Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestała      czytaczka

Karuzela

Polecane posty

Gość gość
. Czemu taki idiotyczny nick?,Mnie pokory nie ucz bo ja zapatrzona w siebie nie jestem ani tymbardziej egoistkaFuczałes jak rozkapryszone obrażone dziecko.Pamietam tamten dzien.doskonale i wiem czemu tak powiedziałam.Stale Ci doope bronie a ty co robisz. Sisi :(

Gość gość sisi s
Żadnego trola i ty dobrze o tym wiesz .!Nie w******j mnie bo zaczne sypać nazwiskami i faktami dosadnie ,nie żartuję!Miarka sie przebrała.Wczoraj gadałam z bratem i on wie ze nikt ze mnie debilki robił nie bedzie .Nie zycze sobie zeby moja rodzina sie z wami zadawała czy udzielała info na moj temat!Z tego powodu Wigilie wole spedzic w domu i w ogole zrywam wszelkie kontakty z rodziną.!Pozatym zawsze byli podli w stosunku do mnie i Szymona.Koniec.

Gość do MMartusi
Marteczko ci/pe/czko kto komu zazdrosci "dzieciatka" serdenko ty moje?

Gość gość
Czego można zazdrościć Słowianie Martho przebrany Deszniku Januszu? Mąż zapiertolony na obczyźnie, ta siedzi tłustą dópą na ero i prosi by nick Nowy w mieście wlazł na nią :-D:-D Już Piotruś porzuca Bałuty, zadzieraj Kielce i leci do Słodkiej Kalkszanki z niemieckim mężem i dwójką dzieci :-P:-P Słonina jesteś tłusta, gruba, śmierdzisz, jesteś wulgarna, aseksualna i hejtujesz inne ładniejsze od siebie spalony klaku wiecznie na gazie. Nawet prawo jazdy masz na termin z racji tuszy i chorób :-O Jest współczuć nie zazdrościć.

Gość gość sisi s
13.33 Odwołaj ten epitet albo bekniesz za obrazę!Nie życze sobie!Boli cue ze pisze prawde??i bardzo dobrze ,ma boleć!.O to własnie chodzi!Skonczy sie chamstwo!Chcieliscie wojny to ją bedziecie mieć.!Szumowiny bez kultury i moralnosci.!

Gość gość sisi s
13.33 Odwołaj ten epitet albo bekniesz za obrazę!Nie życze sobie!Boli cue ze pisze prawde??i bardzo dobrze ,ma boleć!.O to własnie chodzi!Skonczy sie chamstwo!Chcieliscie wojny to ją bedziecie mieć.!Szumowiny bez kultury i moralnosci.!

Gość Dragon00
Idę se,serce mnie boli jak to czytam...

Gość gość
sisi s cos ty za jedna? Za bardzo sie wczulas i cie ponosi. Spasuj nieco, kafe to nie real.

Gość gość sisi s
13.42Myslisz ze sie wywiniesz jak zaczniesz kota ogonem wywijać?Nic z tego!Ile lat to korestwo już trwa .?Mam ci przypomniec kto mi w 2008 r esemesa pisłał i kto mnie pod liceum i na goreckiej sledził to samo pozniej pod biblioteką a na basenie ostatnio to myslałam ze z nerwow to cie do wody wrzuce.Co nie spodziewałes sie na pływalni ze taka jestem pewna suebie?no to sie kuzwa zdziwiłes i o to chodzi!,mnie nie wykonczysz psycholu i nie życze sobie łazenia za mną.Iwoną sie zajmnij.!.i dziecmi bo je zaniedbujesz i zły przykład dajesz.Koniec.

Gość gość
To ta sylwia psychol jakis

Gość gość
Słonino faktem jest że w twoim domu nadużywało się alkoholu i faktem jest że wyssałaś tego bakcyla z mlekiem matki ;) Prawda? Ktoś kto wychował się jako DDA , w dodatku przemoc i gwałt nie może być normalny i stworzyć normalnej rodziny bo nie ma takowych wzorców. Czego jesteś najlepszym przykładem. Twoja wulgarnośc, nachalność,treści i podteksty seksualne które ferujesz tylko to potwierdzają. Ja nawet nie chce wiedzieć co sie u ciebie dzieje w czterech ścianach, co z dziećmi, co z męzem podczas gdy ty w pijackim amoku na karuzeli prawisz swoje mundrości:o

Gość gość sisi s
13.47 Mnie też.boli ,nawet bardziej!//Owszem kafe to nie real bo w realu jest jeszcze gorzej ,przez te same osoby ktore tu siedzą.Wiem o czym mowie,jestem po powaznej rozmowie z wieczora i to dopiero poczatek.

Gość gość
jak widze nick sisi coś tam dalej to nawet nie czytam treści :D tak samo jak IN spectre :D na bank nic nie trace

Gość gość
Straszne. Sisi to troll z uczuciowego. Nie tak dawno twierdziła że imperium to Szymon :-D:-D Idźcie na zakupy, odkurzcie dom, umyjcie okna i zazyjcie lekarstwa bo źle z wami :-O

Gość gość sisi s
13.56 Zazdroscisz mi ze mam pożadnego ojca ?nie tak ja twoj pijaczyna!,i nie tsk jak ty tfu!Moj tata nigdy alkoholu nie uznawał i nie uznaje bi tak został wyhowany i tak też mnue wyhował.Nienawidzimy pijakow tskich jak wy i zboczencow bo zarowno jajak i mij tato wyroslusmy w porządnych i wierzących rodzinach.Piszesz raczej o sobie psycholu i skincz wymyslać jakieś pieprzine gwałty chyba ze chcesz zeby to ja zaczeła rozprowadzać w twoim srodowisku ze zgwałciłeś zonę .Ciekawe co ona na to?Jak nie potwierdzi to znaczy ze kryje przedtepce.Zginuesz od swojego własnego jadu.Kto mieczem wijuje ten od miecza ginie "dziku ,rumcajsie pieprzony.Kto jak sie przezywa sam sie tsk nazywa.Zapomniałes mnie od kiełbas zwyzywać.

Gość gość
Chamy j****e

Gość gość
Ona ma racje,chorzy są.Biją piane bo pisze co mysli.

Gość gość sisi s
Potraficie tylko chlać,rzucać wulgarne teksty wymyslać urojone gwałty ,robic z ludzi psychicnych,posadzac o pedofilie ,wyzywać od cfeli ,,prawiczkow,pedałow,ćpunow itp.Taka jest wasza piedolonopisowska polityka ale wroci sie wam to wszystko predzej niz sie tego spodziewacie.

Gość gość
Nie tylko mysli ale i widzi ,a ze nie boi sie pisac co mysli to to was uwiera.Ma do tego prawo.

Gość gość
Sisi ale o co ci chodzi? Jakim cudem tutaj ktos pisze o tobie jesli nikt nawet nie wie kto kim jest, ani kim ty jestes ani kto siedzi po drugiej stronie? Nawet jesli ty wiesz kim jest jeden z uzytkownikow to my forumowicze nie mamy pojecia o kim mowa ani ze ty czy ktkolwiek inny jest w tej chwili kompromitowany. Wiec jaki jest sens wszczynania wojny i darcia kotow na tym (wystarczajaco kretynskim zreszta) watku? Dopiero kiedy tu weszlas i zaczelas pisac o jakichs rzeczach zaczelo sie mieszac - ktos wyzywa kogos od Slonicy i mi sie wydaje ze to Slowianke ktos jedzie w taki sposob, ty odpisujesz temu komus wiec wnioskuje ze Slowianka to ty Sisi, ale wczesniej miedzy toba a Slowianka byl jakis dialog wiec ta teza odpada. Ktos tez bronil Slowianki twierdzac ze zna jej rodzine wiec juz niewiadomo kto i co i wogole..

Gość gość
SiSi rozwiązanie jest proste,nie wchodzić tu.

Gość gość
martha o jaka strone pytasz?