Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

Gość gośćAgata
Ja popiłam ostatnio tak, że mi sie poniedziałek z niedzielą pomylił ;)))) Wasze zdrowie wypiję mineralką bo jutro arbeit niestety przy sobocie ;)

Gość gość
SummertimeSadness7 - Nie jestem pewnie :P Możesz być w sumie kimkolwiek :D Ostatnio w sumie tylko z jednym gościem pisałem i nie za wiele się dowiedziałem o tej osobie bo była bardzo tajemnicza.

Gość gość
20:53 Czekam na kumpelę i cholernie mi się nudzi. Weszłam na kafe, przeczytałam wypociny tego mitomana i nie mogłam się powstrzymać:P Hisol wytłumacz nam dlaczego udajesz kogoś kim nie jesteś?

gośćAgata, to nieźle zaszalałaś, ale czasami trzeba ;-) Ja za ciebie biorę łyka i na twoje zdrowie! ;-) Przyjemnej pracy jutro (czyli jak najkrótszej) ci życzę :)

Gość gośćAgata
SS dziękuję ;) niestety mam dyżur 12h ;)))) taka karma....w poniedziałek pijesz w weekend tyrasz żeby pić mógł ktoś ;)

Gość gość
gośćAgata dziś - Soboty powinny być wolne dla wszystkich :PxSummertimeSadness7 - W sumie to nie :P Nawet pobudza to moją ciekawość kim jest ta osoba.xgość dziś - Nie rozumiem dlaczego piszesz nam skoro jesteś sama i raczej jesteś ignorowana. :P Ja nie muszę kłamać za to ty mitomanko udajesz że masz przyjaciół :)

Gość gośćAgata
Hisol oraz Argen i Broken są spoko. Piłam z nimi w halloween ;))))

Gość gośćAgata
SS po iedziałek znowu mam wolny haha. Ale kto normalny może pić w poniedziałek? ( prócz mnie)

Gość gość
Dzięki :) Ja sam nie wiem czy ktoś mi rano nie zadzwoni abym przyszedł do pracy. :P Mam nadzieję że nie bo % tak szybko nie ulecą zemnie :D

Gość gośćAgata
Hisol udawaj rano grypę żołądkową ( to zawsze działa ) haha

Gość gość
gośćAgata - Problem że na mojego szefa nic nie działa, a szkoda. :D

Gość gośćAgata
Zawsze jak spotkam fajne towarzystwo muszę iść spać ;) dobranoc bo 6:00 pobudke mam ;) Miłego picia ;) rano sprawdzę komu podesłać 2KC haha Kiss

Gość gość
SummertimeSadness7 - Niby tak ale jednak interesuje mnie to z kim wtedy jak i dzisiaj rozmawiałem czy to te same osoby czy może każda inna :)xCo cię kierowało wyborem avatara? :P

gośćAgata, z tej ekipy kojarzę tylko Hisola. Ty piłaś w halloween, a ja wtedy byłam zupełnie trzeźwiutka, teraz role się odwróciły ;-) Ale piję za zdrowie wszystkich tu zebranych :D

Gość gość
Tak to sobie tłumaczysz?:P Znam takich ludzi osobiście i zastanawiam się co nimi kieruje. Nawet jak mówi się im wprost: "wiem, że kłamiesz" to brną w to dalej. Czy to jest metoda leczenia kompleksów czy objaw zaburzeń osobowości? Tak wiem, nie odpowiesz mi. Powiem ci tylko tyle, że z boku wygląda to żałośnie i na dłuższą metę tacy ludzie są niestrawialni.

Gość gośćAgata
21:24. chodzi o to, że nie ma z kim ;) bo nikt normalny czy nie w poniedziałek raczej nie pije hahah zostaje rudy kocur i lusterko hahaha

Gość gość
gośćAgata - Dobranoc :)

Hisol, wszystko pozostaje w sferze domysłów. Oczywistość jest nudna ;-) Co mnie kierowało? A co mogło kierować? Ale to nie przypadek, zdjęcie jest z filmu :)

Gość gość
gość dziś - Nie wiem po co się produkujesz skoro i tak mam gdzieś to co piszesz :D Nie znasz mnie a bawisz się w psychologa hehexZajmij się proszę swoimi sprawami i znikaj stąd :D

Gość gość
SummertimeSadness7 - Rozumiem :P Czas pokaże kto to był :DZdradzisz mi jaki to film? :)

Gość gość
SummertimeSadness7 - Zobaczyłem zwiastun :D Ten gość stara się mieć je obie dla siebie w jednym domu :PxTo może dasz mi małą wskazówkę? :) Kim jesteś?

Gość gość
Niby tak ale widać że im nie do końca podoba się ten pomysł :PW każdej chwili mogą się pozabijać o niego :DxAlbo nie :P Długo tutaj siedzisz na tym forum? Czy raczej wpadłaś tylko na chwilę?