Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
Dziwne ze ktoś Cię owinął w okol palca,ty taki twardziel. Ciężko cię rozszyfrować Nowy. Raz pokorny i do rany przyłóż a za chwilkę zimny jak głaz jednym Zdaniem rozwalasz wszystko

gość dziś "Jak na tamte czasy to byliście..." x To głównie Jej zasługa, ja dopiero ledwo poruszałem się po forume. To dzięki Niej 2007 był rokiem tak dla mnie ważnym. :) Ale były też inne kobiety. Mniami, Lagi, czy Royal Flush :) ❤️ Zachowały zimną krew, w czasach gdy moje chamstwo osiągało zenitu. Właściwie to chama zrobili ze mnie ludzie, którym nie było na rękę, to co piszę.

Gość gość
Czego żałować? Uczucia do kobiety, która skończyła pisać na jednym forume i po " zawodzie miłosnym" przeszła na inne, jeszcze bardziej prymitywne i obsceniczne, jak f23? To co ty Nowy myślisz, że kobiety to tylko przegrywki z forów dla stulejów i erotomanów ?

Gość gość
Pamietam i chyba żaba i stewardesa jeszcze, byłeś swierzakiem i wszystkie sie rzuciły na ciebie odrazu. Byłeś dobrym kaskiem:d

Gość gość
Przecież nic nie pisze ze żałuje.

Gość gość
Gdyby tak na chłodno pomyśleć nie dziwne że jesteś sam hak palec. Jeśli ty jakieś internetowe cudaki , które wyżywają się w internetach na różnej maści hejterskich forach jak f23 czy obecne f8 na kafee , uważasz w ogóle za kobiety nadające się do prawdziwego życia. To trollice staruszku, one koło kobiet nawet nie stały.

Gość gość
Tam królował wówczas cipucha o typowe

Gość niestała      czytaczka
Oczywiście, że to ja gościu :) Słodka ? Hmm nie rozumiem dlaczego tak Cię rusza to, że mnie coś rusza ? :P Paliłam i dużo mnie kosztowało rzucenie i może dlatego tym bardziej nie znoszę dymu i mam fizycznie odczuwalny odruch wymiotny. :P Nikogo nie zmuszam, żeby rzucał palenie, ale mam prawo unikać palaczy, jeśli mnie męczą prawda? Co w tym takiego oburzającego ?

Gość gość
Oj tam oj tam. Fajna zabawa była. Ludzie jacyś życzliwsi, żart i humor lepszy podszyw dopiero wchodził na forum. Temat coś o seksie wtytule.

Gość gość
To ze obraziłas fagasa Słoniny. Powinnaś przytaknąć ze lubisz spać z popielniczka i juz

Już za dużo tej historii. Ale była i ja nie zamierzam niczego zamiatać pod dywan. Najważniejsze jest tu i teraz :) To miłe że wrzucacie Panię Słowiankę i mnie w objęcia. :) Lecz z tego chleba raczej nie będzie. Nie że komuś z nas czegoś brakuje, ale dlatego że spotkaliśmy się zbyt późno...

Gość gość
Nowy szkoda ze tematu już nie ma. Cofnął byś sie, poczytał i porównał tamtejsze rozmówki śmieszne i inteligentne, te historyjki i opowiadania o tatuażach choćby. A teraz co sie ru dzieje to jest dno dna a ty o tak sie zachwycasz.

Gość niestała     czytaczka
Nie było mnie wtedy tutaj, więc nie dołożę nic do opowieści o miłosnych albo nie perypetiach kolegi Piotra ;) Uciekam. Bez muzyki tym razem. Właśnie wrociłam z kina i jeszcze jestem pod wrażeniem, a muzyki w sieci póki co nie widzę. :O

Gość gość
Na nic nie jest za późno Nowy. Ona leci na Cię , ty na nią tez wiec wystarczy sie spotkać i zobaczyć co z tego wyjdzie. Przecież jeszcze nie jest za późno na nic.

Gość gość
Hej czytaczko. Dobrej nocy. Nowy to już odległe czasy teraz masz Słowianke i nie pozwól żeby kolejna miłość być może przeszła ci koło nosa. Przecież nie chcesz być chyba sam do końca życia.

Gość gość
W każdym razie pozdro dla Ań, która umiała zakręcić niejedna karuzelą. 🌼

Gość gość
Zbyt długie siedzenie w necie , projektowanie, przewalanie się z trollicami i hejterkami oraz po prostu kobietami tworzącymi projekty sprawia, że większość facetów z forum zapomina jak pachnie i smakuje prawdziwa kobieta. Wpadają w sidła masturbacji, onanizmu, mylą prawdziwy seks z własną ręką. Ot choćby Piotr Noweusz. Jemu wystarczył paznokieć żeby grzebać w gaciach. Albo marny projekt starszej kobiety:-D. Adam, w czasach koleżki zalewający monitor na biało na widok wpisów blondyneczki85 i podejrzewający innych o to samo , bo biedaczek myślał, że każdemu wystarczy nick o brzmieniu blondyna żeby sobie targać kuta, tak jak on. Zresztą jako Koke też nie lepszy. Malujący świat na biało:-D Jacek81 i jego telefoniczne, chlupiące przygody. Pisze jakby był wiecznie nawalony alkoholem.Temu nawet Fridzia się podoba, choć już wnuki chowa. Onaniści, którzy gdyby mieli okazję, nie widzieliby jak zachować się w łóżku z prawdziwą kobietą.

Gość gość
23.07 Jaką Slowiankę ma Nowy??? Kobieta jest w trzeciej ciązy, ze swoim mężem jak sadzę. Namawiasz Nowego do roz/pier/do/lenia jej małżeństwa? Czy o co ci chodzi??? Czy może całkiem pomyliłas/ eś forum ze światem realnym???

Gość gość
Upe w doope

Gość gośćsisi
Nowy ,akurat tak się składa że "Karuzelę"Bajmu dedykowałam ja a nie żadna Anna!Esemes z wyrazem trudne też był mój.

Gość gośćsisi
:-)w ogóle mile wspominam Karuzelę i żadnej Ani nie pamiętam .

Gość gośćsisi
:-)w ogóle mile wspominam Karuzelę i żadnej Ani nie pamiętam .To musiało być po tym jak karuzela sie rozsypała na amen

Gość gość
gość dziś Onany! Wszędzie onany rozpędzają skórę :D

Gość gośćsisi
23.27Kto jest w trzeciej ciąży??dwoje to mało na te czasy czy jak??

Gość gość
:-)bzdury o tej ciązy i tyle.

Gość gość
:-)Warto tak kochać choć to trudne.

D. dobry:))))) i znowu nowy tydzien pelen wznioslych i pieknych niespodzianek:)..i do przodu:) Nowy:) Co nas nie zabije to nas wzmocni :))) kochajmy zycie :)

Nowy tydzień, nowe plany, nowe obowiązki, nowe obawy:-O przeczytałam wczoraj napis nad czterema aniołami "przygotujcie serca a nie mieszkanie" :-O nie wierzę, że trzeba ludziom pokazać palcem, gdzie się robi największe porządki:-O dotknęło mnie to nawet, bo przecież mam swój rozum, wiem, co jest najważniejsze a co mniej, potrafię to wywazyc :-O w dodatku serce muszę szykować podwójnie i to jedyna w tej parafii:-P Ok.Niestala, nie palę, nie znam się, ale jak rzucam czasem słodycze na miesiąc to karpatka mi nie śmierdzi;) Poznaliśmy się zbyt późno? :) nie myślę w ten sposób :) fakt, że go spotkałam wlał we mnie nadzieję, że... Jak to było w tej piosence? "istnieje świat, tak blisko, obok nas, dostępny tylko w snach":-P :D a tak serio:) przecież go nie znam, a w życiu zdarza mi się spotykać facetów z tym "czymś", kwestia tego tylko by sobie popatrzeć, uświadomić, że mój też to ma, uśmiechnąć się i pójść dalej:) czasem co prawda można się posikac z wrażenia :-P ale od czego są dziś pralki? ;) dzien dobry:)

Dobrze, że miał kobiety w przeszłości :) ma porównanie:) jego wybór drogi, którą idzie był świadomy, czas pokaże, czy będzie lekka czy zaczną się koleiny :-O gpsa na ciekawy cel zawsze mogę mu podać

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.