Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja modliłam się do diabła?

Polecane posty

Gość gość
sam jezus to powiedział jezu ufam tobie mamy jemu ufac

Gość gość
Chciałam pogadać, ale to co pisałam ostatnio zdarzyło się po spowiedzi no i pozatym nie było zbyt czasu, rekolekcje. Ale jak powiedziałam nie będę już się żalić tylko coś z tym zrobię :).

Gość gość
jeśli wyczujesz znowu zły napór myśli to poproś od serca Najświętszą Maryję słowami : " O Najświętsza Maryjo powiedz twoje słowo 'uciekaj' do tego , który mnie prześladuję ". A wiedz o tym , że nie ma takiej 'istoty' na tym świecie która by mogła nie posłuchać Jej rozkazu . Sposób ten pochodzi z objawienia Matki Bożej . Mnie to wezwanie bardzo pomogło .

Gość gość
Spróbuję tego.

Gość gość
uwierz mi , że bursztyn nie tylko do ozdoby był od średniowiecza poszukiwany ale również jako lekarstwo na oddalenie złego ducha . Ale nie do picia tylko do mycia głowy . Obecnie w rossemanie jest dostępny gotowy szampon z bursztynem w niewielkiej płaskiej plastikowej butelce w kolorze miodu (ok. 6zł). Doznasz uspokojenia po umyciu tym szamponem ale nie spłukiwać wodą tylko ręcznikiem wytrzeć . Pozdrawiam .

Gość gość

każda modlitwa ma być trudna szatan to nie przelewki systematycznie będzie niszczył twoja relację z bogiem