Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marszał33wa

Gdzie mogę znaleźć kobietę lubiącą sex z wysokim libido ?

Polecane posty

Gość Marszał33wa

Mam 33 lata rok temu skoczył się mój związek z dziewczyną który trwał 6 lat, przez ten czas miałem dwie kochanki z którym mi było dodrze lecz traktowały to jak przygody (jedna była zamężna). Chciałbym poznać kobietę która ma wysokie libido, lubi sex (codziennie ) i ma dojechane fantazje które chce realizować. Dziewczyny które prze ten czas poznawałem na Sympatii wolały bardziej spacery, romantyczne kolacje i patetyczne wyznania czyli to w czym nie czuje się najlepiej. Gdzie mogę znaleźć kobietę która pragnie tego co ja ? Proszę o porady.

Gość gość
Takie coś jak ty nawet na to nie zasługuje .

Gość Marszał33wa
gość dziś Dlaczego ? Szukam tylko swojego szczęścia w życiu.

Gość gość
ale ty jesteś głupi

Gość princessinthesky
Kobieta z wysokim libido też potrzebuje faceta z którym będzie szczęśliwa. U mnie seks jest za każdym razem kiedy się widzimy, lub więcej niż raz, ale kolacje, spacery, wycieczki, wspólne spędzanie czasu, wyznania, praca nad związkiem - to wszystko jest ważniejsze. Relacja z facetem gdzie jest tylko tzw. netflix&chill szybko się nudzi. A poza tym zakochana kobieta zrobi wiele żeby dogodzić swojemu mężczyźnie.

Gość gość
Na http://ekstaza.pl albo czymś takim. Tutaj raczej nie a nie nie na zwykłych portalach randkowych :P

Gość Marszał33wa
"...A poza tym zakochana kobieta zrobi wiele żeby dogodzić swojemu mężczyźnie." Ja szukam kobiety która uprawia sex bo go lubi a nie dlatego ze jest we mnie zakochana.

Gość gość
Kobieta nie myśli o sexie w ten sam sposób co mężczyzna. Potrzebne są jej również inne doznania nie tylko na płaszczyźnie fizycznej.

Gość Marszał33wa
Ale ja szukam takiej dla której ta sfera jest najważniejsza.

Gość gość
po prostu szukasz erotomanki, takiej wszystko jedno z kim z czym i gdzie byle dużo i często

Gość Marszał33wa
Temat aktualny gość 2016.12.11 Nie szukam kobiety której wszytko jedno z kim, wole by miała jakiś gust .