Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa, no ręce mi już opadają.

Polecane posty

Gość gość
Poza tym moja Mama nie opowiada tak o swojej pracy, a miala kierownika , ktory ja dreczyl 10 lat. I wychowala czworo dzieci, a nie jedno.

Gość gość
12,51 ja nawet nie wiem czy dozyje do jej wieku :-D

Gość gość
Autorko, moja rada jest taka: zaproponuj tesciowej, ze ona moze cos przygotowac na swieta i ze przyjedziecie podzielic sie oplatkiem, ewentualnie u niej przenocowac, a potem pojechac do swojej rodziny .

Gość gość
Obchodzicie się tutaj z autorką jak z jajem od której czuć na odległość prostactwem.Nie dawajcie się wciągać w dyskusję z niąbo widać jak na dłoni że babsko nienawidzi matki męża i nadaje tutaj ja Wolna Europa by wyrzucić z siebie to zło co jej leży na wątrobie.

Gość gość
A ja zgadzam się z Alium. Czy autorka postawiła sie w sytuacji tesciowej? Wgigilia i święta z prawie obcyi ludzmi? Gdyby jej zalezalo to by przyjechala do tesciowej, 1 dzien swiat u swoich rodzicow albo na odwrot. Ale nie....autorka widac nie moze przebolec ze tesciowa jeszcze mloda i zyja, chcialaby pewnie dorwac sie do spadku a tu figa z makiem! Roszczeniowa baba. Fajnie teściowa cie rozegrała bo jezeli nie odwiedzicie jej to wyjdziesz na zawistna raszpla. I zycze ci aby w przyszlosci twoje dzieci tez mialy cie w d***e. I tak pewnie bedzie, bo uczysz je tego.

Gość gość
Uwaga, autorka jest chora psychicznie!!! Kto normalny tak by napisał: "Nie widze potrzeby siedzenia z nią w drętwej atmosferze, moz e i jest 5 kołem u wozu, moze i nie pasuje jej spędzanie świat z moją rodzina, ale ona jest jedna a nas czworo, wieć powinna się dostosować, a nie stawiać warunki"?!?!? Dziewczyno ty jesteś potwornie zraniona, czy byłaś molestowa w dzieciństwie że piszesz takei rzeczy na forum?! Jak można nie chcieć zrozumieć drugiej strony a uważać że ma być tak jak ty chcesz?! A gdyby była umierająca to tez byście przegłosowali że ma zostac sama!? Co ty sobą reprezentujesz?? Ja, ja i ja, ma być tak jak ja chce, itd...Żal mi twoich dzieci. Taka matka za wzór to POTWÓR!!!

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczyniom,ta osoba ma problem z psychiką. Jej wypociny i myślenie są na poziomie gimbazy. Czy taki ktoś powinien zakładać rodzinę i wydawać na świat następnych chorych.

Gość gość
Zdaje mi sie ze autorka nie stroni od alkoholu dlatego tak sie zachowuje :(

Gość gość
Gdyby Babcia miała wąsy to by była Dziadkiem. Co to za argument gdyby była umierajaca? To by była ZUPEŁNIE inna sytuacja i pewnie autorka by też inaczej postapila. Ale sądząc po twoim histerycznym tonie wypowiedzi ty pewnie jesteś z tych co siedzą w głowie u autorki i doskonale wiesz że postapilaby tak samo.

Gość gość
przepraszam tak z biegu napisała miało być "przedmówczynią"

Gość gość
autorko pamietaj: ty tez bedziesz kiedys tesciowa !!!

Gość gość
Oceniam autorkę na podstawie tematu który założyła. Tematu z którego od pierwszych zdań bije pogarda dla teściowej....nie rozumiem jak szczególnie w okresie Świąt Bożego Narodzenia (które to autorka obchodzi) można tak kimś gardzić, tak kogoś opluwac (bo anonimowo ale teściowa jest opluwana przez autorkę) i kogoś tak mówiąc wprost nienawidzić. Bardzo mi żal autorki tego tematu. Oby nie obudziła się za 30 lat sama w święta, bo dzieci wybiorą kogoś innego na święta - w domu im nikt nie pokazał co symbolizuje puste miejsce przy stole dla zbłąkanego wędrowca...

Gość gość
Autorka jest chora psychicznie, nie stroni od alkoholu, nie mogę,ale psycholożki sa na kafe, a wszystko,ze dziewczyna miała odwagę napisać jak to odbiera, a nie robi za podnóżek jak wy w swoich teściowych.Alium ty już nie pisz sama se sobą, bo jest ci od tego tylko gorzej, co w twoim przypadku oznacza już tylko psychiatryk. Autorka zrobi co zechce, a wy dalej tutaj szczekajcie,bo nic innego już wam w życiu nie zostało, trzeba być faktycznie psychicznym, aby takie wnioski wyciągać,ale akurat na kafe wariatów nie brakuje.

Gość gość
O witam naczelna hejterkę kafe, dzień dobry Pani Duża litera, ale ty jesteś jeb/nięta, no nie mogę.Zawsze, ale to zawsze wstawiasz dużymi literami treści dla ciebie niby istotne, produkujesz sie w wielu tematach, w akżdym najgłupiej jak się da. JESTEŚ PIERD/OLNIĘTA tak po ludzku mówiąc.

Gość gość
13:43 nie wysilaj sie,bo trącisz jadem i nienawiścią samej autorki, bo nia jestes, albo drugą nawiedzoną. Nie zesraj sie z tej miłości

Gość gość
To ciekawe, że tyle osób wprost pokazuje autorce że popełnia błąd, a ona nadal uważa że jest najważniejsza na świecie...królowa szklanego świata....oj dziecko dziecko, życie szybko nauczy cie że brak empatii spowoduje że zostaniesz sama...

Gość gość
Autorka myślę że w młodości była molestowana przez kogoś bliskiego, dlatego tak potwornie sie boi poznac bliżej teściową...to smutne jest.

Gość gość
EJ NIE WYZYWAJCIE SIE ! W kazdym razie Autorka i jej szanowny maloznek powinni zawitac do tesciowej, a potem do drugiej matki, tak zeby wilk byl syty i owca cala :-) Poza tym ja poniekad rozumiem tesciowa autorki, bo raczej nie mialabym ochoty jechac badz co badz do obcych ludzi...

Gość gość
smutne to wszystko :-(

Gość gość
gość dziś EJ NIE WYZYWAJCIE SIE ! W kazdym razie Autorka i jej szanowny maloznek powinni zawitac do tesciowej, a potem do drugiej matki, tak zeby wilk byl syty i owca cala usmiech.gif Poza tym ja poniekad rozumiem tesciowa autorki, bo raczej nie mialabym ochoty jechac badz co badz do obcych ludzi... 100% racji!!! Odwiedzamy jednych, odwiedzamy drugich, ale autorka jest bardzo rozkapryszona i ciagle chce byc u cyca mamy i nie jechac do tesciowej tylko do mamusi

Gość gość
Najsutniejsze zjawisko to idiotki w tym watku, te domysły, hejtowanie, przecież normalnie każdy ma to w du/pie nie jesteście w stanie nikogo obrazić przez net, tylko po co te wyzwiska, te domysły, aby trochę swojego jadu upuścić? Smutne, bardzo smutne.Temat zhejtowany doszczętnie.

Gość gość
o Widze duza litera napier/dala nieustannie, no cóż jedyny sens życia jak widzę.Lecz się na głowę, poważnie , dzisiaj są rózne terapie, moze ktoś będzie wstanie pomóc.Piszesz sama ze sobą, masakra jak musisz mieć przegrane życie.

Gość gość
Gość 13:4 :-D ale ty schize masz, pierwszy raz się udzielam w tym dziale bo nie mam dzieci i na temat trafiłam jak byl akurat na głównej stronie. Ale dobra niech ci będzie,jestem tą twoją naczelną hejterka od dużych wyrazów, jeszcze jakieś pytania :-P

Gość gość
Myślę że KAŻDA z was przyzna rację kiedy napiszę że AUTORKA ma niezdrową RELACJĘ ze swoimi rodzicami...Freud mógłby się wypowiedzieć....kompleks Elektry? Podświadoma chęć aby rodzice ją POSIADLI z całym jej jestestwem?

Gość gość
autorko nie badz taka egoistka, bo kiedys sama tego doswiadczysz...

Gość gość
Zmolestowana autorka myśli tylko osobie pijąc ze swoim mężem wódkę a dzieci bawią się na podłodze z psami jak jakieś zwierzęta... Obrzydliwe. Czeka tylko i wyłącznie na to aby tesciowa zdechła bo chcesz jej kase mieć a tu nic!!!

Gość gość
Autorka jak coś napisze to jakby szambo wybijało....ohydna, obrzydliwa, wstrętna ropucho, pewnie twoja rodzina jest taka sama jak ty. Nie dziwie sie tesciowej ze nie chce byc w takim srodowisku ludzkich odpadkow.

Gość gość
Ja ponad 20 lat spedzam kazde swieta z tesciowa i slucham o jej ciezkiej pracy w banku, a przypomne, ze ona nie pracuje juz 16 lat ;-) Fajnie, co ?

Gość gość
Dobra widac ze z tematu zrobil sie smietnik,a jakas wariatka nawet zalozyla wlasny topik.

Gość gość
No tak - jak ktoś nie ma więzi z rodzicami to leci do teściowej. Powodzenia. Ja też wybieram cyca mamusi. I wszystkich nawiedzonych fanów tesciowych mam w poważaniu. Teściowe które jadą po autorce też. Brawo autorko!