Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 11, 2016 Ja na pewno nie. Nie autorka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 11, 2016 23:48 pustaki sie odezwa艂y Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 11, 2016 A czy to, 偶e czuj臋 "wi臋cej" ni偶 inni ludzie ma zwi膮zek z tymi neuronami?Z regu艂y bardzi szybko wyczuwam czyje艣 emocje-jestem na to bardzo wra偶liwa. I kto艣 mo偶e mi mowi膰, 偶e jest ok., ale ja widz臋 po mowie cia艂a, gestach, 偶e nie jest ok., 偶e mnie nie lubi/dra偶ni臋 go/jest z艂y na co艣, o co艣...To tez te neurony? Nigdt nie zwracam uwagi na to co mowi膮 ludzie-bo mowi膰 mo偶na co si臋 chce, ale na to jak zachowuj膮 si臋. Do autorki: olej to i znajdz sobie pasj臋. Na wyklady z reguly chodzi caly rok, inne specjalnosci rownie偶. Znajdz znajomych na uczelni-nie w swojej grupie. Znam dziewczyne ktora nie zna艂a nawet po艂owy imiom ludzi ze swojej grupy mia艂a znajomych na roku. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 11, 2016 23:58 to mo偶e by膰 HSP Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 tzn?to zaburzenie/choroba?leczy si臋 to? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 No w艂a艣nie, to jest dziwne, 偶e nie lubi ci臋 nikt... Albo si臋 klika zm贸wi艂a, albo jeste艣 w otoczeniu do kt贸rego nie masz dost臋pu - ja tak mia艂am w LO, by艂am zbyt biedna i nie mia艂am dost臋pu do lepiej sytuowanych kole偶anek, ludzie z klasy byli pod wp艂ywem ro偶nych substancji ;) , zmieni艂am szkole i by艂o dobrze. W gimnazjum by艂am lubiana, jak zmieni艂am szkole w LO tez by艂am, w szkole policealnej nie by艂am, wiec pochodzilam 2 miesi膮ce, na studiach by艂am lubiana. To jest tez tak, ze jak grupa to wi臋kszo艣膰 bardzo pewnych siebie ludzi to bed膮 szuka膰 ofiary na sile, cichsze osoby podlizuj膮 im sie i wybieraj膮 jednego kozla ofiarnego, je艣li grupa jest zr贸偶nicowana pod wzgl臋dem temperamentu i jest kilka wycofanych os贸b jak ty to prowodyrzy maja utrudnione zadanie, wiec sami zadaj膮 sie z g艂o艣nymi baranami a cichych zostawiaj膮 w spokoju, jest podzia艂, ale nikt nie ma najbardziej przesrane. Czasami jest jedna , dwie g艂o艣niejsze osoby , a reszta ma wyebane na lans, to bardziej w grupach szko艂 dla doros艂ych. Mozesz sobie wyrobi膰 sztuczna pewno艣膰 siebie, np. ja ubieram sie sexownie i mam makija偶, wiec ludzie pozytywnie mnie oceniaj膮, faceci to wzrokowcy , wiec k****y szukaj膮ce zaczepki w wi臋kszo艣ci sobie daruj膮, wyrobi艂am w sobie agresje, nie zawacham sie p**********ic je艣li trzeba, to tez mozna wyczu膰. Studiujesz jaki艣 modny wsr贸d lansiar kierunek? ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 A jakie to s膮 te modne kierunki? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Mo偶e za bardzo si臋 starasz. Nie szukaj znajomych na si艂e ale b膮d藕 otwarta na innych. Nie b膮d藕 przesadnie mi艂a. R贸b to co inni. Rozmawiaj ale nie narzucaj si臋. Nie wyolbrzymiaj sytuacji. Mo偶e tylko tak ty to widzisz. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 00:03 google nie gryzie. Poszukaj. To nie jest 偶adne zaburzenie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 00:10 Sama ze sob膮 ma rozmawia膰 jak nikt sie do niej nie odzywa? :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Zmie艅 uczelnie bo jak w tej zostaniesz to ju偶 zupe艂nie twoje poczucie w艂asnej warto艣ci spadnie do zera. Chodzi艂am do pewnej szko艂y, i w klasie mnie nikt nie lubi艂. "Wielka pani pedagog" powiedzia艂a , ze nie jestem otwarta itp. a okaza艂o sie potem , jak zmieni艂am szkole, ze mieli mnie w klasie za wiesniare, ciipowata, nie by艂am wylansowana jak reszta z nich, nie by艂am wygadana, powodzenia (trudno je mie膰 jak masz taaaka opinie), i moje nastawienie nic by nie zmieni艂o, oni byli najlepsi a ja ta gorsza. Kilka mniej wylansowanych dziewuch podlizywalo sie wrednym sukom i powtarzaly co one gadaj膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Jaki kierunek? Jakich masz ludzi w grupie? Czasem jest tak, 偶e chc膮 ci wm贸wi膰 , 偶e cos z tob膮 jest nie tak, ale ze jestes otoczona wrednymi sukami, dziffkami, i pustakami pod wp艂ywem ro偶nych substancji to nie bior膮 tego pod uwag臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 wlasnie, jaki kierunek? moze to jakis wyscig szczrow w stylu SGH, albo jakies pustaki z zarzadzania? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 na zasady nie ma rady jestes taka jak#TAMTA DZIEWCZYNA# pisz nz priv Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Czy mo偶na by膰 zwyk艂ym 艣mieciem, kt贸ry nigdy nie wychodzi z domu, brak koleg贸w, kole偶anek, dziewczyny, itp , koledzy srali do tornistra. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Ludzie bardzo patrz膮 na wygl膮d. Sama sie o tym przekona艂am. Kiedy艣 by艂am pe艂na zycia, zawsze 艂adnie umalowana , ubrana itp. by艂am rozchwytywana przez facet贸w, kobiety wida膰, ze mia艂y wkoorw w oczach, ale mia艂y respekt. Przesz艂am niedawno depresje,nie malowa艂am sie, ludzie traktowali mnie jak gowno, kobiety g艂upio sie u艣miecha艂y, czu艂y si臋 lepsze. Teraz czuje sie lepiej, znowu zacz臋艂am 膰wiczy膰, ju偶 schud艂am, maluje sie... jeszcze nie jest tak jakbym chcia艂a, ale lepiej, i faceci zn贸w mnie zacz臋li zauwa偶a膰, kobiety , widz臋, ze zastanawiaj膮 sie czy by膰 suka czy ignorowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 powiedz, jaki kierunek, bo jestem bardzo ciekawa... Jesli o to ci chodzi, to nikt ze znajomych cie po samym kierunku nie zidentyfikuje, przeciez jest tyle uczelni w ca艂ym kraju ;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 up Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taki jeden facet 31 Napisano Listopad 12, 2016 To co ludzi 艂膮czy to jest podej艣cie do 偶ycia, poczucie humory, nieraz styl ubioru , itp. Ja co prawda nigdy nie mia艂em tak 偶eby wszyscy mnie nie lubili tylko by艂o tak 50/50 sam nie wiem po prostu z pewnymi lud藕mi si臋 b臋d臋 藕le czu艂 i odwrotnie. Sam kiedy艣 pr贸bowa艂em "udawania" i owszem wtedy mo偶na si臋 "dosta膰" do innej grupy ,ale takie udawanie kosztuje dodatkow膮 energi臋 i jest po prostu m臋cz膮ce na d艂u偶sz膮 met臋. Wszelkich "odludk贸w " jakich pami臋tam ze swojego 偶ycia charakteryzowa艂a specyficzna inno艣膰, np kto艣 nietypowo si臋 porusza艂 ,a do tego dziwnie m贸wi艂 , nie 艣mieszy艂 go humor grupy ,albo d膮sa艂/czu艂 si臋 obra偶ony to grupowe 偶arty. W r贸偶nych etapach 偶ycia jest r贸偶nie. W doros艂ym 偶yciu to my艣l臋 ,偶e g艂贸wne skrzypce gra: podobny styl 偶ycia i rozumienie 艣wiata i poczucie humoru, reszta mniej wa偶na cho膰 jedno z drugim si臋 troch臋 wi膮偶e zapewne. np styl 偶ycia ze stylem ubioru. Rada, recepta ? Zaakceptuj i pokochaj siebie tak膮 jaka jeste艣 i skup si臋 bardziej na wynajdywaniu ludzi podobnych do Ciebie ,a reszt臋 olewaj i wyucz si臋 mechanicznie rozmawia膰 z lud藕mi kt贸rych nie lubisz/nie trawisz na tyle 偶eby si臋 dogada膰 w 偶yciu codziennym, a potem w pracy np. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Mozna udawa膰 pewno艣膰 siebie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 ale to udawanie pewnosci jest meczace i latwe do rozszyfrowania przez co bystrzejszych obserwatorow :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 up Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 15:46 Owszem , ale da ci to pewien czas spokoju... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Dlaczego ktos mialaby obserwowac kazdy twoj ruch ? Przeciez nie wygladasz jak gwiazda :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 Dlaczego obserwowac kazdy ruch? Po prostu uwazam, ze jak ktos udaje pewnego siebie, a jest bardzo niepewny, to przy odrobnie intelgencji emocjonalnej 艂atwo to wychwycic, wcale nie trzeba sie strasznie dokladnie przygladac osobie... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 16:52 No i ktos to wychwyci i ? :D I tyle Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 12, 2016 No tyle, 偶e jak wychwyci, to nie spe艂ni to swojego celu, bo dalej bede w ich oczach niepewna siebie osoba... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach