Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SummertimeSadness7

Mam ochotę się napić i zdynstansować

Polecane posty

Gość gość
Dla chcącego nic trudnego. :(

Gość gość
SummertimeSadness7 dla chcącego nic trudnego :(

Gość gość
SummertimeSadness7 - A jak się uwolniłaś od nałogu? :PNiby trwało to chwilę ale wiadomo że to silnie uzależnia.xNajgorzej gdyby zapamiętał za dużo :P Alkohol to najmniejszy problem na tego typu imprezach :D

Gość gość
SummertimeSadness7 rzecz oczywista ale zawsze Można się poznać.

Powiem ci, Hisol, że zrobiłam to z dnia na dzień. Serio. Po prostu zaczynało mi się robić niedobrze, kiedy paliłam i zrezygnowałam. Paliłam raczej z przyzwyczajenia niż z potrzeby i może 2-3 papierosy dziennie, więc to raczej nie było uzależnienie :) Mógłby dostać "niechcący" w główkę i myślałby, że jest w kosmosie :D A to zależy, jakie atrakcje preferujesz, może szef też z nich korzysta :D

Gość gość
SummertimeSadness7 lepiej nie pal :) a co chodzi o poznanie bardzo chętnie. Możesz mi napisać na e mail jak chcesz oczywiście to jutro byśmy podpisały.

Gość gość
SummertimeSadness7 - Heh :P Gdyby tak każdy potrafił rzucić tym od tak to na świecie nikt by nie kopcił :D Jak do roboty jedziemy firmowy autem to tam wszyscy palą a ja jako ten jedyny musze być biernym palaczem :OxNie aż tak źle to nie ma :P Nikt nikogo tam bić nie będzieNapisałbym ale kafe to nie najlepsze miejsce do zdradzania takich rzeczy :D

23:35 Wszystko zależy od chęci. Ja miałam chęć rzucenia tego w kąt i tak zrobiłam, nie rozmyślałam jakoś nad tym, tylko szybka decyzja i po sprawie :) Bierne palenie jest najgorsze dla organizmu, znam twój ból, bo w moim otoczeniu też kilka osób pali :) Ale chociaż taki pstryczek w nosek dla szefa, żeby był bardziej wyrozumiały ;-) Rozumiem, trzeba być ostrożnym :D

Gość gość
Chce ale jakoś tak mi tu nie zręcznie ale ok możemy pisać a powiedz hangousta masz może lub GG?

Gość gość
SummertimeSadness7 tam by było lepiej pisać

Gość gość
Lub whatsappa cokolwiek z tych rzeczy? :(

23:43 Hang-cośtam nie mam, nawet nie wiem, co to jest, a GG miałam ze 100 lat temu. Popiszmy tutaj, a jak poznamy się lepiej to podam ci maila, chociaż nigdy nie byłam zwolenniczką pisania maili i nie mogę ci obiecać, że będziemy utrzymywać kontakt na bieżąco :)

Gość gość
SummertimeSadness7 jak tak to super ja juz bym musiała iść spać oczy mi się zamykają. :(

Gość gość
SummertimeSadness7 - Wiadomo że są też takie osoby w tej firmie co potrafią to uszanować i palą tylko na postoju :PxChyba każdy za młodu się bawił i brał to i owo :P Może by zrozumiał i trzymał język za zębami :)xKurcze butelka się skończyła :P Tyle czasu to męczyłem a dalej nic mi nie jest :Dxgość dziś - Naucz się pisać tutaj.

Gość gość
Akurat wiem:P Pamiętaj, że liczy się jakość, a nie ilość.

Gość gość
SummertimeSadness7 hangoust i whatsappa jest bardzo łatwy do ściągnięcia za darmo wiec zejdzie ci 2 min zainstalowanie. Wiec przemyśl dobrze a ja idę juz spać :(

Gość gość
Domyśl się :P

Gość gość
SummertimeSadness7 tak pomyślałam skoro ty masz kryzys i ja to byśmy mogli wzajemnie się wspierać i tyle. Ale nic na siłę :(:(:(:(:( Dobranoc słodkich snów :( :(:(:(

To zależy od kultury człowieka. Niektórzy dmuchają komuś niemal w twarz i nie widzą problemu, dopóki nie zwróci się im uwagi ;-) Różni są ludzie i różne mają doświadczenia ;-) Albo wylał z pracy, to chyba bardziej prawdopodobny scenariusz :D Ja już jakąś chwilę piję jedynie wodę, też się skończyło, a nie ma więcej :D Ty możesz opróżniać pozostałe butelki :D

23:53 Mój kryzys pojawia się i znika, raczej nic na to nie poradzę ;-) Chyba pomyślałaś, że cię spławiam, a tak wcale nie jest :) Jeśli tak zależy ci na kontakcie to spoko, nie jestem taką totalną zołzą :D, ale nie jestem też psychologiem :)

Gość gość
SummertimeSadness7 - Bez przesady :D Ja muszę być w miarę trzeźwy w razie telefonu bo u nas za bumelke jest 500 zł z wypłaty :DxA co się tak bronisz przed tym e-mail czy innymi komunikatorami? :P

Hisol, to gdzie ty jesteś? Bo chyba nie w Polsce :D Tutaj picie to sport narodowy :D Nie bronię się, nie korzystam z komunikatorów. GG miałam daaaaawno temu, jeszcze na starym komputerze, którego już nie używam. Maila mogę podać, ale jednak wolę pisać tutaj :)

Gość gość
SummertimeSadness7 - Na razie w Polsce :P Sport sportem a 1000 zł uwalone z wypłaty idzie odczuć :DxNie boisz się że gdy podasz publicznie maila zaleje cię spam? :PSkoro lubisz pisać tutaj to jednak coś cię łączy z tym forum :D

Gość gość
Jak się zarabia 1800 to tak.

Pewnie, że idzie. Lepiej zostawić w portfelu niż oddawać podstarzałemu szefowi :D Jak zaleje mnie spam to założę nowego maila i podam osobom, z którymi chcę się kontaktować, a tamtego już totalnie nie będę używać :) Na razie żadnego maila nie podałam ;-) Łączy mnie z tym forumjedynie wifi :D Nie jest tu źle, chociaż brakuje wiadomości prywatnej :)