Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś z was też nie wierzy że może być kochany

Polecane posty

Gość gość

Ciągle myślę, że muszę mieć odpowiednie cechy, żeby być kochana. Chłopak deklaruje, że akceptuje we mnie wszystko i ja to czuję, nigdy żadnym gestem mi nic nie udowodnił, że jest inaczej, ale ja i tak się podświadomie boję. Czasami analizuję, czy nie wychodzę przy nim na za głupią, czy dobrze robię to czy to, unikam różnych rzeczy. Żałuję, że nie pokazałam się z jeszcze lepszej strony (a wiem że bym umiała) ktoś ma podobny problem?

Gość gość
Swoejgo ciała też się wstydzę, ciągle myślę, co będzie, jak wylądujemy w łóżku i zobaczy moje żyły na nogach (choć niby widział je w lecie) albo płaski tyłek.

Gość gość
Ja bym tobie wylizał tyłek, i to nawet po kupce. Akceptuję cię w pełni, łącznie z tym okropnym smakiem twojego kału:)

Gość Miss Know It All
A ja mysle ze jestem okropnie nudna. Nie mam problemow ze znalezieniem faceta, choc moim zdaniem jestem srednia a jednak mam tzw 'branie' , do czasu... Po paru randkach sie okazuje ze albo psychol albo znudzony... Badz tu madry i pisz wiersze... Glupia jestem i nudna, albo po paru randkach brzydne. C h u j wie :]

Gość gość
mnie kocha kazdy :)