Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich którzy poznali kogos w internecie

Polecane posty

Gość gość

Poznalam kilka mc temu fajnego faceta w internecie na pewnym portalu nic typu sympstia czy inne wylegarnie zbokow. Dobrze nam sie rozmawia. On bardzo zaangazowal sie w nasza znajomosc. Ja podchodze raczej sceptycznie. Problem w tym ze on ma 32 lata a ja 24. Poza tym jest z drugiego konca Polski. Gdyby mieszkal blizej to nawet bym sie z nim spotkała ale w takim wypadku to chyba bezsens. Czy jakos delikatnie zakonczyc te znajomosc? Jesli tak to w jaki sposob?

Gość przerost tresci nad forma
napisz mu prawdę, a mianowicie że na forum znanym z użytkowników o wysokim iq :D zapytałaś coś masz zrobić i ludzie napisali, że masz go zostawić :D bo tak napiszą :D na pewno doceni i twoją szczerość i twój intelekt i nie będzie protestował :D dziwię się dlaczego ludzie tak kombinują zamiast powiedzieć prosto z mostu.

Gość gość
gość-dziś - to, że on jest z drugiego końca Polski- nie widzę problemu. Mam podobną sytuację , spotkaliśmy się kilkakrotnie, utrzymujemy kontakt cały czas i planujemy wspólną przyszłość.

Gość gość
Może jednak powinnaś utrzymać znajomość bo może to twoja ostatnia szansa na poznanie faceta ?

Gość gość
Jak chcesz mądrej rady, chcesz wiedziec, czy warto inwestowac czas w tę znajomość, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
czemu uwazacie ze to jedyna szansa dla mnie na poznanie faceta?

Gość gość
kto napisal, ze jedyna??? sama go poznalas przez net i sie jeszcze pytasz co robic :O

Gość gość
Czy to dobry pomysl poznac kogos przez internet sama mam dylemat czy tak nie sprobowac ale nie mam odwagi.

Gość gość
Miałam się takie relacje. Żadna nie wyszła. Najpierw jest fajnie ale po czasie wychodzi ze ktoś musi rzucić wszystko i się przeprowadzić. Poza tym myślę że nie można w 100 % poznać takiej osoby. Jednak Real to real

Gość gość
Czy to dobry pomysl poznac kogos przez internet sama mam dylemat czy tak nie sprobowac ale nie mam odwagi.

Gość gość
Maz zostawil mnie dla mlodszej przeplakalam wiele dni a dzis pierwszy raz poczulam ze pora o nim zapomniec ze brakuje mi kogos. Dlatego pomyslalam ze moze warto zaczac szukac.

Gość gość
dziś [01:08 Faceci to podle mendy :/

Gość gość
gość dziś dziś [01:08 Faceci to podle mendy :/ Weź panuj nad słowami bo cie podam do sądu za zniesławienie