Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też jesteście brzydkie bez makijażu i ułożonych włosów?

Polecane posty

Gość gość

Zakładam klub. Piękności nie pisać tu [cześć]

Gość gość
bez make up ok ,natomiast włosy to moja bolączka,cienkie toto,przetłuszczające,sterczy w ka żdym kierunku,ech...jak nie ułoze tom wiedzma.

Gość gość
Nie wiem czy brzydka ale bez makijażu wyglądam jak dziecko :-( Taka uroda, tzw baby face, a dobiegam do 30-stki :-(

Gość gość
Ja to znowu wygladam dojrzale :(

Gość gość
Z kolei ja w sumie nie mam rzadkich włosów ale proste jak drut i w sumie nieciekawie wyglądają a ja rownież jak coś z nimi nie zrobię.

Gość gość
Podobno nie starsze bez małe upu i ogarnietych włosów ale sama uważam się raz ze spoko a raz byle jak. Ale nie mam takiego strasznego wyglądu jak niektóre dziewczyny z yt z filmów o makijazach.

Gość gość
17:31 Nie umiesz czytać ? To nie jest temat dla piękności

Gość gość
Kurczaczki umiem czytać. Nie strasze ale nie mam się za piękność więc zostaje. Będzie mi raźniej w gronie brzydul :-D

Gość gość
Myślę,ze i bez tego jestem dosc ladna, nie maluje sie mocno zreszta, ale z makijazem ladniejsza. Wlosow nie ukladam, ewentualnie prostuje, ale naturalnie mam proste wiec i tak sa ladne

Gość gość
17:43 Umiesz czytać ?

Gość gość
Ja bez makijażu jestem brzydka ,dlatego moja mama każe mi się malować i mówi "Zrób makijaż bo jak się wymalujesz to jesteś piękna jak amerykańska aktorka" :) a co dopiero jakbym miała profesjonalny makijaż i ułożone włosy przez stylistkę tak jak mają gwiazdy ,a w rzeczywistości są brzydkie.

Gość gość
(Moja wypowiedź to 17:10) cd. ja się właściwie prawie w ogóle nie maluje a to dlatego że specjalnie nie potrafie sie malować i jakoś nie jestem przekonana że w makijażu będę wyglądała lepiej

Gość gość
Piekna nie jestes ale wygladem nie straszysz.

Gość gość
17:54 tak sobie tłumacz :D

Gość gość
Bez makijazu to chyba kazda z nas wyglada brzydko.

Gość gość
Powiem tak - nie strasze moze bez makijazu, ale czuje sie bez niego niepewnie. I oczywiscie, ze wygladam lepiej jak sie pomaluje:D Dlaczego baby sie maluja? Bo sa brzydkie:D:D:D

Gość gość
ja tez lubie sie malowac bo ladniej wygladam, natomiast w domu moge byc bez :) tylko wlosy sa moja zmora mam strasznie cienkie :/ chcialabym chociazby zmienic kolor alob nie wiem zagescic je. ;//

Gość gość
Wygladam normalnie, nigdy nie byłam brzydka. Ale mam juz po 30 i nie chce mi się malować. Znudzilo mi się to. Ale nie strasze, nie mam worow pod oczami ani plam na twarzy wiec nawet podkładu nie używam. Może nie jestem piękna ale na pewno nie strasze.

Gość gość
20:11- Nie prawda, ja nie wyglądam brzydko bo mam ciemną oprawę oczu i dość ciemną karnację, owszem lepiej wygladam z makijazem, ale to nieprawda, ze bez jestem brzydka :) Wiem, ze to nie na temat ale trudno. A i staram się mocno nie malowac bo to jednak brzydko wygląda, chyba ,ze na wieczór to troche mocniej

Gość gość
chociaż mimo, że nie jestem brzydka bez makijazu to zwykle się maluję bo lubie wygladac ładnie, ale to też nie jest tak, że mam np. jakieś obawy, ze mnie facet zobaczy rano bez makijazu i ucieknie ;) owszem, może bez niego pięknością nie jestem, a z makijazem nawet delikatnym jest roznica na plus ale tez nie robi to ze mnie innej osoby. A jak się maluję to często podpatruje na youtube makijaz japonek, bo one perfekcyjnie maluja oczy i cere tak zeby wygladala swieżo i nawet to mi wychodzi, kiedys nie umialam sie malować wcale

Gość gość
A ja wiem że cały makijaż jest niepotrzebny jeśli trafimy na odpowiednią osobę. Miałam wówczas 22 lata A On 30 Postanowiłam zadzwonić do niego i poprosić o pomoc by mi w czymś doradził. Zaprosiłam go do siebie na 15 tą, szybko posprzątałam mieszkanie przygotowując go trochę na jego wizytę. Kiedy przyszedł niby to gotowałam obiad ale tak naprawdę robiłam go dla niego. Po obiedzie siedzieliśmy przy kawie i rozmawialiśmy. Opowiadałam mu o kimś kto bardzo mi się podoba tylko że ta osoba chyba nic do mnie nie czuje. Usiedliśmy na kanapie puściłam cichą muzykę i toczyliśmy dalszą część naszej rozmowy. Poprosiłam go by coś też powiedział o swoich uczuciach i o kimś kogo kocha lub kiedyś kochał. Spojrzał mi w oczy uśmichnoł chwycił za dłoń i położyliśmy się na kanapie. Wtedy normalnie mnie zamurowało. On leżał obok i śpiewał do muzy która leciała w radiu. On piękna jest jak kwiat. Delikatna niczym wiatr. Piękna ciemne oczy ma. I na imię Anna ma. Leżę teraz obok niej. Myślę jak powiedzieć jej. To co czuję w sercu mym. I jakie mam swoje sny. Łzy pojawiły się w moich oczach i nie wiedziałam co powiedzieć przez dłuższą chwilę.

Gość gość
ja strasze

Gość gość
Nie jestem brzydka, nigdy. Nie myślę tak o sobie , nie mówię, nie piszę. Jestem nieumalowana albo malowana.

Gość gość
Niestety ten co wynalazl makijaz wam to zrobil. Gdyby makijaz nie powstal wowczas kobiety bez niego nie bylyby uważne za brzydkie bo to by bylo coś naturalneego no ale cóż.

Gość gość
Z takim staruchem sie wiazać ma masakra

Gość gość
Ja się do kompa nie stylizuję. Jeśli mnie podglądasz przez ekran to WYPYERDLAJ NA ZBITY RYJ. Do domu cie nie zapraszałam.

po tym temacie widać, że ta część społeczeństwa, która uważa się za brzydką/nie do związku to najprawdziwsza, zakompleksiona trująca patologia. swoje kompleksy sączycie w eter i robicie normę ze swoich wad. :O

Gość gość
broken to najgorszy, stary, przeterminowany pasztet udający dziewicę.