Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie zamknięcie faceta w klatce

Polecane posty

Gość gość

Tak że on próbuje wyjść, krzyczy, chce otworzyć klatkę, ale nie da się i z tego powodu cierpi psychicznie. Oczywiście nago, nie ma żadnego kibelka, więc musi srać i szczać przy wszystkich, dla których stanowi to atrakcję. Co jakiś czas wchodzą wyuzdane hardkorowe laski i znęcaja się nad nim sexualnie.

Gość gość
I karmią go swoim moczem, jak toaletę. Mam takie zadatki na takiego uległego, ale jeszcze nie w tym roku

Gość gość
Ma czuć przed wszystkimi strach, ma nie móc usiąść na spuchniętym tyłku od klapsow, ma być często szczuty wolnością, której już nigdy nie zobaczy.

Gość gość
A w przyszłym? :p

Gość gość
Przypomina to system zatrudnienia w Polsce.

Gość gość
A w przyszłym? jezyk.gif xxx Jak się przeprowadzę do większego miasta, bo w moim nie znajdę kobiet dominujących.

Gość gość
W warszawie jest ich sporo :p

Gość gość
Liczę bardziej na Kraków. Warszawa nie dla mnie.

Gość gość
Szkoda, bo marzę o uległym facecie.

Gość gość
To w warszawie ich nie ma ?

Gość gość
Do tej pory nie spotkałam.

Gość gość
To smutne. Ja jestem z Podkarpacia i to z dziury, więc nie mam jak znaleźć tutaj takiej kobiety. W domu trzymam różne akcesoria sado maso, nawet obrożę, a nie ma kto mi jej założyć. Na różnych portalach są ulegli, np na bdsm.pl czy sadomania. Bardzo lubię czytać opowiadania czy oglądać filmiki, jak kobiety mają władze nad facetem, nieraz sikają mu do ust, czy do miski i każą pić, traktują go jak papier toaletowy. usługiwacza do robienia im dobrze językiem, czy pieszczenia ich stóp. Marzy mi się nabić na dildo takiej, jak mnie rznie w tyłek.

Gość gość
Podasz mi kilka linków? Masz może takie z prowadzeniem faceta na smyczy?

Gość gość
To zupełnie normalne i naturalne. Obecnie 99% młodych kobiet tak ma. Pamiętajcie tylko, żeby klatka stała w miescu, z którego nikt nie usłyszy krzyków i wrzasków :) Miłej zabawy :)

Gość gość
jak będzie ruhanko to zgadzam się na wszystko 🖐️

Gość gość
q ogóle dlaczego zakładasz ze facet chcialby stamtąd wyjść majac jedzenie i seks z eieloma wyuzdanymi kobietami? mi się nie chce usiąść przy komputerze nawet dobrze ze nam tablet i konsole przenośne dzieki temu mogę sobie cały czas leżeć :classic_cool:

Gość gość
Nie da się tutaj przesłać linków, bo uznaje za Spam.

Gość gość
To zupełnie normalne i naturalne. x W twojej fantazji pewnie tak

Gość gość
Takie zboczenie powinno się leczyć bo prowadzi do mordowania zwierząt i pedofilią. Najlepiej kulką a łeb.

Gość gość
15.00 gdyby to że one go gwalca było bolesne, połączone z ciągnieciem za fiuta, rażeniem prądem do upadłego, biciem, zmuszeniem do np biegania tak by go wymęczyć do wszelkich granic, a gdy już byłby tak zmęczony że ledwo by stał na nogach, dopiero zaczną wszystkie powyższe czynności, podawanie środków na przeczyszczenie połączone z lewatywa, a gdy już go zakręci zatkanie dziurki czymś tak by brzuch mu pękal, a on sam nie mógłby się wysrać... ... chciałbyś takie życie dzień w dzień? :classic_cool:

Gość gość
13:52 jesli zakończy się to soczysta akcją typu spust do ust to jestem jak najbardziej za :classic_cool:

Gość gość
Ok. Ale okaże się, że dziewczyna w ustach miała kubeczek, po czym nasika do niego, wymiesza i zmusi cię do wypicia tego. :classic_cool:

Gość gość
14:46 Jako niewolnik zrobię wszystko by złączyć się narządami plciowymi z mą pania. To jest moje największe marzenie jako niewolnika...

Gość gość
Skąd jesteś? :p

Gość gość
Z Polski,kraju bialych niewolników madame...

Gość gość
Ściślej?

Gość gość
a ladna jesteś czy pasztet? bo jak pasztet to ja dziękuję za takie niewolnictwo :P

Gość gość
Wczoraj tu pisałem. Kiedyś na necie czytałem opowiadanie, jak kilka kobiet po imprezce, uwięziło jednego faceta w swoim mieszkaniu, zakleiły mu taśmą usta, a przez kilka dni, miesięcy, sikały mu do miski i dawały do picia. Również srały mu do ust, i szczerze przyznając, byłem mocno podniecony jak to czytałem.