Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati1980

Niedługo nowy rok znowu będę piła sama przed telewizorem

Polecane posty

Gość gilottna dla Louisa IVX
gość wczoraj jesteś taka super to jak to możliwe że nie masz faceta? może z tobą coś nie tak, za dużo wybredna ....

Gość gość
Widzę, ze ktoś nie śpi?

Gość gość
Dziekuje, wam tez zycze wszystkiego dobrego i zebyscie znalezli swoje drugie poloweczki.

Gość gość
Wezme te swoje cale opakownie lekow psychotropowych i wypije zgrzewke piwa ,nie zamierzam cierpiec plakac ze wszyscy sa w sylwestra szczesliwi ,kota ze schroniska jeszcze nie wzielam, ale nawet kot szybko znajduje partnera, partnerke a ja?( CALY SWIAT ma mnie w d***e, to ja podwojnie mam w d***e.)

Gość gość
ktoś Ci tutaj proponował znajomość i olałaś więc nie marudź bo sama nie wiesz czego chcesz.

Gość gość
Mi nikt nie proponowal znajomosci, ty mylisz ludzi na kafe. Ja z tym chlopakiem co pisalam ma dziewczyne i po co mi ktos zajety he?

Gość gość
wczoraj 21.12- "wolisz z natury spokojnych facetów czy raczej (jak to piszą na forum) badboyów usmiech.gif" xxx Wolę spokojnych, ale jednocześnie stanowczych i "męskich" w sensie- "decyzyjnych", opiekuńczych dla kobiety.

Gość gość
gość wczoraj jesteś taka super to jak to możliwe że nie masz faceta? może z tobą coś nie tak, za dużo wybredna .... XXX Ja raczej przyciągam "niewłaściwych" facetów i chyba w tym cały problem. Obniżyłam tzw. poprzeczkę tak, że niżej się już nie da a i tak trafiam na kolesi z różnymi "problemami".

Gość gość
ja tez bede pila i co z tego???? Taki sam wieczor jak kazdy inny!

Gość gość
Wszyscy tu pijecie tylko?! Chętnych zapraszam w tegoroczny sylwestrowy wieczór na długi spacer "po gwiazdami".

Gość gość
20 ;04 Mutti no i co wymysleliscie na sylwestra samotnego? tak jak pisalam nakicham na nadzieje, nakicham na caly swiat samotna jestem cale zycie, nie ma mnie nawet kto pocieszyc, samotnosc zabija i niszczy psychike mam 34l i juz nic dobrego w zyciu mnie nie spotka, pesymizm mnie pograzyl, praca za grosze 1200zl, zero znajomych, zero przyjaciol, zero kolezanek, zero faceta, jak dalej zyc, nie mam juz sily.

Gość gość
Mogę Ci dotrzymać towarzystwa. Nawet internetowo a co wyjdzie zobaczymy. Daj tylko znać, więc jak??

Gość gość
Ok, mozesz dotrzymac mi towarzystwa w sylwestra dobre i to, a czesto tu zagladasz , jestes chlopakiem, dziewczyna, ile masz lat?

Gość gość
Ja też tu będę w Sylwestra a jestem kobietą. Może mnie dotrzyma ktoś tu towarzystwa i razem przywitamy Nowy 2017 Rok?

Gość gość
Ja ci dotrzymie towarzystwa. Razem przywitamy Nowy rok 2017r ludzie mnie nie lubia, moze na kafe sie poznamy blizej ,popiszemy i polUbimy. Slaba bylam z polskiego, dlatego mnie nie lubia co?

Gość gość
gość dziś skąd ta pewnnść?, chętnie Cię poznam.

Gość gość
Kup sobie duzo "lekow" i komputer

Gość gość
Bądźmy tu wszyscy samotni w Sylwestra i będziemy się poznawać!

Gość gość
gość wczoraj Ja też tu będę w Sylwestra a jestem kobietą. Może mnie dotrzyma ktoś tu towarzystwa xxxxx nie czekajmy do sylwestra, racznijmy już teraz.

Gość gość
(20;15) No bo do tej pory wszystko mi bardzo ciężko szlo ,jak słoń pod górkę, praca, szkoła, związki z facetami .Zależy mi na poznaniu kogoś ale ja juz nie mam sily starac sie i wogole ludzie mnie nie lubią,.Zaden facet do mnie nie ciągnie, nigdy mnie żaden mężczyzna nie kochał ,taka czysta miłością bo o byle jaka miłość mi nie chodzi.

Gość gość
gość dziś może tak na prawde fajna z Ciebie kobieta tylko trzeba Cię lepiej poznać i Ty też musisz dać komuś szanse na poznanie siebie.

Gość gość
16;36 Tak myślisz?, ojej dziękuję ci jesteś miły(a).

Gość gość
gość dziś (20;15) No bo do tej pory wszystko mi bardzo ciężko szlo ,jak słoń pod górkę, praca, szkoła, związki z facetami .Zależy mi na poznaniu kogoś ale ja juz nie mam sily starac sie. Xxxxx trzeba się dopasować jakoś a wtedy nie trzeba się starać, wystarczy że się jest.

Gość gość
gość dziś 16;36 Tak myślisz?, ojej dziękuję ci jesteś miły(a). Xxxxxx Zawsze jestem miły , przynajmniej staram się dla Ciebie ;-)

Gość gość
16;36 Przykład taki, a mianowicie parę lat temu wyprawiłam sylwestra u siebie w domu .Zaprosiłam koleżanki ze swoimi chłopakami ,nawet 1 koleżanka ze swoim chłopakiem bez zaproszenia sie do mnie na sylwestra wprosiła,przyjęłam ja bardzo milo, każdy cos przyniósł do jedzenia, no i ja zrobiłam sałatkę ,bigos, placek upiekłam ,potem piekliśmy kurczaka ktoś zapomniał wyłączyć piekarnik ,dom był by spalony, lampa w pokoju rozbita.Nie robiłam nikomu za to awantury, bo każdy był spity ,nikt nie był trzeźwy. W następnym roku koleżanka wyprawiała sylwestra ze swoim chłopakiem i zamiast dać mi wcześniej znać o sylwestrze, żebym mogla się przygotować ,to ona 2 godz przed sylwestrem zadzwoniła, ze mam przyjść a ja nawet szampana nie miałam żeby do niej pójść i szlam z gołymi prawie rękoma, dobrze ze paluszki miałam. Tak mnie zaprosiła od niechcenia, jak 5 kolo od wozu, dlaczego to nie wiem tego do dzisiejszego dnia.Przykro mi.

Gość gość
Często sięgasz po alkohol ?. Nie ma się czym przejmować, wszyscy są dobrzy kiedy czegoś chcą lub czerpią jakiś zysk.

Gość gość
(16;52) Mutti tym bardziej ci dziękuję.Pozdrawiam

Gość gość
Rzadko sięgam po alko, ale teraz zdarza mi się coraz bardziej smutki zatapiać w alko.

Gość gość
(17;17) I tu się z tobą zgadzam, każdy chce mnie tylko wykorzystywac, w szkole tez to samo było, notatki z historii to od Klaudii, notatki z geografii od Klaudii, pomoc w chemii do Klaudii, ej Klaudia co robisz w domu, bo ja nie umiem tego zadania a i tak każdy ma mnie gdzieś, co się dzieje z tymi ludźmi?

Gość gość
Ja na 99% będę w SYLWESTRA na kafe. Mimo że mam 20 lat. Ten 1% to nadziej albo cudu że gdzieś pójde na sylwestra nadzieja umiera ostatnia jak to mówią... ;(