Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona mojego partnera chce nam wsadzic na głowe dzieci na święta

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myslicie? Matka która pzobywa się dzieci na święta? Powiedzialam partnerowi że jak tak, to w grudu alimentów nie musi płacić.

Gość gość
No ale to jego dzieci, nie?

Gość gość
Trzeba było sobie szukać bezdzietnego kawalera

Gość gość
Myślę że to prowokacja. Liczysz na komentarze ze sucza z ciebie i ze to jego dzieci. Ale załóżmy że nie i faktycznie masz taki problem to ile świat dzieci spedzily z ojcem, ile mają lat? Będąc w związku z facetem z bagażem trzeba się liczyć także ze wspólnymi świętami czy wakacjami. Poza tym alimenty i takusi zapłacić a twoje musi nie musi wsadz sobie między bajki.

Gość gość
provo 0/10

Gość gość
Zrobcie jakis dowod,nagrajcie dyktafonem,kamera,kopie smsow,emaili itp.jak dzieci dorosna i matka bedzie im prac mozgi,ustawiac to wtedy bedziecie mieli dowody jak jest prawda o matce dzieci i im pokazecie dowody.

Gość gość
Dzieci mają odpowiednio 16, 14 i 4 lata. Ojciec odszedł od nich przed urodzeniem najmłodszego dziecka i od tej pory jestesmy razem.

Gość gość
To nie sa dzieci autorki wiec ma prawo sie buntowac.ojciec swoj obowiazek w postaci alimentow spelnia.a jak matka nie chce opiekowac sie swoimi dziecmi to niech odda je ojcu i niech placi alimenty ona dla ojca albo niech dzieci odda do adopcji,domu dziecka.

Gość gość
Kurde jak by mi była żona chciała dać dzieci na święta to byłbym w 7 niebie. Brakuje mi ich w święta, każde spędzają z matką i zawsze mi w ten dzień smutno. Więc dziwię się, że twój partner nie chce swoich dzieci na święta...

Gość gość
A ile ojciec spędza dni w roku z nimi??

Gość gość
Nic nie napisala ze partner nie chcce dzieci w domu na swieta! To ona nie chce! I do nieplacenia alimentow rowniez ona namawia!

Gość gość
W sumie fajny gość kobietę w ciąży zostawił z dwójką dzieci dodatkowo i problemem są jedne święta. Bo przecież matka ma pokutę do końca życia.

Gość gość
Prowokacja - nie odpisujcie idiotce