Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - Ty wiesz najlepiej bogaczu :DZa te 1000 zł idzie kupić jakieś fajne buty czy coś innego a tak wyląduje w kapsie szefa :P

Gość gość
Z psychiatryka. Szykuję kaftanik dla ciebie.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Gdyby mi uwalił 1000 z wypłaty to już nigdy więcej by mnie nie zobaczył :DxJa podasz to napiszę bo mój stary z jakiegoś powodu został zbanowany :PxNo gdyby tu były prywatne wiadomości to mógłbym raz na zawsze oddzielić się od tych zawistnych trolli :D

Gość gość
gość dziś - Wytłumacz mi dlaczego twierdzisz że jestem mitomanem? :) Bo mam życie prywatne, znajomych i pracuję?

Wyszedłbyś z siebie i nie wrócił? :D Podałabym, ale "Treść została uznana za SPAM", łaj? Aż tak ci dokuczają te okropne trolle? :D Nie przejmuj się nimi :)

Gość gość
Pijesz przed monitorem więc ze znajomymi raczej słabo. Jesteś robotnikiem, zarabiasz mało, a zachowujesz się tak jakbyś należał przynajmniej do klasy średniej. Ps: Jak szef wysyła cię po materiały to nie jest delegacja.

Gość gość
Dr. pacynka ci nie odpowiada? Szkoda, koty działają uspokajająco. X Z ciebie też dobra kreatorka. Nie chciało mi się wszystkiego czytać, ale nieźle się motasz. Zdecyduj się chociaż jaki wizerunek chcesz stworzyć.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Raczej z firmy :P xNajlepiej wstaw jakiś znak przed tym mailem to przestanie go uznawać jako spam :PxGniją tu całe życie i starają się uświadomić każdemu że tak jak im to i tobie nic w życiu się nie uda :Pxgość dziś - Czekam na telefon i mam związane ręce :PRobotnik to zadupcza na drogach a ja jestem Alpinistą :D Pewnie i tak nie masz pojęcia o czym mówię.Nie po materiały tylko abym wymienił anteny na jednej z kilkuset wież jakie są w Polsce.

Gość gość
00:31 a po co są psychiatryki?

Gość gość
Alpinistą? To tak się teraz określa ludzi pracujących na rusztowaniach:D ?

Gość gość
Tak mam :P Wysłałem wiadomość

Gość gość
Akurat pudło:D Studiuję architekturę. Jak mi się nudzi zajmuję się resocjalizacją kafe-mitomanów. Nie pij tyle alpinisto bo zlecisz z ruszt... Idę spać:)

Gość gość
gość dziś - Czyli siedzisz na garnuszku i nic nie robisz :P Rzeczywiście masz się czym pochwalić :D

Gość gość
Skoro zdobywanie wykształcenia to nic :D Nie wiem czy wiesz, ale to inwestycja. X Czasami dobrze zrobić przerwę. Tutaj można się pośmiać. Kafeteria to inny świat.

Gość gość
gość dziś - Ponoć wybierałaś się spać?!? Taka inwestycja że moi znajomi po studiach wolą iść do pierwszej lepszej roboty niż siedzieć na d***e i szukać tej wyjątkowej pod ich wykształcenie :PxTam gdzie chcieli się przyjąc proponowali im 1500 na start a w mojej firmie 3000 zł na start :D Jak myślisz co wybrali? :D

Gość gość
Eh jeśli ktoś kończy słabe studia to nie dziwię się, że nie ma propozycji. Teraz większość studiuje, ale tych prawdziwych studentów jest niewielu. Mam lepsze zdanie o robotnikach niż ty. Odcinasz się od swoich jakby byli trędowaci. Mnie denerwują tylko kreatorzy. Teraz idę spać :) Dobranoc

Gość gość
gość dziś - Jakich swoich? :P Ja nic nie kreuje bo nie muszę tego robić. DobranocxSummertimeSadness7 - Dobranoc :P

Gość gość
www.ona18.ł1.pl