Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od urodzenia byłem skazany na porażkę :(

Polecane posty

Gość gość

W dzieciństwie wszyscy mi mówili że się nie nadaje teraz już im że mieli rację. Non stop choruje,jestem głupi słaby 170 cm 65 kg tak że nikt mnie nigdy nie szanuje i nie liczy się z mym zdaniem z niczym nie umiem sobie sam poradzić nawet zakochać się nie mogę o byciu kochanym to już nie wspomnę wystarczy że spojrzę na jakąś kobietę a ona odbiera to jako obrazę. Zawsze marzyłem żeby zostać zawodnikiem mma ale mimo starań i codziennych treningów to nic nie dało moje ciało nie było do tego zdolne i po 2 latach odmówiło posłuszeństwa i musiałem przerwać treningi. Nawet zabić się nie potrafię .Tacy jak ja nie zaslugują na nic a w szczególności na kobietę mało tego mogą zostać zgwałceni przez innych facetów nie mam po co żyć.

Gość gość
Ile masz lat ? Czym się zajmujesz na codzień ?

Gość gość
Mam 27 lat prowadzę własną działalność

Gość gość
Nie martw się.Ja jestem całe życie za to niska,cycata kulka.Staram się być dobra dla ludzi,robię to o co mnie proszą i nie umiem suką być a i tak dostaję kopa w tylnią część zadnią.

Gość gość
Ja to samo ale szczerze najbardziej denerwuje mnie to że czasem mi się wydaje że facetą bardziej podobam się niż kobietą zawsze piszą do mnie na portalach randkowych a kobiety nawet nie odpisują ale mnie interesują tylko kobiety

Gość gość
21.21-To wyglądasz jak wyglądasz i tyle.Nic nie zrobisz z tym.Musisz to zaakceptować jedynie.A to,że facetom się bardziej podobasz to weź to jako żart.Trochę więcej dystansu do siebie kolego;)