Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Hej, Nigdy nie zdawałam pytań na tego typu forach internetowych ale zaczęłam się martwić i mam nadzieje że ktoś mnie uspokoi. Ogólnie jest tak że od pierwszego miesiąca okresu mam idealne miesieczkowanie co 28 dni przez 6 dni i 2 dni na usunięcie pozostałości miesiąc w miesiąc jest to samo co do godziny potrafię wyczuć kiedy dostane okres za każdym razem jest identycznie. Aż do tego razu w tym miesiącupo tym jak kochałam się ze swoim chłopakiem przez parę kolejnych dni strasznie bolało mnie podbrzusze po czym idealnie jak co miesiąc dostałam okres tylko było coś nie tak nie miałam żadnych objawów w ogóle nie czułam ze go mam i trwał tylko 4 dni (jak nigdy). Po czym dokładnie w samym środku dnia 14 dostałam jakieś dziwne plamienia nie było w tym krwi po prostu dziwne brązowe plamienia z duzą ilością śluzu i trwało to nie całe 2 dni. Oczywiście umówiłam się już na wizytę u ginekologa ale jestem nieco przerażona. Dodam jeszcze ze od tamtej pory czesto jest mi nie dobrze i zbiera się na wymioty tylko ze w różnych porach dnia. Jestem też mega uczulona na zapach papierosów aż mnie odpycha co dziwne bo długo paliłam i zapach mi nigdy nie przeszkadzał. Bałam się ze może to być ciąża zrobiłam test i wyszedł negatywny. Któraś z was miała podobny przypadek? Jeśli tak to proszę o pomoc :) Z góry dziękuję : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować