Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

My kobiety tak już mamy, że nie lubimy się dzielić ani mężczyznami, ani ubraniami z żadną inną kobietą ;-) Nie siedzę tu długo i nie wiem, czy wpadłam na chwilkę. To się akurat okaże :)

Gość gość
Też bym się nie chciał z kimś kobietą dzielić :P To chyba normalne nie?xMówisz że jesteś w jakiś sposób podobna do tej kobiety w avku? :DNie zasiedź się tutaj bo to forum zjedzie ci psychikę :P

Gość gość
Pijaczka jepana:O

Gość gość
Wy naprawdę macie w głowie g****o...

Gość gość
Ale pierdo lamento piszecie. Ale też bym się napila...

Gość gość
To pij :P Kto ci broni?

Gość gość
Kolejny pustak

Gość gość
SummertimeSadness7 mój TŻ nie ma takich marzeń haha;)

Gość gość
SummertimeSadness7 - Myślałem że w jakimś celu wybrałaś taki a nie inny avatar :DxByłaś po dostawę trunku? :P

Gość gość
SummertimeSadness7 - Czemu trudno ci to samej ocenić? :P Przecież widzisz siebie przed lustrem i chyba wiesz jak wyglądasz co nie? :DxTo widze że bardziej szykujesz się do spania niż siedzenia po nocach i picia :D

Gość gość
Hej. Chętnie się mogę napić to samo przechodzę ten kryzys co ty. Z jakiego woj jesteś?

Naturalnie, że wiem. Chociaż teraz trochę rozmazuje mi się obraz :D A tak na poważnie to moja opinia nie będzie obiektywna, mogę jedynie polegać na wrażeniach osób trzecich. Kiedyś jeden gość powiedział, że jestem do niej podobna. Mnie samej trudno to ocenić, chociaż typ urody mamy taki sam :) Właściwie to jeszcze nie szykuję się do spania, ale lubię mieć całą wieczorną higienę za sobą i od razu kłaść się spać, a nie latać z pół zamkniętymi oczami, szorować zęby i takie tam :D

Gość gość
SummertimeSadness7 - Heh :P Ta kobieta w avku jest bardzo ładna a przynajmniej dla mnie :D ale chyba nie palisz tak jak ona?xTeż mam to za sobą :P Jeżeli szef nie da mi żadnego znaku to uciekam gdzieś się zabawić :D

Nie palę, ale kiedyś paliłam przez bardzo krótki okres, nawet nie wiem dlaczego ;-) A jak u ciebie z paleniem? Zawsze warto się trochę zabawić, a szef... może zaproś szefa? Haha, pewnie byłby zachwycony propozycją melanżu :D

Gość gość
SummertimeSadness7 hallo jesteś tam?

Gość gość
SummertimeSadness7 mam to samo :(:(:( bo jeśli jesteś z tego co ja byśmy mogli w realu się napić :(

Gość gość
SummertimeSadness7 oj ja na nieznany nr :( poważnie jestem kobietą i przechodzę taki sam kryzys co ty :(

Gość gość
SummertimeSadness7 - Papierosów nie :PxTak na pewno ten stary dziadek pójdzie zemną na melanż :D heheGdyby zobaczył co tam się dzieje to do końca życia by się do mnie nie odezwał :D

Papierosy to syf. Do tej pory nie mogę zrozumieć, dlaczego zdarzyło mi się popalać przez jakieś pół roku. Teraz na sam zapach jest mi niedobrze :) Haha, w szoku mógłby zawału dostać, ale może akurat nic by z tego nie zapamiętał, skoro wiekowy :D

Gość gość
Lubuskie- Gorzów, Wielkopolska - Poznań przebywam tu i tu :(

23:14 Taki kryzys to nie kryzys, bo są ludzie, którzy mają gorzej, ale momentami może być ciężko. Mi właściwie niczego nie brakuje oprócz spokoju wewnętrznego :)

Gość gość
SummertimeSadness7 napisałam :(