem tam ostatnio w delegacji i kupiłem parę butelek :)xDzięki :)

19:03 Czy to dziwne, że nigdy nie pisłam bimbru? To masz niezłą kolekcję, ja mam tylko jedną butelkę (oczywiście nie bimbru i nie wódki, bo nie lubię cholerstwa). Jeszcze mam, sytuacja zmienia się z minuty na minutę ;-)

Gość gość
Ja to tak pijam w postaci drinków :P Normalnie nie pije ale jakoś dzisiaj mnie tak naszła ochota.

Gość gość
a co kupilaś? pewnie amerykanski wibratorek :-P

Gość gość
To w sumie niewiele ale zapewne zajęło ci to pół dnia :DJuż dobrze pamiętam te moje wypady do sklepu z byłą :P Dobre 3h chodzenia od sklepu do sklepu a po wszystkim czułem się jak bym normalnie z roboty wrócił :D

Człowieku, ja potrafię cały dzień łazić i wyjdę bez niczego, to dopiero koszmar ;-D Dlatego preferuję zakupy przez internet. Chociaż czasami idę do jakiejś galerii dla samego treningu, haha. Faceci mają w tej kwestii przesrane ;-). Jeszcze nie spotkałam takiego, który by chętnie uczestniczył w takim kobiecym shoppingu. To musi być dla was trauma ;-)

Gość gość
Nawet nie ma pojęcia jaka :P Nie raz po prostu chciałem jej oddać wszystkie pieniądze byleby nie iść do tego centrum :D

Hahaha, nawet nie zdawałam sobie sprawy, że to aż taka trauma. Współczuję ;-) Mój były miał na to patent i siadał wtedy w korytarzu na kanapach czy pufach, a później szukaliśmy się przez pół h.

Gość gość
Ja to musiałem chodzić krok w krok bo inaczej byłaby strasznie obrażona :D Do tego musiałem udawać że podoba mi się ta mała wycieczka i czas spędzony z nią :P

Takie kłamstwa są urocze, bo wynikają z poświęcenia ;-) Ale i tak, cokolwiek facet by nie robił w czasie zakupów kobiety- i tak skończy jako tragarz ;-)

Gość gość
Oj tam :P Już wolałem być tragarzem niż wspólnie z nią odwiedzić jej rodziców :D Jej matka strasznie mnie nie lubiła i w sumie robiła wszystko aby wybić jej z głowy moją osobę :)

E, nie trzeba być tragarzem. Wystarczy odrobina wyuczonego zaangażowania pt. "opina ci się na pupie", "no bardzo fajna, tylko mam wrażenie, że cię pogrubia". I kasy więcej zostaje na przyjemności doczesne.

Gość gość
Miało być o %.Wracać z tego shoppingu..Ja kobieta właśnie zaczynam %..popierdzielony dzień

Gość gość
Hisol jak zwykle niezawodny :D Na jakie delegacje wysyłają roboli?