Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brat mojego męża rozżalił się i obraził że nie będzie chrzestnym. żałosne...

Polecane posty

Gość gość
Autorko jesteś żałosna

Gość gość
skoro taka wyszczekana jestes autorko to i ja cos tu napisze, choc jestem daleka od obrazania ludzi - wyobraz sobie idiotko, ze to ty jestes zalosna z tym tematem z d**y i swiat oraz spolecznosc kafe ma wieksze problemy niz ty, twoj szwagier oraz twpja cala rodzina razem wzieci!! ty rowniez naucz sie pisac ze zrozumieniem, bo wciaz czekam na potwierdzenie tego, ze malzenstwo twojego szwagra jest takie doskonale i godne nasladowanja, bo jak na razie to napisalas, ze facio traktuje zone jako dodatek i jest zazdrosny jak dzieciak oraz to, ze uwaza, ze kobieta powinna siedziec w domu z dziecmi.

Gość gość
Dawno takiego bydla jak autorka nie widzialam na kafe. Ciekawie sie czyta. Dalej autorko swietnie ci idzie plucie gownem

Gość gość
Masakra.... Okropna baba... Autorka oczywiscie....

Gość gość
Weszlam i mialam cos odpisac na temat ale sobie daruje autorko bardzo brzydko wyzywasz. Masakra

Gość gość
Tu sie wypada zastanowic nad tym - matka wychowuje, daje przyklad. Piekny przyklad takie prostactwo i chamstwo. Chrzestni sa od prezentow - super podejscie.

Gość SlowianskaLala
Oj bedziesz musiala sie grubo wyspowiadac przed tymi chrzcinami. Wszyscy widza ze zalezy Ci na kasie interesowna jadowita zmijo. I nie dopowiadaj sobie teorii o zazdrosci, o brylowaniu brata, o dobroci serca jak to nie chcesz obciazac bliskich. Zalezy ci na kasie. Twoje dziecko nie jest osmym cudem swiata. Ot caly rozdarty gnojek jakich pelno. Myslisz ze wszscy bija sie o to by byc chrzestnymi twojego pomiota? Haha:)

Gość gość
13:32 tak patrzę i patrzę jak przyganiasz autorce, nie popieram jej słownictwa, ale u ciebie z gęby słownictwo dużo gorsze wychodzi...poczytaj swoje wpisy... dno to mało

Gość gość
SłowiańskaLAla... pomiot, g****o, itp. życzę aby kiedys twoje dziecko ktoś tak nazwal, zobaczymy jak ci fajnie bedzie... żal mi takich ludzi choc tak jak mowie, autorki nie popieram...

Gość gość
ja piernicze, oczom trudno uwierzyć. autorka się poci wyjaśniając że dowiedziała sie co stało za zachowaniem szwagra ("szwagierka powiedziała,że jej mąż chciał być chrzestnym i jest przyzwyczajony że to on gra pierwsze skrzypce w zwiazku") a wy swoje... no to ja sie nawet nie odezwe bo widzę ze nie ma po co, gadać z kurami? orzeł nie potreafi...