Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlode babcie znacie w jakim wieku

Polecane posty

Gość gość

Kolezanka 37 lat zostanie babcia.. Szok.. Znacie tak mlode babcie?

Gość gość
Moja sąsiadka została babcia q wieku 36 lat, ona miała 18- wyszła za mąż zaraz po urodzinach i od razu dziecko, i jej pierwsza córka w tym samym wieku, tyle że bez ślubu, ale ten wzięła tez szybko. Wiec jakiegoś strasznego skandalu w sąsiedztwie nie było ;) zawsze mnie dziwiło ta babcia niemalże w wieku mojej mamy

Gość gość
A znacie mlode prababcie? Moja zostala babcia zostala prababcia w wieku 55 lat :)

Gość gość
Moja znajoma została babcią w wieku 41 lat. Jej córka zaszła w ciąże mając 20 lat.

Gość gość
Moja mama miała 38.

Gość gość
Najmłodsza babcia jaką znam - 35 lat (ona i córka zaliczyły wpadkę). Reszta 40+, co już mnie nie szokuje. W ogóle znam parę rodzin, w których 20 lat to normalny czas na dziecko, więc, są prababcie 60-letnie. I to wcale nie patologie - wtedy po prostu klasyczną rolę babc***ełni prababcia i w ogóle ma się więcej osób do pomocy przy dziecku.

Gość Hcdg hcc
Moja teściowa, jak miała 37 lat. 2 corunie urodziły pierwsze dziecko, mając po 17 lat, trzecia corunia mając 18.

Gość gość
pamiętam z podstawówki, jak koleżanka zaszła w ciązę w wieku 16 lat. Jak byłam w 1. ciąży w klinice, to przyszła z córką pytać o druk do becikowego. Rodziła córka. W podobnym wieku. Czyli koleżanka-babcia miała 32-33 lata.