Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które doświadczyły kryzysu wieku średniego u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie proszę jak to było z waszymi mężczyznami i czym to się skończyło. Podejrzewam, że mój 52-letni małżonek to przechodzi i drżę o nasze małżeństwo. Stara się odmłodzić, kupił sobie motor, znika na weekendy, olewa mnie. :(

Gość gość
dlaczego uswiadomienie sobie ze wiedzie sie NUDNE zycie, ze ucieka ono przez palce, nazywasz KRYZYSEM ?

a skąd wniosek ,ze autorka i jej mąż wiodą nudne życie ?

Gość gość
Mam takiego znajomego kupił sobie motocykl niedawno, jest starszy.Może to ta sama osoba?xD Nie zdziwiłabym się :D

Gość gość
Nie wiem co wyprawia. Jeździ niby ze znajomymi w góry, ale nie mam pewności czy tam nie ma młodych panienek. Kiedy chcę się dowiedzieć czegoś więcej mówi że się wtrącam i go ograniczam.

Gość gość
Nazywam to kryzysem bo spotkałam się z takim pojęciem i idealnie pasuje do mojego chłopa. Prowadzimy normalne życie, jak to małżeństwo. Czy to źle?

Gość gość
Uważaj, to niepokojące, ma motor to i młody "plecaczek" zaraz się znajdzie :(

Gość gość
16.38- albo jeździ dla siebie albo rzeczywiście ma teraz fazę na młode.Na zlotach i tego typu wyjazdach pełno takich młodych panienek.Jeśli Twój mąż jest twardo stąpający po ziemi to się nie da.

Gość damaharleyowa1989
A kupił ścigacza czy cruisera a może turystyk ?

Gość gość
Tego się obawiam. Mąż ma turystyk.

Gość gość
52 lata i wiek średni,dobre sobie. Chyba z dychę mniej,to wtedy by można mówić o tzw.kryzysie wieku sredniego. Poza tym to prowo,czuć z daleka.

Gość gość
Powiedz mu ze tez chcesz z nim jezdzic

Gość gość
czy zaprosil ciebie do wspolnych przejazdzek? jesli nie to podejrzane, nie daj sie zgnebic, poznaj przyczyny i ratuj sie poki czas

Gość gość
Nigdy nie wsiądę na motor! Boję się jak cholera, tyle teraz wypadków.

Gość gość
Jest jeden plus tej sytuacji, na motorze dziadek może mieć szybko jakiś wypadek i wykitować. A ty będziesz miała spokój i brak pierdziela obok siebie.

Gość gość
Nie żartuj sobie. Kocham męża i nie chcę by coś mu się stało.

Gość haralda1
z moim podobnie , tylko nie motor a drogie wielkie auta wymienia , odchudza się , dba o wygląd itd.... na dodatek gwiazdy mi mówią że się zabujał w młodszej suczce ;(

Gość gość
Facet zaczyna spędzać wolny czas jak chce, a baby w krzyk prześmiewczy bo głupieje.

Gość gość
Jasne, kochasz go, a on regularnie bzyka jakieś dwudziestolatki, które lecą na jego motor. Chociaż niektóre kobiety akceptują zdrady męża.. Ważne, że wraca do domu, nie ważne, że spuszczał się do innej laski parę godzin wcześniej.

Gość gość
Zauważ że i tak mu na wiele pozwalam. Jeździ sobie ze znajomymi w góry na tym swoim motorku choć mogłabym zabronić, bo mnie to drażni i wolałabym żeby robił w tym czasie coś bardziej pożytecznego.

Gość gość
Nie mam pewności czy jest w jego życiu jakaś inna kobieta ale przez to że tak się zmienił zaczynam brać to pod uwagę.

Gość gość
Chociaż dziadziuś 52 lata to pewnie viagrę łyka przed każdym bzykankiem młodej laseczki.

Gość gość
Mój w wieku 52 lat poznał o 26 lat młodszą małolatę. Zostawił mnie i się z nią związał. Prawie nie mam z nim kontaktu od tamtej pory (7 lat), naszego 4 letniego wnuka, widział w sumie 3 razy, nie interesuje się byłą rodziną w ogóle. Pierwsze oznaki tego, że coś się dzieje to było kupowanie nowych ciuchów i zdrowe jedzenie. Kiedy zgolił brodę, którą nosił "od zawsze" to już wiedziałam, że to musi być jakaś kobieta.

Gość gość
"jak łaskawa , pozwala mężowi jeździć na motorze, powinien na kolanach dziękować za pozwolenie na jeżdżenie na motorze...nie pomyliłaś męża a synkiem?

Gość gość
O fuuuuj, że takie młode laski lecą na takich pierdzieli :( W pl naprawdę musi być słabo z facetami skoro dziewczyny chwytają się tak desperacko byle kutasa...

Gość gość
dlugo jestescie ze soba ?

Gość gość
Baby wolą pantoflarza,bo takiego łatwiej kontrolować! :D.Jeśli jeleń urwie się ze smyczy to już koniec,w tym wieku to mało prawdopodobne że złapie się następnego :D.Mam też ponad 50,ale motor któryś z kolei przez całe życie i mojej to nie dziwota,ale dopiero teraz więcej czasu by się nim nacieszyć.

Gość gość
Panowie po 50 zalecający się do młodych kobiet są żałośni. Na co oni w ogóle liczą? Że taka panna naprawdę się w nich zakocha i będzie dostarczać uciech cielesnych? Zero wstydu i samokrytyki. Autorko, pilnuj męża, mnie facet w tym wieku co Twój ślubny długo zamęczał sobą.

Gość gość
Zadbany facet w wieku 50 jest całkiem do rzeczy...natomiast kobiety w tym w wieku to zazwyczaj zgliszcza przykryte ciuchami i pudrem