Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

"Akurat pudło. Studiuję architekturę. Jak mi się nudzi zajmuję się resocjalizacją" x To ty padalcu konfiturzyłeś na mnie śmieciu uszaty? Ty jedziesz 92? Bo jak tak to takich jak ty to ja wieszam na moście z karteczką na szyi z podpisem "Rat". Więc s********j stąd zanim cię pokawałkuje.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Dzień dobry :Dxsyn fubu - Po co te nerwy? Ta mitomanka siedzi tu całe życie nie dobijaj jej :D

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 7 °C, wiatr płd.-wsch., 14 km/h, wilgotność 71% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 12:45

Gość gość
sadness wejdziesz to sie dowiesz pliss

Gość gość
To nie mój temat tylko tego bota który spamuje tu Namysłowem :DDziura że aż strach :P

Gość gość
Myślę nad kupnem jakiegoś telefonu :P Takiego max do 600 zł bo ostatniego mi było szkoda gdy spadł z wysokości 30 m na chodnik :D

Gość tu mieszka hisol
summertime sadness kojarzysz to miasto ??? Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 7 °C, wiatr płd.-wsch., 14 km/h, wilgotność 71% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 12:45

Gość gość
Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 7 °C, wiatr płd.-wsch., 14 km/h, wilgotność 71% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 12:45

Gość gość
Stary w takiej dziurze to ja nie mieszkam :D Przecież tam psy d****i szczekają :P